Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveikos, smile.gif

Norėčiau paklausti - kaip, žvelgiant iš dabartinės perspektyvos, man sektųsi pabaigti savo atidėtus mokslus (grįžti arba ne turiu po keleto mėn.)? Ir ką turėčiau daryti, jog juos pavyktų pabaigti?
P.S. Amariliai praeitame psl. išsamiai paaiškino, kodėl tokio ar panašaus klausimo nereikėtų klausti, bet šiuo atveju, deja, ne tik nuo mano noro ir/ar pastangų viskas priklauso, turiu sveikatos problemų, kurios pakišo koją.

Labai ačiū atsakiusiai! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etcetera: 13 rugsėjo 2015 - 20:02
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 13, 20:48)
Labos labos...

Niu as jau Uk...pailsejau po ilgos keliones,db su anuku abu namie,mat seima isleidau pasiganyt...

Amariliai,teisi buvai,mikre liaudis rami nekalbi...tai buvo langas,pasnaudimai ir mp 3 grotuvas nuosavas...smile.gif

Rytoj einam dokumentu tvarkyt ,nu mazu iseis is manes darbininke:)

Smagu skaityti, kad ir kelionė ramiai praėjo, ir pailsėjai. Sklandžios darbų pradžios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 13, 19:48)
Labos labos...

Niu as jau Uk...pailsejau po ilgos keliones,db su anuku abu namie,mat seima isleidau pasiganyt...

Amariliai,teisi buvai,mikre liaudis rami nekalbi...tai buvo langas,pasnaudimai ir mp 3 grotuvas nuosavas...smile.gif

Rytoj einam dokumentu tvarkyt ,nu mazu iseis is manes darbininke:)

Išeis ,išeis, kas daro tas padaro, žmogus tik pats atsakingas už tai kas vyksta jo aplinkoje ir dar daug visko galima pasakyti šia tema ir Tau viskas tinka. Sėkmės, pamatysi kaip gausi nes nori ir bandai daryti. Gal ne dramblys bet mažas darbukas tikrai atsiras.Norėsi daugiau- gausi, pamatysi.
Atsakyti
Kartojuosi, nes reikia. Atsidariau elpasta ir ka spejau perskaityt, tai vienos kurios tai (gal ne is SMo) priekaista, bandziau atsakyt, tai vel out kompas, negaliu ten nieko padaryt. Gerai, kad nors cia leidzia kiek daugiau parasyt.

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 13, 15:00)
ok., mergaitems private info: tik sutvarkys man kompa, dirbsiu kaip juodas jautis, viska as padarysiu, nusiteikusi stipriai. negaliu pazadet kada, nes ne nuo manes priklauso. spaudziu kompiuterista. tai paskutinis mano pasiteisinimas. tik atsidarau gmail, nespeju net nusirasyt klausimu, iskart out, issijungia.

QUOTE(BAiste @ 2015 09 13, 15:33)
Amariliai, ziu.... neperdek  4u.gif  ax.gif

Persidirbsiu ir perdegsiu, bet dabar jau zinosiu, ka daryti paskui. Kompiuteristas sako jei viskas ok, tai poryt., Bet as nezinau kokio lygmens problema, tai gali tiesiog paimt ji pas save, tada dar uzsitestu. Turiu juoda itarima, kad anojo darbinio gerojo kietas diskas galus atidave, nu tuomet uzsites dar.

QUOTE(etcetera @ 2015 09 13, 19:55)
Sveikos, smile.gif

Norėčiau paklausti - kaip, žvelgiant iš dabartinės perspektyvos, man sektųsi pabaigti savo atidėtus mokslus (grįžti arba ne turiu po keleto mėn.)? Ir ką turėčiau daryti, jog juos pavyktų pabaigti?
P.S. Amariliai praeitame psl. išsamiai paaiškino, kodėl tokio ar panašaus klausimo nereikėtų klausti, bet šiuo atveju, deja, ne tik nuo mano noro ir/ar pastangų viskas priklauso, turiu sveikatos problemų, kurios pakišo koją.

Labai ačiū atsakiusiai! 4u.gif

Labas, as gi zinau Tavo problema ir zinau Tavo komplikuota situacija, ji kitokia, nei kas gali isivaizduoti. Bandau paziuret.

Man sako kortos, kad labai didelis klausimas, ar ten grisi. Pabaigti gali per jega brutalia pries save (ir tas aplinkybes, kurias mes abi zinom), del to - ka daryt, kad pavyktu baigti, Tau pasiulymas iseiti i zmones, iseiti i aktyvia veikla tam tikrose ribose, velgi, valios jega pries save panaudot, bet uz sitai sumoketum pernelyg didele kaina. Visumoj patarimas kortu benrame vaizde Tau yra arba keist profili (nieko negaliu padaryt, man vistiek kortos sita rodo, paziek jau kiek laiko), arba dar laukt, trecias variantas yra tiesiog blaiviai ivertinti savo galimbes ir sita Tau gali padeti padaryti kitas zmogus. Tas, kuris zino apie visa reikala ir yra Tau lojalus.
Kaip jautiesi?

Atsakyti
Turiu nauja telefona, tai sabar vel "ant rysio", galiu pagaliau normaliai skaityti tema, nes darbe uzblokuota, o namo griztu dazniausiai po 22 val, tai neturiu jegu kompa jungti doh.gif
Svaja, linkiu vidines ramybes ir optimistiskumo. Nes kaip bebutu isejimas is savo komforto zonos dazniauzsiai nera itin malonus 4u.gif
Atsakyti
Amariliai, nuoširdžiai dėkoju dar kartą! Net jei ir vėl apie tą patį.. 4u.gif Greičiausiai dar palauksiu ir pažiūrėsiu, kaip viskas atrodys, kai reiks grįžti de facto. O ta didelė kaina - sveikatos prasme? Bėda ta, jog nežinau, į kokį profilį tuomet mestis, kad tiktų/patiktų ir nekankintų taip, kaip šiosios.. Dėl šito, kad pažiūrėtumėte, tikriausiai jau turėčiau kreiptis a.ž.?

Jaučiuosi nežinau, kurį laiką (vasarą) gyvenau savo susikurtoj komforto zonoj ir viskas atrodė gražu ir gerai, tačiau vos tik pamėginau iš jos išeiti staiga (buvau pradėjusi dirbti aptarnavimo srity - o tai tikrai ne intravertui), vėl viskas sugriuvo, krūva nevaldomų emocijų ir minčių chaosas, prireikė gerų poros sav. grįžti į pirminę būseną. O daugiau net nežinau, neturiu didelių įsipareigojimų esamuoju momentu, tad tiesiog, kiek tai įmanoma, jaukiai egzistuoju ir plaukiu pasroviui.. Beje, ačiū, jog klausiate ir pamenate.
Visų likusių sincerely atsiprašau už off topic! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etcetera: 13 rugsėjo 2015 - 22:48
QUOTE(etcetera @ 2015 09 13, 22:45)
Amariliai, nuoširdžiai dėkoju dar kartą! Net jei ir vėl apie tą patį.. 4u.gif Greičiausiai dar palauksiu ir pažiūrėsiu, kaip viskas atrodys, kai reiks grįžti de facto. O ta didelė kaina - sveikatos prasme? Bėda ta, jog nežinau, į kokį profilį tuomet mestis, kad tiktų/patiktų ir nekankintų taip, kaip šiosios.. Dėl šito, kad pažiūrėtumėte, tikriausiai jau turėčiau kreiptis a.ž.?

Jaučiuosi nežinau, kurį laiką (vasarą) gyvenau savo susikurtoj komforto zonoj ir viskas atrodė gražu ir gerai, tačiau vos tik pamėginau iš jos išeiti staiga (buvau pradėjusi dirbti aptarnavimo srity - o tai tikrai ne intravertui), vėl viskas sugriuvo, krūva nevaldomų emocijų ir minčių chaosas, prireikė gerų poros sav. grįžti į pirminę būseną. O daugiau net nežinau, neturiu didelių įsipareigojimų esamuoju momentu, tad tiesiog, kiek tai įmanoma, jaukiai egzistuoju ir plaukiu pasroviui.. Beje, ačiū, jog klausiate ir pamenate.
Visų likusių sincerely atsiprašau už off topic! 4u.gif

Taip, kaina sveikatos problemos, gali komplikuotis dar labiau. O kaip as galeciau Tave pamirsti? Juk zinai... Ir ner blogiau, kaip intravertui eiti i tokias sritis, kaip prekyba, aptarnavimas, visur, kur zmoniu srautai ir reik mikliai suktis. As Tau parasysiu, kada i privata galima bus ateit, dabar dar ne, ten pilna zmoniu, neturiu kuo dirbt. Parasysiu Tau, o jei kartais pamirsciau, tai mestelk man cia zinute. po kokio menesio.
Ne offtopic, taigi mano temos ideja yra ne tik kortu deliojimas. Nes ne visada ju reik.
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2015 09 13, 11:32)
Sveikos, šiuo metu dirbu, bet ieškau darbo pagal specialybę bei turimą patirtį kitame mieste.
Ar pavyks man greit susirasti darbą?
Ačiū už jūsų laiką :-)

Taip, yra tokia galimybe ir butent ji yra ne ten, kur dabar gyvenate ir dirbate, kitur. Dabar yra kliuciu del baimiu ir siek tiek nenoro matyti galimybiu, save labai spaudziate, isorines kliutys yra iliuzijos kazkurioj vietoj, greiciausiai Jums kazkas musa pasitikejima savimi ir motyvacija, taip pat delsimas kaipo to pasekme. Patarime yra pasiruosti tam isejimui is komforto zonos, kuris cia vis minimas visokiomis temomis merginu pokalbiuose, nes jis bus ir nebus malonus. Taip pat neisivelti vel i veikla, kuri Jusu kaip asmenybes netenkins. Jusu koziris yra profesionalumas savo specialybeje, jo tobulinimas ir realiu pastangu finala as matau grazu. Savirealizacija. Kadangi Jus jau ieskote ir tikslas yra aiskus, veiklos kryptis taip pat, tai bandau ziuret laika: 2 - 6 menesiai. neprisiriskite tik ginkdie prie to laiko nustatymo.
Atsakyti
Laba diena,
esu čia lankiusi seniau, užėjau, kad padėkoti Amariliui už perspėjimą ir išburtą 100 proc tiesą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Priminsiu šiek tiek, klausiau dėl vyro, nes jis turėjo išvykti į komandiruotę ax.gif Jūs minėjote, kad galima nedidelė apgavystė, nesisikalbėjimas, nusivylimas... darbai, kad eisis gerai, tik dėl finansų gali būti šiek tiek nuostolių... Tai vat, taip ir buvo, kai išvyko, kalbejo, kad mokės šiek tiek didesnius dienpinigius, kai grižo, gavau mažiau, bet, tiesiog nesusikalbėjo, ne į tą eilutę pažiūrėjo, praradimas nera kosminis, bet, kaip ir Jūs buvote išbūrusi, finansinis praradimas, nuostolis buvo ax.gif o darbas ėjosi gerai, traumų neturėjo ax.gif dar buvote minėjusi, kad psichologiškai jį reikės palaikyti, paruošti, tai jo, tas buvo, sunku be galo jam buvo, nes nematė šeimos, bendraudavome daug, tad bent taip kompnesuoti pavyko atotrūkį...
Ačiū Jums dar kartelį, kad pažiūrėjote su kortomis ko mums tikėtis ir kaip laikytis, kad išlikti stipriems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Norėčiau dar kartelį paprašyti ir vėl žvilgtelti į mano darbinę situaciją ax.gif Jau esate man žiūrėjusi, tada kortos metė, kad dabartinėje darbovietėje man likti geriau, nes naujas darbas atnes nebent tik savirealizaciją, bet ne finansinę naudą... ax.gif Gal dabar jkas keičiasi? Kokia man matosi perspektyva darbo sferoje? Siunčiau CV vienur, bet kol kas atsakymo jokio negavau verysad.gif nežinau kaip elgtis, dabartis tenkina tik tiek, kad ne visada perisirbu, kad galiu kartais pavėluoti į darbą, ar darbo metu išbėgti, jei kas vaikučiams... bet kas liečia finansinę situaciją ir savirealizaciją, ji manęs netenkina, kartais jaučiuosi neįvertinta, jaučiu nelygybę dėl gaunamo atlygio... nežinau ko tikėtis, likti ir sulauksiu sėkmės finansinėje srityje ir darbinėje veikloje, ar ieškotis kito darbo, kur uždirbčiau daugiau ir realizuočiau save labiau...
Jeigu galite, pažiūrėkite, ką kortos rodo šiuo atveju 4u.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmute7: 14 rugsėjo 2015 - 10:02
QUOTE(Andro @ 2015 09 13, 18:46)
Vai vai kas čia aršiai reaguoja?mes gyvenam atspindžių pasaulyje ir kituose mus nervuoja tos savybės kurias patys turime ir patartina jas atpažinus jų atsikratyti nes jos tikrai trukdo.unikalu tai kad net bendraujant forume šis dėsnis veikia.tingiu ir aš aiškinti kodėl Jūsų klausimas nėra normalus ar tinkamas.
Nu bet Amariliai tai šventoji,tookia tolerancija -va šita savybė man patraukli  stengsiuosi ją stiprinti savyje

nu jau cia perdejai, motin. as nesu tolerantiska, tik cia sito neparodau. fb toks diedas, i senelius bemaz tinkamas, kabinejosi nuolat, kad per ilgus komentus apie filmus rasau ir niekas mano rasliavos nesupranta, visiem as nuodiju gyvenima, visa grupe filmu manes nekencia, mano komente yra perdaug minciu ir perdaug sakiniu, nieko konkretaus, viskas skirta kazkam bais protingam, as apsimetu protinga, o jis domisi tuo sluoksniu zmoniu, kuriuos as vadinu statistiniu vidurkiu su IQ70 max, nu tai dar mano issilavinimas jam kliudo, tarp eiluciu jis neskaito ir neskaitys, taip daro tik tokie trenkti kaoip as, kuriu mazuma, ir tas ne tik viesai, bet i i privata man, kad sazines neturiu taip rasydama ir t.t. baisiausia yra tai, kad jis yra kalbos redaktorius, to jest, kaip pats sake, daro taip, kad tekstus suprastu VISI. ir labai daug aiskinimo man apie gyvenima ir tokio primityvaus, kad momentais tikrai norejau ji nudet, bet ugdziau tolerancija. vienintele tema, kuria jis normaliai bendravo, tai jo paties sukurta grupe erotinio meno, kur pokalbiai nevyksta, tik fotkes i like'ai. Po paskutinio aiskinimo kaip as neturiu padorumo ir sazines, as jam pasakiau viska, ka apie ji galvoju. ir paprasiau ignoro. tada nuejau i ta pacia fillmu grupe ir pasitikrinau su Meistru ir Margarita, ar tikrai manes taip visi ten nekencai ir nesupranta. nu ir ka, anaiptol. supranta, eina i diskusijas, kai kurie ne tik megsta, kai kurie myli tokia meile, kokia gali but fb. vakar maciau, kad atblokavo mane, nu tai mazgote veidan jam ta ilga diskusija ir Meistras su Margarita, kur minciu daug, ir kiti rigi pazere daug. Jauciu piktdziuga. Like'u daugiau, nei prie bet kurio kito filmo visoje grupeje, chacha biggrin.gif Va mano tolerancija. Ir zinai, kad ir ten galiu pasiust, labai nesunkiai. Cia to nedarau, cia oaze ramybes. Merginos su problemom.

o, Vilmute, sveika smile.gif aciu uz feedback ir dar toki faina smile.gif kaip besilaikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 14 rugsėjo 2015 - 09:58
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 14, 10:56)

nu jau cia perdejai, motin. as nesu tolerantiska, tik cia sito neparodau. fb toks diedas, i senelius bemaz tinkamas, kabinejosi nuolat, kad per ilgus komentus apie filmus rasau ir niekas mano rasliavos nesupranta, visiem as nuodiju gyvenima, visa grupe filmu manes nekencia, mano komente yra perdaug minciu ir perdaug sakiniu, nieko konkretaus, viskas skirta kazkam bais protingam, as apsimetu protinga, o jis domisi tuo sluoksniu zmoniu, kuriuos as vadinu statistiniu vidurkiu su IQ70 max, nu tai dar mano issilavinimas jam kliudo, tarp eiluciu jis neskaito ir neskaitys, taip daro tik tokie trenkti kaoip as, kuriu mazuma, ir tas ne tik viesai, bet i i privata man, kad sazines neturiu taip rasydama ir t.t. baisiausia yra tai, kad jis yra kalbos redaktorius, to jest, kaip pats sake, daro taip, kad tekstus suprastu VISI. ir labai daug aiskinimo man apie gyvenima ir tokio primityvaus, kad momentais tikrai norejau ji nudet, bet ugdziau tolerancija. vienintele tema, kuria jis normaliai bendravo, tai jo paties sukurta grupe erotinio meno, kur pokalbiai nevyksta, tik fotkes i like'ai. Po paskutinio aiskinimo kaip as neturiu padorumo ir sazines, as jam pasakiau viska, ka apie ji galvoju. ir paprasiau ignoro. tada nuejau i ta pacia fillmu grupe ir pasitikrinau su Meistru ir Margarita, ar tikrai manes taip visi ten nekencai ir nesupranta. nu ir ka, anaiptol. supranta, eina i diskusijas, kai kurie ne tik megsta, kai kurie myli tokia meile, kokia gali but fb. vakar maciau, kad atblokavo mane, nu tai mazgote veidan jam ta ilga diskusija ir Meistras su Margarita, kur minciu daug, ir kiti rigi pazere daug. Jauciu piktdziuga. Like'u daugiau, nei prie bet kurio kito filmo visoje grupeje, chacha biggrin.gif Va mano tolerancija. Ir zinai, kad ir ten galiu pasiust, labai nesunkiai. Cia to nedarau, cia oaze ramybes. Merginos su problemom.

o, Vilmute, sveika smile.gif aciu uz feedback ir dar toki faina smile.gif kaip besilaikai?

Vietoj papildymo, paspaudžiau keitima, tad gavosi matoma-nematoma žinutė blush2.gif Ką reiškia, kai retai ateinu čia blush2.gif
Laikausi tai net nežinau kaip, sakoma, kai vaikai sveiki, tai ir gyveni gerai... tad galėčiau taip ir sakyti, bet kai pagfalvoji, kad nori gyvenime kažko daugiau, tada suvoki, kad laikaisi ne taip gerai... taip žinai, tarsi egzistuoji, bet negyveni...
O kaip Tu laikaisi? Ar rudeninis oras nuotaikos ir emocinės būklės negadina?
Čia žinai, būna, kad oras, sezonas veikia nuotaika... man bent jau taip jaučiasi, kažkaip atsiranda toks egzistensinis klausimas, ką pasiekiai ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 09 14, 10:07)
Vietoj papildymo, paspaudžiau keitima, tad gavosi matoma-nematoma žinutė  blush2.gif Ką reiškia, kai retai ateinu čia  blush2.gif
Laikausi tai net nežinau kaip, sakoma, kai vaikai sveiki, tai ir gyveni gerai... tad galėčiau taip ir sakyti, bet kai pagfalvoji, kad nori gyvenime kažko daugiau, tada suvoki, kad laikaisi ne taip gerai... taip žinai, tarsi egzistuoji, bet negyveni...
O kaip Tu laikaisi? Ar rudeninis oras nuotaikos ir emocinės būklės negadina?
Čia žinai, būna, kad oras, sezonas veikia nuotaika... man bent jau taip jaučiasi, kažkaip atsiranda toks egzistensinis klausimas, ką pasiekiai ir pan...

Oi apie sezoniskuma ir kaip tas veikia jautrius zmones, tai skaudi tema. Paaugs tie vaikai, susirasi savirealizacija, mano labai greit uzaugo. Zinai, kuo man geriau nei Tau? As nieko nenoriu pasiekti, va kas. Bet yra ko noriu labai. Tvarkingai veikianciu abieju kompu, dirbti ir babkiu. Dar noriu ilgaauliu batu. Ir dar noriu nusipirkti knyga Eco "Fuko svytuokle". Ai, dar namu tvarkytoja nepamaisytu, bet cia babkiu klausimas. O daugiau tai nieko, uztai nesikamuoju. Dar but gerai ta nuotaika kad susinormalizuotu, tai susinormalizuos, kai dirbt pradesiu, manau taip. Zinok paskutiniu metu daug ka tas sezoniskumas veikia, as pastebejau, mergiote pastebejo, mano tas draugelis pastebejo, kur su zmonem dirba. Kitiem isvis stogai ciuozia, tai cia as dar visai neblogai, a Tu irgi smile.gif dazniau uzeik, pasiilgstu.
Atsakyti