Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

user posted image

Sweet Lillian - šiemet trūkumas saulės, nėra tiek ružavo atspalvio kiek pernai, bet vis tiek nuostabi wub.gif thumbup.gif žiedlapiai stori tvirti, va ką reiškia nenuvargintas svogūnas thumbup.gif
Atsakyti
Gražus wub.gif
Atsakyti
Nu labai! wub.gif
Atsakyti
Gal galite dar atsakyt, kiek vidutiniskai, zydi meilenis, dienomis. Ar zydejimo trukme priklauso nuo patalpu temperaturos, oro dregnumo, sauletumo?
Atsakyti
Vakar aplankiau Siauliu Ermitaza. Ka domina kompaktiskos hortenzijos, jos labai grazioso, po 8 eur; meileniai, raudonos etiketes, raudonos su baltais viduriukais, po 3,3 eur, mediniles grazios- 8.5 eur, dideliu orchideju yra. dar gaug kitokiu geliu, bet akys man neuzkliuva uz ju
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 26, 22:35)
Gal galite dar atsakyt, kiek vidutiniskai, zydi meilenis, dienomis. Ar zydejimo trukme priklauso nuo patalpu temperaturos, oro dregnumo, sauletumo?

Kiek jis žydi sunku pasakyti, aš niekad neskaičiavau dienų, bet pora savaičių tikrai. Viskas priklauso nuo to ar jis šiltai stovi, ar saulės daug gauna. Kaip ir visos gėlės juos taipogi įtakoja tie patys faktoriai.
Drėgnumas mano asmenine nuomone jiems įtakos nedaro smile.gif
Bėto saulės šviesa ir šiaip šviesa įtakoja jų spalvos išraiškingumą žydint. Dažniausiai tokiom dienom kaip dabar, jie būna blankesni, nei žydėtų balandį mirksiukas.gif
Atsakyti
Pyjama Party
user posted image
Purple Rain ir Dancing Queen
user posted image

Atsakyti
Slanka5
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif zodziu truksta notworthy.gif
Papildyta:
Slanka5
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif zodziu truksta notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 26, 21:35)

Nuo aplinkos priklauso, bet taip pat ir nuo veislės. Exotic Star vienas žiedas išsiskleidęs būna apie savaitę, Limona žydi ilgiau, Papilio trumpiau, kai kurie pilnaviduriai gana ilgai žydi, bet užrašų nevedžiau, tai iš atminties nepasakysiu. Rojaus sodų forume buvo užvestas veislių katalogas, bet žydėjimo laiko nėra.

Iš šių metų Ermitažo loterijos jau vienas atitikimas.
Splash
https://picasaweb.go...870377242485682
Atsakyti
Šiandien Draugystės g. Senukuose mačiau nukirptus meilenius juodom etikėtėm. Tai kažkurią savaitę pateks į nukainuotus.
Atsakyti
mano trys žydintys wub.gif
žemiausias kaip suprantu Minerva g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 28 sausio 2016 - 19:40
Labas vakaras,
gal turetumete pardavimui gervase, evergreen ir exotica vaikiuku? Buciau labai dekinga.
Aciu
Atsakyti