O as labai noreciau Grand Diva ir Red Pearl. Pradziai bandysiu kelis vnt. Prisideti prie uzsakymo.
o kur siųsti savo norus?
QUOTE(Loram @ 2015 10 13, 19:13)
o kur siųsti savo norus?
Na Dalele ryžosi vėl užsakymą daryti. Tai jai siųsti reikėtu. Aš čia parašiau, bet ir jai nusiusiu
QUOTE(Aguna @ 2015 10 13, 21:17)
Sveikos, ar daznai buna sumaisyti svogunai? Mano mama uzsiprase 3 baltu meileniu (kiti jai nelabai) ir man nesinori jos apvilti Ar galima prie uzsakymo prisijungti ir naujokams?
Aguna, baltus amarilius rasit už kokius 2 eur ermitažuose ar net maximose, net jei vieną kartą apsigausit dėl spalvos, sekantį pataikysit tikrai. Kaži ar verta keletą kartų permokėti už paprastą baltą, juk ir vardas jums kaip suprantu, nesvarbu...
Atleiskite truputį išvykusi buvau ir dar prieš kelionę visokių reikalų ir darbų supuolė Gerai, kad tas atšalimas prieš kelionę pasitaikė, tai visus augalus spėjau į namus susitysti.
Aguna, baltų paprastų galima ir pas mus rasti, bet pilnavidurių baltų nelabai pardavimuose būna. Nors man yra kelis kartus tekę nusipirkti.
Užsakymą iš olandų renku iki lapkričio 1 d. Savo norus galite parašyti čia, arba man email'u: daliaraimonda@gmail.com Prie užsakymo parašykite savo adresą (jei patys Kaune pasiimsite, tai to daryti nereikia, tik parašykite tai), tel. nr. ir kaip norite gauti siuntinį (paštu ar per autobusų siuntų tarnybą).
Aguna, baltų paprastų galima ir pas mus rasti, bet pilnavidurių baltų nelabai pardavimuose būna. Nors man yra kelis kartus tekę nusipirkti.
Užsakymą iš olandų renku iki lapkričio 1 d. Savo norus galite parašyti čia, arba man email'u: daliaraimonda@gmail.com Prie užsakymo parašykite savo adresą (jei patys Kaune pasiimsite, tai to daryti nereikia, tik parašykite tai), tel. nr. ir kaip norite gauti siuntinį (paštu ar per autobusų siuntų tarnybą).
O kiek kainuos atsiuntimas?
QUOTE(juskirena @ 2015 10 15, 19:48)
O kiek kainuos atsiuntimas?
Kai ateis užsakymas bus suskaičiuota išlaidos ir tada sužinosim.
Uzsukau ir aš šian į Ermitazą. Turbūt matėt - po truputį jau pradėjo uzvešt amarilių. Bet ar matėte kainas??? Vos neišgriuvau Uz tuos bevardzius nucibėlius, raudonlige nuėjusius, kai kuriuos - papuvusius prašo 27 LT (atsipr, dar skaičiuoju jais)... Kiek čia - beveik 8 eur. Siaubas...
QUOTE(Emila @ 2015 10 23, 21:01)
Uzsukau ir aš šian į Ermitazą. Turbūt matėt - po truputį jau pradėjo uzvešt amarilių. Bet ar matėte kainas??? Vos neišgriuvau Uz tuos bevardzius nucibėlius, raudonlige nuėjusius, kai kuriuos - papuvusius prašo 27 LT (atsipr, dar skaičiuoju jais)... Kiek čia - beveik 8 eur. Siaubas...
Per savo gobšumą galės supūdyti, nugaišinti, o paskui nukainuoti. Šiaip, tai tie, kas užsako amarilius ir netik juos yra tokio žemo išprusimo, kad jokio supratimo neturi nei apie veisles, nei apie paklausą, nei apie tokias kainas, kad išpirktų ir jie neturėtų nuostolio
Na o as tai pabandziau uzsisakyti amarilius is aliexpres nezinau kaip ten bus bet kaina tikrai nemaza, o ir atsiliepimai geri. Kai gausiu pasirodysiu, o kada prazydes irgi pasigirsiu. 😊
Oho http://www.aliexpres...i...P=y&catId=0 visada galvojau, kad Aliexpres skudurų puslapis Yra kur akis paganyt