Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(*MONAMI* @ 2016 01 18, 20:30)
wub.gif ačiū  wub.gif

dar turiu tokius du koibriukus  wub.gif (vienas kaip ir atliekamas  ax.gif )
user posted image

As turiu zaliai zydinti, galim mainyt smile.gif na tik jie nuzydeja, laukiu lapu, buvo foto ikelta. Kolkas svogunai sveiki, veliau pasimatys ar tikrai. Tada galetume apsikeist ax.gif

Itariu kad Lemon Sorbet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 18 sausio 2016 - 19:46
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 18, 20:41)
MONAMI, šitiem į kompaniją labai prašosi Evergreen smile.gif nenoriu gąsdint, bet greit žiedais džiaugsiuos aš  wub.gif

wub.gif džiaukis mirksiukas.gif kol MB negrįžo neturiu kaip miesto pasiekti mirksiukas.gif doh.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 18, 20:43)
As turiu zaliai zydinti, galim mainyt smile.gif na tik jie nuzydeja, laukiu lapu, buvo foto ikelta. Kolkas svogunai sveiki, veliau pasimatys ar tikrai. Tada galetume apsikeist  ax.gif

Itariu kad Lemon Sorbet

oki maniškiai irgi peržydėję,čia pernai foto,peržiemojo gražiai,lapų dar neturi,tada atidedu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2016 01 18, 19:30)
wub.gif ačiū  wub.gif

dar turiu tokius du koibriukus  wub.gif (vienas kaip ir atliekamas  ax.gif )
user posted image

Va va, mano maziukai tokie du zydi!!! Net nezinojau ju vardu, nes buvo be etikeciu, nukainuoti, du po 30 eur ct. Dziaugiuosi ju atsigavimu ir ziedukais!!! Tai parasykite, koks ju pavadinimas, aciu
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 18, 20:56)
Va va, mano maziukai tokie du zydi!!! Net nezinojau ju vardu, nes buvo be etikeciu, nukainuoti, du po 30 eur ct. Dziaugiuosi ju atsigavimu ir ziedukais!!! Tai parasykite, koks ju pavadinimas, aciu

Panašu, kad gali būti Amico
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 01 18, 20:08)
Panašu, kad gali būti Amico

Aciu, tikrai labai labai panasu!!!
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 01 17, 21:55)

Pavadinimai colibriuku smile.gif bet jau groziu kokiu yra wub.gif
Atsakyti

thumbup.gif
norėčiau tokių nor kažką panašaus turiu be pavadinimo
http://www.hadecobul...s/green-dragon/
http://www.hadecobul...s/jade-serpent/
ir dar
http://www.hadecobul...ties/honeymoon/
http://www.hadecobul...rieties/milady/
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 18, 19:56)

MONAMI foto pavadinti Amico meileniukai atrodo auksto koto, o maniskiai trumpi, nuo svoguno iki ziedu gal tik koks 20 cm ir zieduku dydis mazesnei nei kitu, tik gal kokie 8-9 cm plocio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zygintama: 19 sausio 2016 - 07:55
QUOTE(zygintama @ 2016 01 19, 08:54)
MONAMI foto pavadinti Amico meileniukai atrodo auksto koto, o maniskiai trumpi, nuo svoguno iki ziedu gal tik koks 20 cm ir zieduku dydis mazesnei nei kitu, tik gal kokie 8-9 cm plocio

Nuo kada iš pirmo žydėjimo galima spręsti pagal koto ilgį apie veislę? Ar nemanai, kad tas koto ilgis priklauso nuo svogūno būklės. Pavargęs jis ar ne
Atsakyti
Dalele,ziurekit gal as be reikalo supanikavau,mano Grand Diva pradejo tamseti smile.gif
Atsakyti
doh.gif neverta žiūrėt kokis meilenio pavadinimas ir atitinka, kol pumpuras nenusileidžia horizontaliai. Yra meilenių kurie turi tam tikrus požymius. Tačiau dauguma jų nelabai ir turi. Todėl kantrybės reik turėti daug. ax.gif mirksiukas.gif

Pvz.: kai kurie raudoni, bordo, ružavi turi raudonas, bordines žymes ant kotų, lapų rolleyes.gif o šiaip aš pvz. jau išmokau laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 01 19, 09:29)
Nuo kada iš pirmo žydėjimo  galima spręsti pagal koto ilgį apie veislę? Ar nemanai, kad tas koto ilgis priklauso nuo svogūno būklės. Pavargęs jis ar ne

Oi, as nesiginciju del veisles pavadinimo. Tik atkreipiau demesi, kad Monami foto jie zenkliai ilgesni uz maniskiu. Juos suvargusius nusipirkau du jau su suformuotais ziedynstiebiais, du svogunai su dviems ziedstiebiais. Abieju svogunu panasaus ilgio ziedstiebiai, tokie pat lapukai. o ar jie suvarge ar ne, susidaryti galima tik paciam nuomone. kai sulauksiu kito ju zydejimo, galima bus spresti tiksliau.
Atsakyti