Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 15, 14:21)

** Svaja**, 15 Rgs 2015 - 14:21, para�ė:

** Svaja**, 15 Rgs 2015 - 14:21, para�ė:

Labos pupos wub.gif

Aciu visoms uz palaikyma  wub.gif
Ka gi, siandiena buvau su dukra popierizma tvarkyti, darbo
Sutartis rankose rytoj iI darba doh.gif

Faini papuole agenturos darbuotojai anglai...dukrai neleido versti ko klausia jie manes  lotuliukas.gif  tai ka suprantu atsakiau kaip moku, parode liuks ... lotuliukas.gif  nu matyt nebeviltiska nors minimaliai su kalba. thumbup.gif  ismoksiu kazkiek bus ok.

Tai va, rytoj biski stresas bus ...nieko isgyvensiu gal rolleyes.gif

Labos pupos wub.gif

Aciu visoms uz palaikyma  wub.gif
Ka gi, siandiena buvau su dukra popierizma tvarkyti, darbo
Sutartis rankose rytoj iI darba doh.gif

Faini papuole agenturos darbuotojai anglai...dukrai neleido versti ko klausia jie manes  lotuliukas.gif  tai ka suprantu atsakiau kaip moku, parode liuks ... lotuliukas.gif  nu matyt nebeviltiska nors minimaliai su kalba. thumbup.gif  ismoksiu kazkiek bus ok.

Tai va, rytoj biski stresas bus ...nieko isgyvensiu gal rolleyes.gif

Sekmes ryt darbe 4u.gif Pradzia visada buna sunki, bet, svarbu, tikek, kad viska sugebesi mirksiukas.gif
Siandien issiunciau CV vienur del darbo, atrase, laukia pokalbis, idomu, kaip praeis g.gif aisku, darbas ne visai dienai, visai kita sritis, nei dabar kad dirbu, bet, jei priims, galesiu bandyti derintis abu darbus g.gif tik dar klausimas, ar tiksiu doh.gif
Atsakyti
merginos ryt einu i darbo pokalbi, kaip man jame seksis ar priims i darba ? esu pakviesta i pokalbi, kokio darbo nesu dar dirbusi ..
Atsakyti
Amariliai, gal galit paziuret kortos ka rodo. Ar iseitu man i nauda mesti dabartini darba? Jau nebegaliu, stogas vaziuoja, visiems viskas netinka. Visi 'joja' kas tik gali.
Bet zinau, kad kitam perspektyva nekokia butu. O gal reikia sukandus dantis laikytis is paskutiniuju, bet pastovios 'nervatriopkes' ir ne y nauda.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kreipiuosi I Jus pagalbos,prasau kuri galesite atsakykite.

Pretenduoju i statutini valstybes tarnautojo pareigas.
Bet viskas vyksta kažkaip idomiai.
1. Sveikata buvo nusilpusi,tai galvojau I konkursa nepateksiu,nuleidau rankas ir nebegalvojau apie sias pareigas.
2.Skambina is istaigos ir kviecia mane I psichologini testa. Sakau,kaip čia..Bet pakilo nuotaika ir nuejau( darbo labai reikia). Testas nesunkus,bet pokalbis toks jausmas,kad manes jie nenori.Galvoju kviečia,o paskui puola.
3.kadangi labai stiprinau sveikata rezultatas atejo teigiamas,SVEIKA.

Istaiga sako ruoskis egzaminui....bet sako kazin at spesi pasiruosti mazai laiko liko...
Mano klausimas butu vienas: at ruostis siam egzaminui,nes viskas taip keistai vyksta.??? Ar man net sansu nera ten patekti? Ačiū.

Atsakyti
Sveikos, noriu paduoti skyryboms, ar tai butu geras laikas? Ar tai padariusi rasciau ramybe? dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saules paliesta: 16 rugsėjo 2015 - 17:40
QUOTE(600eva @ 2015 09 15, 20:09)

600eva, 15 Rgs 2015 - 20:09, para�ė:

600eva, 15 Rgs 2015 - 20:09, para�ė:

Kreipiuosi I Jus  pagalbos,prasau kuri galesite atsakykite.

1. Sveikata buvo nusilpusi,tai galvojau I konkursa nepateksiu,nuleidau rankas ir nebegalvojau apie sias pareigas.
2.Skambina is istaigos ir kviecia mane I psichologini testa. Sakau,kaip čia..Bet pakilo nuotaika ir nuejau( darbo labai reikia). Testas  nesunkus,bet pokalbis toks jausmas,kad manes jie nenori.Galvoju kviečia,o paskui puola.

Istaiga sako ruoskis egzaminui....bet sako kazin at spesi pasiruosti mazai laiko liko...
Mano klausimas butu vienas: at ruostis siam egzaminui,nes viskas taip keistai vyksta.??? Ar man net sansu nera ten patekti? Ačiū.

Kreipiuosi I Jus  pagalbos,prasau kuri galesite atsakykite.

2.Skambina is istaigos ir kviecia mane I psichologini testa. Sakau,kaip čia..Bet pakilo nuotaika ir nuejau( darbo labai reikia). Testas  nesunkus,bet pokalbis toks jausmas,kad manes jie nenori.Galvoju kviečia,o paskui puola.

esu panasiai dariusi ieskodama zmogaus ne i valstybini o i privatu sektoriu, tad specialiai daromas presingas pretendentui, ziurima kaip jis moka atmest emocijas ir dirbt padidinto pavadinkim tai agresyvumo salygomis, ties kuo koncentruojasi, ar ties gynyba ar ties rezultatu, nu cia daug aiskint bet esme manau suprantama. tad tie, kuriems spaudimas neprimtinas iskart ir nubyra, lieka atsparesni ir tt, zodziu atranka. Jei istaiga sako ruoskis egzui tai taip ir daryk, jei zinoma nori tos vietos mirksiukas.gif
veliau, jau atrinkus , naujokui duodami geri apmokymai toj srityje, kur reikia pasitempti, pas viena tai zinios, pas kita praktika, o pas trecia elementarus konflikto valdymas pvz ir ttt.

Atsakyti
Ačiū foromietei už paaiškinima :-). Tik šiandien vel nesekme, tyrimas sveikatos užtruko , bus tik kitai savaitei...
Man toks jausmas ,kad darbas bega nuo manes,o paskui vel nori sugrįžti :-). Gal man jau
vaidenasi.
Atsakyti
Labas vakaras...reikalingas skubus atsakymas. .ruošiamės į užsienį...planuojame pailsėti...bet kažkaip kirba visokių minčių. Ar visgi prarasti dalį pinigų ir niekur nevykti...ar viskas bus gerai ir ne pergyventi. ..
Dėkoju
Atsakyti
Labai buciau dekinga jei galetumete pasiziureti mano situacija. Ka darau ne taip,kad nepavyksta atrasti sutarimo su buvusiuoju.
Gal galeciau rasyti placiau i AZ jei kuri nors apsiimtu mano klausima pasiziureti.
Atsakyti
QUOTE(vyvvy @ 2015 09 16, 22:48)

vyvvy, 16 Rgs 2015 - 22:48, para�ė:

vyvvy, 16 Rgs 2015 - 22:48, para�ė:

Labas vakaras...reikalingas skubus atsakymas. .ruošiamės į užsienį...planuojame pailsėti...bet kažkaip kirba visokių minčių.  Ar visgi prarasti dalį pinigų ir niekur nevykti...ar viskas bus gerai ir ne pergyventi. ..
Dėkoju

Labas vakaras...reikalingas skubus atsakymas. .ruošiamės į užsienį...planuojame pailsėti...bet kažkaip kirba visokių minčių.  Ar visgi prarasti dalį pinigų ir niekur nevykti...ar viskas bus gerai ir ne pergyventi. ..
Dėkoju

Manau cia tiesiog normalus jaudulys wink.gif ypac jei daznai neskraidot tokiu atostogu tai ir apima toks jausmas. Viskas bus ok. Ir del nerimo tokio tikrai neverta patirt nuostolio. 😉
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 17, 10:14)

Ritandra, 17 Rgs 2015 - 10:14, para�ė:

Ritandra, 17 Rgs 2015 - 10:14, para�ė:

Manau cia tiesiog normalus jaudulys wink.gif ypac jei daznai neskraidot tokiu atostogu tai ir apima toks jausmas. Viskas bus ok. Ir del nerimo tokio tikrai neverta patirt nuostolio. 😉

Tai skristi aš nebijau,o dabar ir ne skrendame ,o su automobiliu važiuosim.Tas vidinis jaudulys pirmą kartą,paskutines naktis net miegot normaliai negaliu.
Atsakyti
Kreipiuosi į jus. Gal pagelbėsite ir man 4u.gif

QUOTE(Samanta @ 2015 09 13, 15:50)

Samanta, 13 Rgs 2015 - 15:50, para�ė:

Samanta, 13 Rgs 2015 - 15:50, para�ė:

Sveikos. Gal pagelbėsite ir man. Esu sumišusi, tad gal kortos ką parodys  blush2.gif  tik nežinau, kaip tinkamai surašyti klausimą...bandau...
Ketinu po dekreto grįšti į darbą anksčiau laiko. Regis tomis pačiomis sąlygomis ir tomis pačiomis pareigomis. Kaip seksis įsilieti į darbų rutiną? Tikiuosi nekils kokių nesklandumų ar problemų darbe ir darbo santykiuose grįštant... Galimybė yra, kad greitu metu dirbsiu ir dirbsiu tose pačiose pareigose?
Didelis dėkui  4u.gif

Sveikos. Gal pagelbėsite ir man. Esu sumišusi, tad gal kortos ką parodys  blush2.gif  tik nežinau, kaip tinkamai surašyti klausimą...bandau...
Ketinu po dekreto grįšti į darbą anksčiau laiko. Regis tomis pačiomis sąlygomis ir tomis pačiomis pareigomis. Kaip seksis įsilieti į darbų rutiną? Tikiuosi nekils kokių nesklandumų ar problemų darbe ir darbo santykiuose grįštant... Galimybė yra, kad greitu metu dirbsiu ir dirbsiu tose pačiose pareigose?
Didelis dėkui  4u.gif

Atsakyti