QUOTE(600eva @ 2015 09 15, 20:09)
600eva, 15 Rgs 2015 - 20:09, para�ė:
600eva, 15 Rgs 2015 - 20:09, para�ė:
Kreipiuosi I Jus pagalbos,prasau kuri galesite atsakykite.
Pretenduoju i statutini valstybes tarnautojo pareigas.
Bet viskas vyksta kažkaip idomiai.
1. Sveikata buvo nusilpusi,tai galvojau I konkursa nepateksiu,nuleidau rankas ir nebegalvojau apie sias pareigas.
2.Skambina is istaigos ir kviecia mane I psichologini testa. Sakau,kaip čia..Bet pakilo nuotaika ir nuejau( darbo labai reikia). Testas nesunkus,bet pokalbis toks jausmas,kad manes jie nenori.Galvoju kviečia,o paskui puola.
3.kadangi labai stiprinau sveikata rezultatas atejo teigiamas,SVEIKA.
Istaiga sako ruoskis egzaminui....bet sako kazin at spesi pasiruosti mazai laiko liko...
Mano klausimas butu vienas: at ruostis siam egzaminui,nes viskas taip keistai vyksta.??? Ar man net sansu nera ten patekti? Ačiū.
Kreipiuosi I Jus pagalbos,prasau kuri galesite atsakykite.
Pretenduoju i statutini valstybes tarnautojo pareigas.
Bet viskas vyksta kažkaip idomiai.
1. Sveikata buvo nusilpusi,tai galvojau I konkursa nepateksiu,nuleidau rankas ir nebegalvojau apie sias pareigas.
2.Skambina is istaigos ir kviecia mane I psichologini testa. Sakau,kaip čia..Bet pakilo nuotaika ir nuejau( darbo labai reikia). Testas nesunkus,bet pokalbis toks jausmas,kad manes jie nenori.Galvoju kviečia,o paskui puola.
3.kadangi labai stiprinau sveikata rezultatas atejo teigiamas,SVEIKA.
Istaiga sako ruoskis egzaminui....bet sako kazin at spesi pasiruosti mazai laiko liko...
Mano klausimas butu vienas: at ruostis siam egzaminui,nes viskas taip keistai vyksta.??? Ar man net sansu nera ten patekti? Ačiū.
esu panasiai dariusi ieskodama zmogaus ne i valstybini o i privatu sektoriu, tad specialiai daromas presingas pretendentui, ziurima kaip jis moka atmest emocijas ir dirbt padidinto pavadinkim tai agresyvumo salygomis, ties kuo koncentruojasi, ar ties gynyba ar ties rezultatu, nu cia daug aiskint bet esme manau suprantama. tad tie, kuriems spaudimas neprimtinas iskart ir nubyra, lieka atsparesni ir tt, zodziu atranka. Jei istaiga sako ruoskis egzui tai taip ir daryk, jei zinoma nori tos vietos

veliau, jau atrinkus , naujokui duodami geri apmokymai toj srityje, kur reikia pasitempti, pas viena tai zinios, pas kita praktika, o pas trecia elementarus konflikto valdymas pvz ir ttt.