Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 31, 19:28)
Man tai LightSpot net gražesnis už Charismą  ax.gif

Taip, Spotlight man labai mielas, nepykstu, kad vietoj Charizmos pakliuvo, bet vat Tres Chic tai norėjau...
Atsakyti
*MONAMI*, tai, jei kažką išsirinksite, į a.ž. man rašykit 4u.gif Ir visos kitos palatos ligonės, junkitės prie užsakymo iš Royal Colours:D

Royal COlours

Dar iš čia galime pirkti, jei būtų norinčių 4u.gif

Amariliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 31 sausio 2016 - 20:43
QUOTE(Temidė @ 2016 01 31, 20:42)
*MONAMI*, tai, jei kažką išsirinksite, į a.ž. man rašykit 4u.gif  Ir visos kitos palatos ligonės, junkitės prie užsakymo iš Royal Colours:D

Royal COlours

Dar iš čia galime pirkti, jei būtų norinčių 4u.gif

Amariliai

pirma nuoroda man labai brangi,kai kelis ir čia pirktus už vos už kelis eurus turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2016 01 31, 21:05)
pirma nuoroda man labai brangi,kai kelis ir čia pirktus už vos už kelis eurus turiu  blush2.gif

Mano akimis, irgi brangoka... manau verta palaukti pora savaiciu, paziuresim, ko atves i zalia stotele. Klausiau, kada tures meileniu, kaliju gumbu, sake, kad uzsakymai atvyksta vasario 10, pora dienu uztruks, kol issikraus prekes.
Man pasiseke, uz 2.5 eur nugriebiau nukainuota Aplle blosson,siandien jis jau rodo nauja ziedynstiebi!
Atsakyti
Pasakykite, kas buvo ne taip daroma: vienas ziedynstiebis perzydejo pries menesi, antrasis buvo iskises nosyte, apie 3 cm, daugiau nebelindo per ta laika, o siandien pastebejau, kad pradejo dziuti, rauksletis ziedynstiebio galiukas. Jam jau viskas, nebeisaugs, nebezydes?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 01 31, 21:42)

Nu kainos pirmojo tai kosminės! Iš olandų dabar užsakinėjom, tai kai kurie su atsiuntimu daugiau nei dvigubai pigesni buvo.

Aš dabar susilaikau nuo užsakymo.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 02 01, 08:28)
Pasakykite, kas buvo ne taip daroma: vienas ziedynstiebis perzydejo pries menesi, antrasis buvo iskises nosyte, apie 3 cm, daugiau nebelindo per ta laika, o siandien pastebejau, kad pradejo dziuti, rauksletis ziedynstiebio galiukas. Jam jau viskas, nebeisaugs, nebezydes?

Užmečiau akį į jūsų krašto kampelį, pasirodo, kad meilenius sodinate į daržo žemę. Gal todėl įsimetė kokia liga ar kenkėjas?
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 02 01, 09:51)
Užmečiau akį į jūsų krašto kampelį, pasirodo, kad meilenius sodinate į daržo žemę. Gal todėl įsimetė kokia liga ar kenkėjas?

Oi, ne, sitas butent buvo pasodinta i dezinfekuota zeme ir smeli. pries tai zeme iskepinau mikrobangeje. sita svoguna nusipirkau siek tiek suvargusi is Senuku pries kaledas, perzydejo 5 ziedais ant ziedynstiebio. antras ziedynstiebis kaip buvi islindes taip ir liko toks pats. is pradziu svigunas buvo paglebes, minkstas, dabar kietas ir pastambejes. is pradziu matyt neturejo saknu, tai klibejo vazone, dabar ne nepajudinsi... tik va, tas ziedynstiebis nenori lysti aukstyn :-(
Atsakyti
Tai gal neužteko jėgų antram žiedynui. Iki kitų metų atganysite.
Neturiu nuomonės dėl mikrobangų krosnelės, nes niekur neradau informacijos. Nekaitinu joje, nes nežinau, kokią temperatūrą pasieks, kiek drėgmės turi būti. Be to, galima sugadinti. Kai nebūdavo pirkti substratų, kaitindavau orkaitėje, kartais net užsidegdavo, bet gyvių vis tiek po kiek laiko atsirasdavo.
Atsakyti
Pas mane ir pernai neturėjo jėgų du žydėti, ir šiemet vienas tesugebėjo nosytę parodyti ir viskas. Manau neturi jėgų.

Pernai aš vieną iškalbinau palaisčius karštu vandeniu ir padėjusi tamsiai šiltai. Tada žiedkotį iškėlė, antro deja vis tiek nesugebėjo iškelti. Bet aš žinojau kad jis turi sveikas šaknis ir svogūnas neturi raudonligės ax.gif

Taigi visko gali būti.
Atsakyti
Quito
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 01 31, 15:46)
Grazu!

Naujokeliai. Tres Chic kol kas didelio įspūzio nepadarė.
user posted image

Pas mane tikrai žydės TressChic, kadangi turiu du vaikus, vienam bus du metai, kitas dar su "mama". Vieną galėsiu perleisti. Nuotrauką saviškio įdėsiu kai pražys, jau nedaug liko laukti, max savaite thumbup.gif

P.S. kuris miestas ?
Atsakyti