Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2016 01 31, 15:11)

Grazu!

Naujokeliai. Tres Chic kol kas didelio įspūzio nepadarė.
user posted image

IR Charisma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 01 31, 15:46)

Naujokeliai. Tres Chic kol kas didelio įspūzio nepadarė.
user posted image

thumbup.gif
Tres Chic kažkos kitoks. Nepanašus man jis
Atsakyti
Ten ne Tres Chic, Dalelė gal iš sandėlio nuotrauką ištrauks jo tikrojo ax.gif

Ir sekantis yra Light Spot mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet įdomus "TresChic'as"

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 31, 15:11)

Hmm tamstos čia kas tokis g.gif gražus thumbup.gif wub.gif o slapva realybėje ne ryškesnė ?

Aš irgi šiandien neištvėriau ir nusipirkau Charismą. Na žiūrėsim ką šių metų loterija duos ax.gif
Atsakyti
Charisma nuostabi!!!
Laukiu ir as savosios Charisma issiskleidimo!
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 31, 17:15)

Lady Jane, tik šį kartą su dviem žiedais
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 31, 17:15)
Ten ne Tres Chic, Dalelė gal iš sandėlio nuotrauką ištrauks jo tikrojo  ax.gif

Nu tiksliai, kaip čia taip iš kart nepamačiau, tik dabar atkreipiau dėmesį, kai pasakėt doh.gif
Neatitinka etiketės, turėjo būt Tres Chic, bet matyt gavau Baby star. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Emila @ 2016 01 31, 15:46)
Grazu!
IR Charisma
user posted image

O čia matyt bus ne Charisma, o Spotlight?

Per minutę netekau Tres Chic ir Charismos... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 31 sausio 2016 - 17:40
oi kiek grožių prsižiūrėjau, nes seniai buvu užklydus biggrin.gif
dabar reikia patarimo - mano tas olandiškas picotee, kurį aš baisiai aplupau, buvo pradėjęs kišti lapukus ir gal žiedkotį, po to aš dar pabarsčiau cinamonu, nes lyg norėjo pūti toliau, nuo to momento pasakė stop ir viskas - niekas nebeauga. Klausimas - kantriai laukti, nukrapštyti tą cinamoną ar ką nors kitką daryti?
Atsakyti
aš tokiu atveju laukiu smile.gif kantriai būna ir pora mėnesių. Žiedkotis dažniausiai būna nuvytintas, per kurį laiką pradeda lapai augti. Kiek aš susidūriau ir padariau išvadą, visi pirktiniai meileniai po pirkimo neauga normaliai pirmus metus, todėl neskubink niekur jo mirksiukas.gif Mano iš anlgų kažkokis double ( jau ir pavadinimą pamiršau ) pernai išvis du žiedsdiebius tik iškišo ir nuvytino, o per vasarą net lapų normaliai neaugino. Bet dabar jau žydėti ruošiasi mirksiukas.gif taigi daug daug kantrybės

Man tai LightSpot net gražesnis už Charismą ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kam iš Royal Colours ko norėtųsi? Man Mandelos prisireikė ir Amarantia blush2.gif Pasidalintume siuntimą 4u.gif
Atsakyti
kiek grožių wub.gif

šį kartą ir aš jungsiuosi prie užsakymo wub.gif
Atsakyti
Jauciuosi pakyleta ir praturtejusi!!! Mano namuose sia savaite apsigyveno: Evergreen, Charisma, Aphrodite, Sweet Nimfh, Picotte, Aplke blosson, Nymph, raiodoniukas bevardis ir Alfresco vaikuciai!!! Dar dideli kera kliviju is mamos parsiveziai, padalinau i du didelius kerus po didele klivija ir dar po du nemenkus vaikus!
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 31, 19:54)
Jauciuosi pakyleta ir praturtejusi!!! Mano namuose sia savaite apsigyveno: Evergreen, Charisma, Aphrodite, Sweet Nimfh, Picotte, Aplke blosson, Nymph, raiodoniukas bevardis ir Alfresco vaikuciai!!! Dar dideli kera kliviju is mamos parsiveziai, padalinau i du didelius kerus po didele klivija ir dar po du nemenkus vaikus!

iš kur tokie turtai wub.gif (aišku domina tik amariliai)
Atsakyti