Dėl žemės aš nesiginčiju, jie tiesiog padėti ant žemės - juodžemio su smėliu. Na tokios žemės yra tik Dzūkijos miškuose, kitur nemačiau dar, pirkti irgi nerasit. Puvinys nesimeta tokioje žemėje augant, jau išbandyta. Bet ilgalaikiui sodinimui labiausia tinka priemolis
bent jau kiek aš pastebėjau ir anglų forumuose diskusijas skaičiau.
Taip jis blogai pjaustytas, bet ne tas čia parodyta. O tai kokie svogūnai sugeba išgyventi. Beje pirmoje nuotraukoje net jau nėra ką ir pjaustyti. Jūs jau senai išmetę būtumėt
nors iš esmės aš ir netikiu kad jis augs, nors visas dugnas likęs sveikas, dugno pjauti negalėjau, nes tada lieka 1-2cm pločio ir 4cm aukščio svogūno nuograuža, kuri tikrai šaknų naujų neišleis.
Antros nuotraukos yra likę pusė svogūno, tam prognozės geros, šiaip jis gerai ir atrodo, likę rudi lukštai kieti, raudonio nesimato.
Na žiūrėsim, rudenį bus aišku ar kas iš jo išliko, bet vieną tokį turiu žydintį jau
šiaip kai nemokėjau jų pirkti, tai apie 10 svogūnų nusipirkau pusiau supuvusius, tai tik vienas neišgyveno, visi kiti jau žydintys. O praktika pirkimo savo daro - supuvusio nenusipirkau dar šiemet