Tikrai, kad oho - linksmas perpardavinėtojas. Bus įdomu sulaukti atsiliepimų.
Man ne tik kiniečiai visada kelia įtarimą, bet ir vogtos bei dažytos nuotraukos. Aprašymai irgi paslaptingi, be kablelių, gal ten visur sėklos. Tada ir atsiliepimų vargiai sulauksime.
QUOTE(Daisoja @ 2015 10 24, 12:52)
Tikrai, kad oho - linksmas perpardavinėtojas. Bus įdomu sulaukti atsiliepimų.
Man ne tik kiniečiai visada kelia įtarimą, bet ir vogtos bei dažytos nuotraukos. Aprašymai irgi paslaptingi, be kablelių, gal ten visur sėklos. Tada ir atsiliepimų vargiai sulauksime.
Sulauksit sulauksit ir dar su nuotraukom
QUOTE(juskirena @ 2015 10 24, 13:03)
Baisiai įdomu
QUOTE(juskirena @ 2015 10 24, 13:03)
ar tik nebūsi katę maiše nusipirkus . Kodėl nenorėjai prisijungti prie Dalelės? Ten tai tikrai patikimas, išbandytas pardavėjas.
QUOTE(Lutpede @ 2015 10 26, 09:31)
ar tik nebūsi katę maiše nusipirkus . Kodėl nenorėjai prisijungti prie Dalelės? Ten tai tikrai patikimas, išbandytas pardavėjas.
As prisijungiau,dvi uzsisakiau,bet labai jau ydomu ka ten perduoda,nes kiek visko ten pirkau tai dar kokybe nesiskundziau ,o dabar ziuresim.
QUOTE(Daisoja @ 2015 10 29, 09:24)
Gal užsisakėte mėlyną pilnavidurį meilenį? Labai įdomu būtų tokį pamatyti.
Melynam nesiryzau nes nusvklah su melyna orchideja, bet uzsisakiau geltona. Tik nemoku per tel. nuotraukos ikelti.
Renku užsakymą ir aš. Permečiau kainas - šiemet kitokios Pernai Brazza kainavo 7,95 eur be atsiuntimo, šiemet - 7,00 eur Pernai Gervese buvo 6,95, šiemet - 7
QUOTE(juskirena @ 2015 10 29, 09:53)
Melynam nesiryzau nes nusvklah su melyna orchideja, bet uzsisakiau geltona. Tik nemoku per tel. nuotraukos ikelti.
http://www.aliexpres...2440096860.html
QUOTE(juskirena @ 2015 10 30, 05:09)
O, dabar nekantriai lauksiu siuntinio kartu su jumis. Labai įdomu, ar gausite bonsai-meilenį pagal nuotrauką, ar pagal pavadinimą. Jei pagal pavadinimą, tai turėtų būti Hippeastrum puniceum.
Pagal mane tai Amaryllis "Exotica", tik su fotoshop'u paryškinta. Žiūrėjau aš jį, bet patyrinėjus nusprendžiau, kad tai "Exotica"/ gal klystu
Agnnyte, iš kur užsakinėji??
Gal kam bus įdomu, šiai dienai mūsų užsakymas atrodo taip:
Aphrodite
Estella
Purple Rain
Samba 3vnt.
Double Dream, 4vnt
Cherry Nymph
Gervase 4 (Picotee,)
Stardust.
Marilyn 3vnt.
Grand Diva 2vnt
Red Pearl 2vnt
Alfresco 4
Picotte 3
Santiago 2
Adele
Dancing Queen
Magnum
Royal Velvet
Apricot Parfait
Exotic Star
Nagano
Royal Velvet
Sao Paulo
Terra Cotta Star
Peach Melba
Neon
Sweet Nymph
Agnnyte, iš kur užsakinėji??
Gal kam bus įdomu, šiai dienai mūsų užsakymas atrodo taip:
Aphrodite
Estella
Purple Rain
Samba 3vnt.
Double Dream, 4vnt
Cherry Nymph
Gervase 4 (Picotee,)
Stardust.
Marilyn 3vnt.
Grand Diva 2vnt
Red Pearl 2vnt
Alfresco 4
Picotte 3
Santiago 2
Adele
Dancing Queen
Magnum
Royal Velvet
Apricot Parfait
Exotic Star
Nagano
Royal Velvet
Sao Paulo
Terra Cotta Star
Peach Melba
Neon
Sweet Nymph
Na paziuresim ka gausim,bet cia radau kad zmones turigeltona
https://www.facebook..._...9238&type=3
nezinau ar jums atidarys ,jei ne parasykit kopinsiu pacia foto. Cia is fb meileniu grupes.[attachmentid=235147]
https://www.facebook..._...9238&type=3
nezinau ar jums atidarys ,jei ne parasykit kopinsiu pacia foto. Cia is fb meileniu grupes.[attachmentid=235147]