Va koks prazydo Bus mano vienas mėgstamiausių.
QUOTE(Emila @ 2016 02 07, 12:45)
Graži spalva ir žiedas įspūdingas
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 07, 14:59)
saulėta ir gražu, o kiek dar žiedų laukiama
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 07, 15:31)
saulėta ir gražu, o kiek dar žiedų laukiama
Taip, šiandien itin graži saulytė.
Antram plane dalis tų, kas greit skleisis
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 07, 14:36)
Labi labai grazu! o kodel nupjauta ir imerkta? nuluzo?
QUOTE(zygintama @ 2016 02 07, 15:53)
Labi labai grazu! o kodel nupjauta ir imerkta? nuluzo?
Išsivertė iš vazono, neatlaikiusi svorio.
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 08, 09:33)
Nuostabios Jūsų gėlytės, šiemet ir mano sukrove žiedyną kaip pražys bendysiu parodyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 08, 08:33)
Vaje, bėda! Bet ką padarysi...
Dar vis tiek grožis visas liko :-)
Emila, Brasia iš tikro labai graži. Nors atrodo, kad nemėgstu ryškių spalvų, bet ši man tiko
Agnyte, kaip gražiai meileniai prieš saulutę žiūrisi Labai šita nuotrauka. O ant palangės dar kiek grožių laukia savo eilės
Maniškiai ko tai miega, vienas kitas vos prabudinėja, bet visi kiti kažkokiu letargo miegu įmigę Jaučiu kelsiu juos kur šilčiau, visai nenoriu žiedų sulaukti, kai sodai žydės
Agnyte, kaip gražiai meileniai prieš saulutę žiūrisi Labai šita nuotrauka. O ant palangės dar kiek grožių laukia savo eilės
Maniškiai ko tai miega, vienas kitas vos prabudinėja, bet visi kiti kažkokiu letargo miegu įmigę Jaučiu kelsiu juos kur šilčiau, visai nenoriu žiedų sulaukti, kai sodai žydės
QUOTE(zygintama @ 2016 02 08, 11:57)
Aha, liko. Ir dar baigė išsiskleist
Nieko, tiek tos bėdos, antras žiedstiebis bus
QUOTE(Dalelė @ 2016 02 08, 12:12)
Emila, Brasia iš tikro labai graži. Nors atrodo, kad nemėgstu ryškių spalvų, bet ši man tiko
Manieji irgi dar miega. Bet pati kalta - vėlai užmigdžiau pernai. Buvau kiek pasiklydus laike, nes kraustėmės, per dvejus namus daiktai ir gėlės gyveno. Bet prabus, kur gi jie dėsis Bus kuo džiaugtis pavasarėjant.
Lutpede, tas Sao Paulo ištikrųjų labai panašus į Obels žiedą. Aš turėjau Apple Blossom, va tokį:
Manau, kad esminis skirtumas tarp jų yra viršutinių žiedlapių spalva. Apple Blossom - na tokia šalta rožinė, o Sao Paulo - daug šiltesnė, švelnesnė. Na labai sunku nusakyti spalvą žodžiais Beje, nu nekvepia man nei vienas
Žiurkytes, pats mažiausias iš viso choro yra Exotic Star
Agnyte, tas pavasaris tai vau
Manau, kad esminis skirtumas tarp jų yra viršutinių žiedlapių spalva. Apple Blossom - na tokia šalta rožinė, o Sao Paulo - daug šiltesnė, švelnesnė. Na labai sunku nusakyti spalvą žodžiais Beje, nu nekvepia man nei vienas
Žiurkytes, pats mažiausias iš viso choro yra Exotic Star
Agnyte, tas pavasaris tai vau