Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(mirackle @ 2015 09 15, 11:00)
Juk visada galima pradėti nuo "už dyką", pabandysit ir pamatysit ar norisi gilintis į tai, ką darai. Retai pasitaiko, kad mokyklą bebaigiantis žmogus labai tiksliai žino kuo norėtų būti, o jei atrodo, kad žino, po kažkiek metų paaiškėja, kad yra dar įdomesnių užsiėmimų. Aš dar mokykloje žinojau, kad mano meilė yra medicina, baigiau labai artimą specialybę, tačiau dirbu visai kitoj srity ir jaučiuosi "savo rogėse", o medicinos sritis liko laisvalaikis, hobis. Manau, kad svarbiausia yra daryti, net ir neįdomi sritis besigilinant gali tapti "sava".
Dėl gyvenimo situacijos- mylimo žmogaus išdavystė , ne pats geriausias patyrimas, kerta per savivertę, minčių būna visokių, bet žinodamas,kad esi atsakingas ne tik už save ieškai išeičių, t.y. mažiau mąstai ko ir kaip norėtum, ar norėtum, tiesiog eini ir darai. O jei kažko aktyviai imiesi, rezultatas visada yra.
Amariliai, jei turėsite laiko, gal galit išmesti kortas dėl manęs, savaitgalį turėsiu netgi labai extremalią kelionę, ko turėčiau pasisaugoti?  ačiū

Jo, bandyti reikia viska, kas tuo metu atrodo idomu drinks_cheers.gif va, siandien nusiunciau vienur cv, suvokiu, kad laga gali buti nedidele, bet cia galimybe papildomai dirbti, t.y., neprarasti to, ka turiu dabar, ir pameginti save toje srityje, kur dabar traukia ax.gif nezinau, ar paskambins, ar pakvies i pokalbi, bet, kas nebando, tas nieko neturi, ar ne mirksiukas.gif
Del isdavyztes, jo, sunku paskui ir patiketi kitais, manai, akd visi tokie gali buti, arba nuvertini save, kaltini g.gif Is vyriskos puses neteko patirti tokio dalyko, bet is draugu, tiksliau tokiu "draugu" esu patyrusi, todel dabar nelabai turiu geru draugiu, ale padruskiu verysad.gif bijau patiketi, tad laikausi atstumo, bijau vel nusvilti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 09 15, 12:14)
Jo, bandyti reikia viska, kas tuo metu atrodo idomu  drinks_cheers.gif va, siandien nusiunciau vienur cv, suvokiu, kad laga gali buti nedidele, bet cia galimybe papildomai dirbti, t.y., neprarasti to, ka turiu dabar, ir pameginti save toje srityje, kur dabar traukia  ax.gif nezinau, ar paskambins, ar pakvies i pokalbi, bet, kas nebando, tas nieko neturi, ar ne  mirksiukas.gif
Del isdavyztes, jo, sunku paskui ir patiketi kitais, manai, akd visi tokie gali buti, arba nuvertini save, kaltini  g.gif Is vyriskos puses neteko patirti tokio dalyko, bet is draugu, tiksliau tokiu "draugu" esu patyrusi, todel dabar nelabai turiu geru draugiu, ale padruskiu  verysad.gif bijau patiketi, tad laikausi atstumo, bijau vel nusvilti  unsure.gif

o jum savo darbe kandidatuoti i geresne vieta neina?

p.s as dirbu reklamoje ir projektavime mirksiukas.gif
Papildyta:
Skaitau dabar apie tuos saves realizavimus ir galvoju kad visada buvo idomi viena sritis, bet taip rimtai ir nesiryzau tuo uzsiimti, to mokytis. Dabar ziuriu ir kursu yra ir kaina padori smile.gif Gal pabandyti. Gal tada darbo nepasitenkinima atitrauktu veilkla si?

Suformuluociau taip.

Ar verta gilintis i veikla K , ar bus nauda, ar nenusivilsiu? Nes dabar rugsejis kursu metas tai galima pasieskoti tikrai naudingų sau.
Atsakyti
Sveikos!
Amariliau, noriu atraportuot smile.gif
Pameni, kortos rode kad D nr.2 emociskai nestabilus ir gausiu to irodima. Tada kai prapuole, iskart nepastebejau, bet uzblokavo visur mane smile.gif fb, viber, tel.nr. Vaiku darzelis... Tikrai nestabilus! Cia jis tipo supyko, ar kame bajeris?
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 09 15, 13:00)
Sveikos!
Pameni, kortos rode kad D nr.2 emociskai nestabilus ir gausiu to irodima. Tada kai prapuole, iskart nepastebejau, bet uzblokavo visur mane smile.gif fb, viber, tel.nr. Vaiku darzelis... Tikrai nestabilus! Cia jis tipo supyko, ar kame bajeris?

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hihihi.gif hihihi.gif

nu senai taip nesijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 15, 11:32)
Suformuluociau taip.
Ar verta gilintis i veikla K , ar bus nauda, ar nenusivilsiu? Nes dabar rugsejis kursu metas tai galima pasieskoti tikrai naudingų sau.

Ritandra, manyčiau, čia ir kortų nereikia - verta, juk bet kokios žinios yra naudingos, nusivylimas galimas tada, jei einama "iš reikalo" ir dar manant, kad, ai, nieko gero čia nebus. Pasigilinsit į sritį ir žinosit patinika ar ne, o gal netgi labai užkabins. Sėkmės Jums, po kursų lauksim atsiliepimų
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 15, 11:32)
o jum savo darbe kandidatuoti i geresne vieta neina?

p.s as dirbu reklamoje ir projektavime  mirksiukas.gif
Papildyta:
Skaitau dabar apie tuos saves realizavimus ir galvoju kad visada buvo idomi viena sritis, bet taip rimtai ir nesiryzau tuo uzsiimti, to mokytis. Dabar ziuriu ir kursu yra ir kaina padori smile.gif Gal pabandyti.  Gal tada darbo nepasitenkinima atitrauktu veilkla si?

Suformuluociau taip.

Savam darbe galimybiu yra g.gif bet, kai zinau kur kas ir kaip, tai nezinau ar ten noreciau bandyti, nes ten kolektyvas ne koks, o man svarbu santykis su kolegom... O ir algos klausimas nelabai ir pasikeistu, tik siek tiek gal gauciau daugiau, bet itampos ten butu daugiau g.gif
O del kursu, tai jo, jei visada ta sritis buvo idomi, kodel gi nepabandyti, juk blogiau nebus mirksiukas.gif nepatiks, nesiimsi jos, cia juk tik kursai, ne darbo pakeitimas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 09 15, 12:00)
Sveikos!

Primena mokyklos laikus lotuliukas.gif nu visai nevyriska, zema doh.gif dar tokiu asiliuku buna blink.gif
Atsakyti
Mus skiria 1000 km.. Delto ir vyko bendravimas tokiais budais.
Atsakyti
Turiu klausimuka, jei kas paziuretu kortas, buvo itempti santykiai su vyru. Lyg tai issiaskinome viska, pasakem kam kas netinka, pradejom kazka keisti santykiuose, bet vakar netycia radau, kad jis vel uzsiregistraves pazinciu portaluose. Nezinau, kaip man elgtis, ar pasakyt, kad viska zinau, ar tiesiog nekreipti demesio. Nes vel ant dusios neramu darosi, kas bus toliau ir kodel viskas vel vyksta taip.

Aciu.
Atsakyti
Labos pupos wub.gif

Aciu visoms uz palaikyma wub.gif

Ka gi, siandiena buvau su dukra popierizma tvarkyti, darbo
Sutartis rankose rytoj iI darba doh.gif

Faini papuole agenturos darbuotojai anglai...dukrai neleido versti ko klausia jie manes lotuliukas.gif tai ka suprantu atsakiau kaip moku, parode liuks ... lotuliukas.gif nu matyt nebeviltiska nors minimaliai su kalba. thumbup.gif ismoksiu kazkiek bus ok.

Tai va, rytoj biski stresas bus ...nieko isgyvensiu gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2015 09 15, 13:28)
Turiu klausimuka, jei kas paziuretu kortas, buvo itempti santykiai su vyru. Lyg tai issiaskinome viska, pasakem kam kas netinka, pradejom kazka keisti santykiuose, bet vakar netycia radau, kad jis vel uzsiregistraves pazinciu portaluose. Nezinau, kaip man elgtis, ar pasakyt, kad viska zinau, ar tiesiog nekreipti demesio. Nes vel ant dusios neramu darosi, kas bus toliau ir kodel viskas vel vyksta taip.

Aciu.

Jeigu aiskinotes santykius pries tai, tai ar minejo, kodel jis buvo uzsiregistraves pazinciu portale?
Pamenu, maniski, dar kol nebuvome susituoke, irgi buvo uzsiregistraves, plepejosi ten su keliomis merginomes, net ju poklabius buvau radusi... tai is ju supratau, kad jam tiesiog truksta paprasciausiai bendravimo, cia kalbu apie tai, kad kai buni ilga laika su tuo paciu zmogumu, tiesiog atsiranda pokalbiai apie buiti, rutina, viskas tas pats, nuobodulys ir pan... As tuomet tiesiog prisiminiau, kokia seima jis isivaizduoja, ko tikisi namuose, ir pradejau tai igyvendinti, koks rezultatas - po 3 men jis pasipirso, viskas ejosi kaip is pypkes, namuose ramybe, bendri vakarai su vyno taure ir geru filmu, staigmeneles... Kaip sakoma, nelaukim, kol mum kazka duos, pradekim nuo saves, stebinkim, gerinkim namu atmosfera, ir pacioms bus geriau ir vyrai bus laimingi mirksiukas.gif
Neginu Jusu vyro, nes nezinau koks jis, kaip zmogus... ar anksciua buvo megejas eiti kaip sakoma "na lieva"... Gal jam tiesiog truksta laiko kartu su jumis, ta prasme, bendru pokalbiu apie matyta filma, ar siaip, apie kazka, kas idomu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, kreipiuosi į Jus vildamasi, kad įpūsite šiek tiek tikėjimo savimi ir ateitimi...o gal ir ne..
aš jau daug metų nedirbu. ir kuo toliau, tuo psichologiškai sunkiau prisiversti, išdrįsti, ryžtis ieškotis darbo. pasitikėjimo savimi - visiškas štilis. emocinė būklė stabdo mane.. klausimas: kaip man pavyks susidoroti (arba nepavyks) su savo baimėmis ir kada susirasiu darbą, kokioje srityje jausčiausi geriausiai?
labai tikiuosi, kad Jūsų atsakymas pastūmės mane imtis kažkokių veiksmų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnetise* @ 2015 09 15, 15:35)
Sveikos, mergaitės, kreipiuosi į Jus vildamasi, kad įpūsite šiek tiek tikėjimo savimi ir ateitimi...o gal ir ne..
aš jau daug metų nedirbu. ir kuo toliau, tuo psichologiškai sunkiau prisiversti, išdrįsti, ryžtis ieškotis darbo. pasitikėjimo savimi - visiškas štilis. emocinė būklė stabdo mane.. klausimas: kaip man pavyks susidoroti (arba nepavyks) su savo baimėmis ir kada susirasiu darbą, kokioje srityje jausčiausi geriausiai?
labai tikiuosi, kad Jūsų atsakymas pastūmės mane imtis kažkokių veiksmų...  smile.gif

Esu labai panasioje situacijoje, kas liecia baimes po daugelio metu grizti i darbo rinka (man asmeniskai net yra sunkinanciu aplinkybiu tam) . Taciau su baimemis reikia kovoti veiksmais, o ne tik apie jas kalbeti. Blogiausia, kas gali nutikti ieskant darbo - jums pasakys ne. Bet tai bus patirtis darbo pokalbiuose, taip kad vistiek ne taip ir blogai mirksiukas.gif
Atsakyti