Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Emila @ 2016 01 20, 22:20)
Lyg pamenu, kad prieš keletą metų amarilių uzvezdavo Schetelig parduotuvės, nors pernai nieko ir nebeuzmačiau. Ir dar pamenu, kad praėjusiais metais amariliais prekiavo didensės Zaliosios stotelės, ar kaip ten. Nors ir paprastais, bet vardiniais. Ar neteko kam šiais metais uzsukt į šias parduotuves pasidairyti?

Shetellige pirkau ir pernai, ir užpernai. Labai patiko. Gražūs dideli svogūnai. Žydi tai, kas reikia. Tik nepigūs.
Atsakyti
Šią savaitę Šiaulių Ermitaže užvežta naujų nerūšinių po 3,39 eur. Etiketės pilkšvai rusvos, nenužiūrėjau, kieno tiksliai. Yra etikečių su Royal red, striped. Bet dar nesiskleidžiantys, tai nuspėt sunkoka. kas norit, galit sudalyvaut loterijoj smile.gif
Atsakyti
Dalelė minėjo jog tos pilkšvos atitinka pavadinimą ax.gif
Atsakyti
Lutpede, į jūsų foto negaliu atsižiūrėti thumbup.gif Galėtumėt savo meilenių nuotraukų albumą išleisti, visos foto būtų vienoje vietoje, pirkčiau už bet kiek, nes nu... TOBULA 4u.gif

Emila, Lady Jane - pasakiška!!! Tik nesuprantu, kodėl aš jos dar neturiu smile.gif

Dalele, dovana jums tai o-ho-hooo, pavydžiu, ir ne baltai...smile.gif Ačiū už nuorodą, kitą sezoną turėsiu galvoje smile.gif

O čia mano pirmasis "olandas" pražydo. Pretty Nymph. Bet ji man kažkokia nefotogeniška labai, arba aš fotografė bloga. Greičiausiai variantas antras smile.gif
user posted image
Tosca
user posted image
Flamenco Queen antrasis žydėjimas su daug mažiau raudonos spalvos
user posted image
ir pabaigai, gal žinote kas čia? Pirkau Double Dream...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 22, 15:26)
Dalelė minėjo jog tos pilkšvos atitinka pavadinimą  ax.gif

Royal Red yra ne veislė. Taip pat ir Exotic striped.
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2016 01 22, 17:54)

Gražuma wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 22, 16:06)
Royal Red yra ne veislė. Taip pat ir Exotic striped.

ar tokie buvo ?
http://www.flora-mag...nl/assortiment/
ir čia ne pavadinimai?,nes žydi tai taip kaip ant etiketės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2016 01 22, 16:54)

ačiū, o man tavo tobulos nuotraukos thumbup.gif
Paskutinė foto, jei mano kompas nemeluoja spalvos panašu į Pink Nymph
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 22 sausio 2016 - 17:36

Na nuostabus žydėjimas. Bet aš iš Pretty Nymph kažko stebuklingesnio tikėjausi. Na luktersiu kol mano pražys ax.gif O Tosca jau mano norų saraše doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Labai gražu, na mano telefone tai nuostabios spalvos meilenių, o per kompą tai ech šiaip sau. Taigi kaip kas nori taip tas mato thumbup.gif

Merginos senbuvės, gal galit man tokiai neišmanėliai paaiškinti kuo skiriasi Blossom Peacock nuo Flaming Peacock. Sprendžiu dilemą, kas pas mane iš tikro žydėjo doh.gif Na Google vaizdus žiūrinėju, jie man panašys, gal vienodi beveik.. o gal man jau viskas vienodai atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 22, 17:34)

ačiū, o man tavo tobulos nuotraukos thumbup.gif
Paskutinė foto, jei mano kompas nemeluoja spalvos panašu į Pink Nymph

Natūroje spalva sodriai rožinė, todėl Pink Nymph čia būti gali smile.gif ačiū
Papildyta:
[quote=ziurkytes,2016 01 22, 18:05]
[quote=Slanka5,2016 01 22, 16:54][/quote]

Na nuostabus žydėjimas. Bet aš iš Pretty Nymph kažko stebuklingesnio tikėjausi. Na luktersiu kol mano pražys ax.gif O Tosca jau mano norų saraše doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Tiesą pasakius, Pretty Nymph mane irgi nuvylė. Kaip tu sakai, tikėjausi stebuklo, o jo nebuvo schmoll.gif Fluwel'is labai gražią foto buvo įdėjęs, pas mane tikrai tokia garbanota ji nebuvo, schmoll.gif nors šiaip gėlė graži... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2016 01 22, 19:59)
Tiesą pasakius, Pretty Nymph mane irgi nuvylė. Kaip tu sakai, tikėjausi stebuklo, o jo nebuvo  schmoll.gif Fluwel'is labai gražią foto buvo įdėjęs, pas mane tikrai tokia garbanota ji nebuvo,  schmoll.gif nors šiaip gėlė graži... smile.gif

Na ziuresim kaip mano atitiks :/ nors Nymph kai zydejo pas mane buvo negrazi - pirmas zydejimas. O dabar pamaciau pas kolege meileniu tai nu grazi labai...reiks ir su Pretty nymph laukti kitu metu.
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 22, 19:05)

Merginos senbuvės, gal galit man tokiai neišmanėliai paaiškinti kuo skiriasi Blossom Peacock nuo Flaming Peacock. Sprendžiu dilemą, kas pas mane iš tikro žydėjo  doh.gif  Na Google vaizdus žiūrinėju, jie man panašys, gal vienodi beveik.. o gal man jau viskas vienodai atrodo  verysad.gif

Blossom Peacock žiedas primena vandens leliją, o Flaming Peacock žiedlapiai platesni ir net šiek tiek pasigarbanavę krašteliuose
Atsakyti