Zadu savo mylimai mamytei dovanu uzsakyti prenumerata kokio nors laikrastuko ar zurnalo.Manau nebloga butu dovana, tuo labiau is proto einu, kai reikia kazka galvoti
Man irgi ta pati problema dabar
Tavo idėja, man atrodo.
Tavo idėja, man atrodo.
Puiki dovana , tik patyliukais išsiklausinėk kokio ji labiausiai norėtų .
Mes vyro seseriai dovanojom jos mėgstamo žurnalo renumeratą, buvo be galo patenkinta
Mes vyro seseriai dovanojom jos mėgstamo žurnalo renumeratą, buvo be galo patenkinta
O gal kokius nors įdomius rusiškus žurnalus moterims žinote?
Na rusisku nezinau zurnalu moterims
O siaip mano mamai labai patinka kryziazodzius spresti ir apie sveikata laikrascius skaityti, tai turbut abu ir uzprenumeruosiu. O kad originaliai padovanoti, nunesiu i "Balionu Salis" parduotuvele, ten man ides i maza balionuka prenumerata, o ta maza i dideli baliona su kanfeti, na ir dar 11 balionuku bus viduj. Tai mamai teks pasiknist tarp balionuku, kol ras dovanele (o gal is pirmo karto pataikys ) Jau susizinauja, tai kainuos 20 Lt padaryti su balionukais.
O siaip mano mamai labai patinka kryziazodzius spresti ir apie sveikata laikrascius skaityti, tai turbut abu ir uzprenumeruosiu. O kad originaliai padovanoti, nunesiu i "Balionu Salis" parduotuvele, ten man ides i maza balionuka prenumerata, o ta maza i dideli baliona su kanfeti, na ir dar 11 balionuku bus viduj. Tai mamai teks pasiknist tarp balionuku, kol ras dovanele (o gal is pirmo karto pataikys ) Jau susizinauja, tai kainuos 20 Lt padaryti su balionukais.
Karta buvau gavusi žurnalo prenumeratą dovanų. Buvau labai nustebinta ir patenkinta.
Tikrai gera mintis.
Tikrai gera mintis.
QUOTE(*CACA* @ 2006 07 19, 20:35)
Karta buvau gavusi žurnalo prenumeratą dovanų. Buvau labai nustebinta ir patenkinta.
Tikrai gera mintis.
Tikrai gera mintis.
Ir faina, ir praktiška, ir kas mėnesį prisimeni tą, kuris tai padovanojo
Gavau COSMOPOLITAN pranumerata metams ir esu begalo patenkinta
Man pvz patiktu zurnalo Zmones prenumerata
as tevui padariau tokia dovana kaledoms - uzprenumeravau ten laikrastuka apie sveikata su visokiais liaudiskais ir ne tik patarimais, tai kas dvi savaites ateina, tai labai patenkintas na bet jis tokiais dalykais domisi, kitam zmogui kitoks laikrastis gal patiktu
QUOTE(Šarlota @ 2006 07 17, 00:02)
Zadu savo mylimai mamytei dovanu uzsakyti prenumerata kokio nors laikrastuko ar zurnalo.Manau nebloga butu dovana, tuo labiau is proto einu, kai reikia kazka galvoti
Manau, puiki dovana. Mes jau keleta kartu tevams uzsakem tai Respublika, tai kokius zurnalus. Skaito ir neatsidziaugia.