Miškų avietė - ar galiu užduot klausimą?
Greičiau temą baigiam, ir laukiam kol Amariliai grįš

QUOTE(BAiste @ 2015 09 22, 13:20)
Kaip minejau, ae su nauja ir kaip suprantu pataikiau i kazkokias peripetijas, kuriu nesuprantu

QUOTE(Rabambule @ 2015 09 22, 15:23)
Kaip minejau, ae su nauja ir kaip suprantu pataikiau i kazkokias peripetijas, kuriu nesuprantu
Kaip suprantu jau neverta cia laukti kol kazkas atsakys?

Manau šiuo metu ne

QUOTE(Rabambule @ 2015 09 22, 03:23)
Kaip suprantu jau neverta cia laukti kol kazkas atsakys?

Božė, čia gi šimtu procentų Moteriškas kolektyvas, kaip mes be peripetijų???

QUOTE(mirackle @ 2015 09 22, 13:38)
Sveikos,
Ritandra, tai kaip, kursų sutartis jau kišenėje? Ką nusprendėt išbandyt?
Vilmute7, kaip ten su tuo protiniu kūrybiniu darbu, gal jau veiksmas vyksta kažką keičiant?
Visgi, kaip aš mėgstu staigmenas, grįžau aš iš kelionės, buvo labai gera, pailsėjau, ir, pasirodo, be reikalo prieš ją jaudinausi.
Aviete, džiaugiuos, kad sugrįžot
Vilmute7, kaip ten su tuo protiniu kūrybiniu darbu, gal jau veiksmas vyksta kažką keičiant?
Visgi, kaip aš mėgstu staigmenas, grįžau aš iš kelionės, buvo labai gera, pailsėjau, ir, pasirodo, be reikalo prieš ją jaudinausi.
Ačiū, kad pasiteiravote

Džiugu, kad Jums gerai pasisekė su kelione, pamenu, akd jaudinotės dėl jos

Papildyta:
QUOTE(kroha kroha @ 2015 09 22, 14:11)

Pilnai pritariu, nesipykite

Truputi apginsiu Regium, mat Avietė sako, kad ji ne kaip buria

Manau, nereikia čia taip sakyti, kad kažkuri buria kortomis blogai

Būkim supratingos ir nesipykim

QUOTE(mirackle @ 2015 09 22, 14:38)
Sveikos,

todel bijau i kursus rasytis, susimoketi ir paskui neiti. Plius dar i savaite 4 pamokos vaikui vakarais burelio reikia vesti i kita miesto gala... tai va, tokia va ir mano busena