Laba diena,
esu čia lankiusi seniau, užėjau, kad padėkoti Amariliui už perspėjimą ir išburtą 100 proc tiesą
Priminsiu šiek tiek, klausiau dėl vyro, nes jis turėjo išvykti į komandiruotę

Jūs minėjote, kad galima nedidelė apgavystė, nesisikalbėjimas, nusivylimas... darbai, kad eisis gerai, tik dėl finansų gali būti šiek tiek nuostolių... Tai vat, taip ir buvo, kai išvyko, kalbejo, kad mokės šiek tiek didesnius dienpinigius, kai grižo, gavau mažiau, bet, tiesiog nesusikalbėjo, ne į tą eilutę pažiūrėjo, praradimas nera kosminis, bet, kaip ir Jūs buvote išbūrusi, finansinis praradimas, nuostolis buvo

o darbas ėjosi gerai, traumų neturėjo

dar buvote minėjusi, kad psichologiškai jį reikės palaikyti, paruošti, tai jo, tas buvo, sunku be galo jam buvo, nes nematė šeimos, bendraudavome daug, tad bent taip kompnesuoti pavyko atotrūkį...
Ačiū Jums dar kartelį, kad pažiūrėjote su kortomis ko mums tikėtis ir kaip laikytis, kad išlikti stipriems

Norėčiau dar kartelį paprašyti ir vėl žvilgtelti į mano darbinę situaciją

Jau esate man žiūrėjusi, tada kortos metė, kad dabartinėje darbovietėje man likti geriau, nes naujas darbas atnes nebent tik savirealizaciją, bet ne finansinę naudą...

Gal dabar jkas keičiasi? Kokia man matosi perspektyva darbo sferoje? Siunčiau CV vienur, bet kol kas atsakymo jokio negavau

nežinau kaip elgtis, dabartis tenkina tik tiek, kad ne visada perisirbu, kad galiu kartais pavėluoti į darbą, ar darbo metu išbėgti, jei kas vaikučiams... bet kas liečia finansinę situaciją ir savirealizaciją, ji manęs netenkina, kartais jaučiuosi neįvertinta, jaučiu nelygybę dėl gaunamo atlygio... nežinau ko tikėtis, likti ir sulauksiu sėkmės finansinėje srityje ir darbinėje veikloje, ar ieškotis kito darbo, kur uždirbčiau daugiau ir realizuočiau save labiau...
Jeigu galite, pažiūrėkite, ką kortos rodo šiuo atveju

Iš anksto dėkoju