Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 11, 09:47)
bet tai cia yra super pozicija. kai sitaip nusiteiki, tai padaugeja sansu, kad kas uzkibs, zinai, tikras sliekas ant kabliuko, kuriam pfg biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

Tiesa, ka manai del karminiu rysiu? Butent apie skolininkus kalbu. Kas geriau but santykiuose su tuo zmogum kuris yra tavo skolininkas, ar kuriam esi skolininkas tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V.i.k.A: 11 rugsėjo 2015 - 09:17
Labukas brangiosios, gal surasit pora minučiu kuri mano klausimui... apie mano vyro ištikimybe ir jausmus tai moteriai, jei trumpai eina paziurekit buciau begalo dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 09 11, 03:43)

zodziu parejau namo po faino labai vakarelio, netiketai gavos kad pasitikrinau savo patraukluma vyrams tsakant, tad esu visa kieta kaip virtas kiausinis  biggrin.gif nu zodziu  blush2.gif  yra labai netgi nebogai, o as maniau kad jau katastrofa  biggrin.gif  biggrin.gif

nu as cia matyt apsisvaigau kazkaip tai del to atseit kietumo verysad.gif angel_sadangel.gif arba vakar buvo koks tai neteisingas menulis, zodziu siryt atrodau tai total kosmar mega_shok.gif
Atsakyti
Gal galetumet padeliot kortas del mano vieno klausimuko blush2.gif?
Laukia svarbus finansinis sprendimas doh.gif
Ka daryyyyyyyyyyyyyyyttttttttttt ?????????????/
Atsakyti
Laba, gal atrasite laiko pažiūrėti kokie pokyčiai bus mano esam darbe, ar neteks ieškotis naujo? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš norėčiau paprašyti pagalbos, jei galima, nors ir nesu tikra ar galite padėti tokiais klausimais. Neprisimenu kur padėjau man svarbų ir brangų daiktą. Baigiu perversti visus namus ir nerandu wub.gif Gal bent kokią užuominą galėtumėte duoti? blush2.gif
Ačiū
Atsakyti
l
Labas vakaras... prasau jusu taro kortu konsultacijos...
Ar sekti man paskui vyriski su kuriuo siuo metu esu?
Ar laikytis sio darbo(veiklos) kuria siuo metu uzsiemu ?

Isanksto dekoju uz skirta laika man...
Papildyta:
P.S.yra pasiulymas vykti ilgesniam laikui i uzsieni
Atsakyti
QUOTE(Susikoncentravusi @ 2015 09 12, 20:34)
l
Labas vakaras...  prasau jusu taro kortu konsultacijos...
Ar sekti man paskui vyriski su kuriuo siuo metu  esu?
Ar laikytis sio darbo(veiklos) kuria siuo metu uzsiemu ?

Isanksto dekoju uz skirta laika man...
Papildyta:
P.S.yra pasiulymas vykti ilgesniam laikui i uzsieni

Atsakyti
Noreciau paklausti, ar si semestra issilaikysiu VU? Is anksto labai dekoju uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mielasirminkštas @ 2015 09 12, 22:29)
Noreciau paklausti, ar si semestra issilaikysiu VU? Is anksto labai dekoju uz atsakyma. 4u.gif

Tai semestras ką tik prasidėjo g.gif Tai jei tarologė pasakys kad išsilaikysi tai atsipūsi ir nedimokysi o jei pasakys kad neišsilaikysi tai vėl nesimokysi nes nematysi prasmės
Žiauriai nusivilčiau tarologėm jei imtų atsakinėti į tokį klausimą,nebent šuva pakastas kitur bet tada reikia jau parodyt kur
Atsakyti
nive pacitavote postuka mano,gal ne taip suformulavau ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 09 13, 07:23)
Tai semestras ką tik prasidėjo g.gif Tai jei tarologė pasakys kad išsilaikysi tai atsipūsi ir nedimokysi o jei pasakys kad neišsilaikysi tai vėl nesimokysi nes nematysi prasmės
Žiauriai nusivilčiau tarologėm jei imtų atsakinėti į tokį klausimą,nebent šuva pakastas kitur bet tada reikia jau parodyt kur

Suva pakastas ten, kad as supratau, kad bandau apziot daugiau, nei galiu atkasti ir, metaforom kalbant, noredama tureti pili, galiu likt prie suskilusios geldos. Nesu tingine, kad atsipalaiduociau, tiesiog pateikiau klausima be detaliu, nes nezinojau, kad ju reikia. Atsiprasau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mielasirminkštas: 13 rugsėjo 2015 - 10:52