Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Slanka5 @ 2015 12 02, 20:04)
Laukiu užsakymo iš www.fluwel.com. Kažkaip pamačiau ir nesusilaikiau. Sakykit, ar kuri nors pirkot iš čia??? Jei taip, tai kaip čia su kokybe ir pavadinimais?

Viskas su jais gerai biggrin.gif Nagi nagi prašom girtis, kas ten taip suviliojo?
Šių metų linkėjmai (ne pirmas, bet gražiausias)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kypshas: 03 gruodžio 2015 - 00:43
QUOTE(kypshas @ 2015 12 03, 02:40)
Viskas su jais gerai biggrin.gif Nagi nagi prašom girtis, kas ten taip suviliojo?

Labai gražūs linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2015 12 03, 00:40)
[img]h

Net pavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2015 12 03, 00:40)
user posted image

Galiu jau pakomentuoti savo užsakymą iš www.fluwel.com. Kažkaip buvau nusiteikusi laukti ilgiau, nes užsakymas buvo padarytas tik šeštadienį. O va šiandien jau turiu. Kokybė - super. Visi svogūnai sveria daugiau nei 500 g, sunkiausias - 574 g. O mane ten suviliojo Estella, Exotic Nymph, Pretty Nymph ir Pyjama Party. Belieka laukti, kad pavadinimai atitiktų mano pirktus. Beje, vieną įdėjo dovanų - Sao Paulo smile.gif Smagu bigsmile.gif

Kypshai, tavo linkėjimai tiesiog nuostabūs. Sweet Nymph - man vienas iš gražiausiųjų thumbup.gif Pas mane meilenių sezonas startuos gal po kokių 4-5 dienų biggrin.gif
Atsakyti
O tai kai mūsų bendras užsakymas iš fluwel.com, Dalyte? Labai laukiam smile.gif
Pernai iš jų užsakinėjom, tai visoms , kurios čia rodėsi, pavadinimai atitiko. Ir svogūnai puikūs. Maniškis du kartus žydėjo ir šiemet beveik nemiegojęs vėl pražydo. Dancing Queen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 03, 16:18)
O tai kai mūsų bendras užsakymas iš fluwel.com, Dalyte? Labai laukiam smile.gif
Pernai iš jų užsakinėjom, tai visoms , kurios čia rodėsi, pavadinimai atitiko. Ir svogūnai puikūs. Maniškis du kartus žydėjo ir šiemet beveik nemiegojęs vėl pražydo. Dancing Queen smile.gif

Kalbejau su Dalyte sake turi kita savaite ateiti smile.gif man irgi atitiko viskas ir svogunai nesirgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2015 12 03, 10:05)
Labai gražūs linkėjimai  4u.gif

Labai prašom bis.gif
O šitas linkėjimas asmeniškai tamstai. user posted image
Beveik 3 metai laukimo. Dar kartą dėkui už grožį GIZZI5 friends.gif
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2015 12 03, 23:10)
Labai prašom bis.gif
O šitas linkėjimas asmeniškai tamstai.
Beveik 3 metai laukimo. Dar kartą dėkui už grožį GIZZI5  friends.gif

Oi kaip malonu rolleyes.gif Ką belieka pasakyti- šaunus augintojas 4u.gif tikrai puikūs žiedai. Prašom į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad tema vėl atgijusi smile.gif
Svogūnai jau ką tik atkeliavo clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Dideli, kaip ir pernai smile.gif Dar tik vieną dėžutę atidariau ir puoliau rašyti. Einu, pakuoti toliau. Kai kam Kaune atiduosiu meilenius jau šiandiena. O siuntinius tikriausiai sūsiu ryt, nes visiems kol supakuosiu, tai ir vakaras ateis smile.gif
Atsakyti
Kolektyvas, kas neparašėte savo tel. atsiūskite per AZ.
Zemaitieki, aš neturiu tavo tel. ax.gif Seno užsakymo kontaktus išsitryniau, tai prašau susisiekite su manimi 4u.gif
Atsakyti
AJĖZAU!!! A jau derint parvežimą?
Atsakyti
o manęs net pinigų niekas nepaprašė... g.gif ar tai reiškia, kad prie užsakymo nebuvau prijungta?
Atsakyti