QUOTE(Bellarosella @ 2016 02 14, 13:00)
Mano Ermitazinis is kibiro dydzio vazono leidzia 3 ziedstiebius vienu metu va cia tai bus ♥♥♥
Tai lauksim įrodymų
QUOTE(Emila @ 2016 02 14, 12:14)
Tai lauksim įrodymų
Tai jau tikrai! Mano ermitazinus Spot Ligth irgi su trimis ziedynstiebiais! Bet vakar traukiau is to kibiro lauk ir apziurejau svoguna. Ir gerai, kad nelaukiau! Nes svogunas tupejo dregmeje, saknys nedideles, dugnelis grazus, i virsutini sluoksni teko lupti, nes paraudes ir pradejes puti. Nulupau, nupurskiau zaliu muilu ir panardinau i pelenus, per nakti dziovinu, dar palaikysiu para be zemiu
O ka darot merginos jeigu pumpuras i svoguna genda, pjaunat is giliai svogune. Foto imest jauciu reiks.. nzn ka daryt, svogunas sveikas, o ziedkotis genda :/
QUOTE(ziurkytes @ 2016 02 14, 19:15)
O ka darot merginos jeigu pumpuras i svoguna genda, pjaunat is giliai svogune. Foto imest jauciu reiks.. nzn ka daryt, svogunas sveikas, o ziedkotis genda :/
Aš turiu pasakyt, kad anksčiau puldavau lupinėt ir pjaustinėt dėl kiekvieno menkniekio. Dabar manau, kad tai darydavau be reikalo - tekdavo ilgiau laukt, kol atsigaus svogūnas, nusikeldavo zydėjimai.
Jei tik ziedstiebis nepavirtęs į košę, jokiu būdu nepjaustyčiau svogūno. Yra taip buvę - jei svogūnas negauna per daug drėgmės, ziedzstiebis viduje tiesiog mumifikuojasi, o ne pūva, ir jokios bėdos nėra. Tiesa, tokiais atvejais naudoju daug cinamono - smarkiai apibarstau vietą, kuri linkusi gesti.
Na su tokiu gedimu nesusidurusi. Reiskias kisiu cinamona va beda tame jog jis stovedamas sausai genda toliau...lukstai nepuva i tyzta, lyg susales avogunas butu... bet nieko, dabar prie radiatoriaus pastaciau, tures dziut
QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 14, 21:42)
Pritrenkei su savo grožiais
ziurkytes
turėjau ir aš tokį pavandenevusį. Deje ir kiti lukštai palaipsniui irgi vandeniavo. Lupau iki sveikos vietos, barsčiau anglimi, kad sausėtų. Laikiau atskirtą, kad kiti neužsikrėstų. Šiaip ne taip atsigavo.
Slanka5 fotosopas prisipazink nu super kai atvirutes tie japonai. O jie istikro taip zydi graziai ?
Lutpede taip ir dariau, dabar stebesiu, nes taip neatkreipiau demesio kas daros, bedos dabar yra na tiek kad kolkas svogunas pats jyg sveikas, tik virautinis lukstas vandenyja ir ziedkociai svogune.
Lutpede taip ir dariau, dabar stebesiu, nes taip neatkreipiau demesio kas daros, bedos dabar yra na tiek kad kolkas svogunas pats jyg sveikas, tik virautinis lukstas vandenyja ir ziedkociai svogune.
Sveikutes,- prasau jusu patarimo...Prazydejus amarilei koto nepjoviau kazkur 2 sav. ir toj vietoj kur buvo pumpurai,ant vieno atsirado toks gumbelis,nezinau gal cia seklos? ka daryt,paprotinkit mane