Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(zygintama @ 2016 01 19, 22:13)
Aciu, labai bukstauju... man baisu, kai nera saknu gyvu, o nupuvusios... suvarge ir nukainuoti, ligoniukai... dziaugsmas, kai pavvyksta atgaivinti!!!

Tai kad normalu, jog šaknys nudžiūna. Svarbiau, kad nepūtų.

Šiaulių Ermitaže šiandien sausa.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 19, 22:33)
Tai kad normalu, jog šaknys nudžiūna. Svarbiau, kad nepūtų.

Šiaulių Ermitaže šiandien sausa.

O kaip Senukuose? Gal kas Siauliu Senukuose zvalgetes?
Atsakyti
Buvau užsukus į senukus Draugystės g, tai stovi bebaigiantys nužydėti su sumaišytom etiketėm po 6 eur doh.gif schmoll.gif
Tik vienas sudomino, bet apie pirkimą net negalvojau. Nei tai Tosca, nei tai Flamenco. Svogūnas pavargęs nuo žydėjimo, bet atrodo sausas, neperlietas
Kažin kaip ten ta Aleksoto "lindynė" ar dar dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 sausio 2016 - 12:50
Aleksoto ladynėje buvau po Naujųjų metų, tai visiška tuštuma buvo schmoll.gif
Kauno Ermitaže atvežti eiliniai raudoni schmoll.gif
Atsakyti
Vakar buvau Megos Senukuose, tai nebuvo su pilkom ir juodom etiketėmis, buvo pavytę raudoni, kainos nežiūrėjau.
Atsakyti
Vilniaus Ermitaze uzvezimas tu paprastuciu: royal red, striped, pink. Kaina 5,21 Eur plius 35 proc. nuolaida.

Na bet speju tarp ju gali buti ir prabangesniu, nes pumpuru forma ir atspalvis labai skirtingi.
Atsakyti
Išpjaustytas puvęs:

user posted image

kitas
user posted image

Na iš pirmos nuotraukos, mažai tikėtinas kad kas išaugs doro, arba augs tris metus. O iš antro jau kitąmet gal ir žydės.

O čia išgydytas, buvo puse supuvusio, šiemet laukiu jau žiedo smile.gif
user posted image

Taiva merginos, čia yra suvargę, sergantys svogūnai. Jūsų parodyti labai ganėtinai gerai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyg pamenu, kad prieš keletą metų amarilių uzvezdavo Schetelig parduotuvės, nors pernai nieko ir nebeuzmačiau. Ir dar pamenu, kad praėjusiais metais amariliais prekiavo didensės Zaliosios stotelės, ar kaip ten. Nors ir paprastais, bet vardiniais. Ar neteko kam šiais metais uzsukt į šias parduotuves pasidairyti?
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 20, 20:22)
Išpjaustytas puvęs:

user posted image

kitas
user posted image

Na iš pirmos nuotraukos, mažai tikėtinas kad kas išaugs doro, arba augs tris metus. O iš antro jau kitąmet gal ir žydės.

O čia išgydytas, buvo puse supuvusio, šiemet laukiu jau žiedo smile.gif
user posted image

Taiva merginos, čia yra suvargę, sergantys svogūnai. Jūsų parodyti labai ganėtinai gerai atrodo  mirksiukas.gif

Oi, o kaip zeme atrodo siudziuvusi...pirmoje foto tikras ligoniukas... pavasaris turetu padaryti stebuklus, pasigaus!!! kiti visai nieko svoguniukai... :-)
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 21, 08:46)
Oi, o kaip zeme atrodo siudziuvusi...pirmoje foto tikras ligoniukas... pavasaris turetu padaryti stebuklus, pasigaus!!! kiti visai nieko svoguniukai... :-)

Tai negi nesupratai, kad 1 i 2 foto yra prieš gydymą?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 21, 10:04)
Tai negi nesupratai, kad 1 i 2 foto yra prieš gydymą?!  g.gif

tai aš irgi nesupratau, pirmoj nuotraukoj, rašo, kadd jau išpjaustytas. Na jeigu jis išpjaustytas doh.gif . Jis ne tik, kad blogai išpjaustytas jis žiauriai blogai pasodintas, o jau žemė verysad.gif Pats geriausias pavyzdys kaip nereikia auginti.
Atsakyti
Dėl žemės aš nesiginčiju, jie tiesiog padėti ant žemės - juodžemio su smėliu. Na tokios žemės yra tik Dzūkijos miškuose, kitur nemačiau dar, pirkti irgi nerasit. Puvinys nesimeta tokioje žemėje augant, jau išbandyta. Bet ilgalaikiui sodinimui labiausia tinka priemolis thumbup.gif bent jau kiek aš pastebėjau ir anglų forumuose diskusijas skaičiau.

Taip jis blogai pjaustytas, bet ne tas čia parodyta. O tai kokie svogūnai sugeba išgyventi. Beje pirmoje nuotraukoje net jau nėra ką ir pjaustyti. Jūs jau senai išmetę būtumėt mirksiukas.gif nors iš esmės aš ir netikiu kad jis augs, nors visas dugnas likęs sveikas, dugno pjauti negalėjau, nes tada lieka 1-2cm pločio ir 4cm aukščio svogūno nuograuža, kuri tikrai šaknų naujų neišleis.

Antros nuotraukos yra likę pusė svogūno, tam prognozės geros, šiaip jis gerai ir atrodo, likę rudi lukštai kieti, raudonio nesimato.

Na žiūrėsim, rudenį bus aišku ar kas iš jo išliko, bet vieną tokį turiu žydintį jau thumbup.gif šiaip kai nemokėjau jų pirkti, tai apie 10 svogūnų nusipirkau pusiau supuvusius, tai tik vienas neišgyveno, visi kiti jau žydintys. O praktika pirkimo savo daro - supuvusio nenusipirkau dar šiemet thumbup.gif

Atsakyti