Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(juskirena @ 2016 01 14, 20:45)
O pagal ka jus matote pavadinimus, gal as zabala bet ant korteles nera tokiu pavadinimu  verysad.gif

Va tokių ieškokit dabar - šito augintojo, su tokiomis etiketėmis ir pavadinimais
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 01 14, 20:09)
Va tokių ieškokit dabar - šito augintojo, su tokiomis etiketėmis ir pavadinimais

Būtent,reikia ieškoti tokių....iš maždaug 20 pirktų su tokiomis kortel., neatitiko tik 1 drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kol nepamiršau. Vilniuje sodo prekių parduotuvėlėje Sodų g (prie Halės turgaus), šią savaitę turėjo dėzutę grazių didelių svogūnų Exotic peacock. Taikė 50 proc nuolaidą, tai kaina buvo 4 eur su centais.
user posted image
Atsakyti
Štai ir prasidėjo tikrasis meilenių sezonas thumbup.gif Parduotuvėse vėl yra meilenių su labai normaliomis kainomis iš patikimų augintojų. Tuoj ir naujų meilenių nuotraukos su žiedais pasipils smile.gif Kalbant apie etiketes dar vienas augintojas yra (bet jį mažai kas masiškai veža, kol kas) etiketė- šviesiai pilka, nedidelė.
Daisoja, mano Nymph pumpuras bukas, kaip bokserio nosis. O kitų Nymph'ų neatsimenu, kažkaip nefotografuoju, nors gal reikėtų...
O aš praeitą savaitę gavau superinę dovaną iš savo krikšto sūnaus. 3 naujus meilenius iš JAV cool.gif Half & Half, Cherry Crush ir Snow Drift

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 01 15, 00:06)
O aš praeitą savaitę gavau superinę dovaną iš savo krikšto sūnaus. 3 naujus meilenius iš JAV cool.gif Half & Half, Cherry Crush ir Snow Drift

Dalele stoju i eilę vaikučiams blush2.gif Ir kaip sugebėjo tau juos atvežti ar atsiūsti.
Gal foto turi kaip jie atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 14 sausio 2016 - 23:20
Lutpėde, tikrai jei tik bus vaikų, duosiu :-) Atskrido kartu smile.gif
Iš čia užsakė, pažiūrėk- rasi :[My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 14 sausio 2016 - 23:28
QUOTE(Dalelė @ 2016 01 15, 00:21)
Lutpėde, tikrai jei tik bus vaikų, duosiu :-) Atskrido kartu  smile.gif

oho. Ir muitininkai praleido? karsta.gif
Atsakyti
Dalele, nu bet ir dovanos, klausyk!
Aš po Lutpedės į eilę prie nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
O dabar truputis žiedų smile.gif

Evergreen
user posted image

La Paz
user posted image

Neon su 8 žiedais pražydusiais iš kart.
user posted image

Kažkoks raudonas
user posted image

Atsakyti

Pries miega relaksas thumbup.gif wub.gif pasaka ziedai...
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 01 14, 20:09)

Aciu,dabar zinosiu,nes net nemaciau tokiu (arba demesio nekreipiau ), o vilniaus ermitaze buna tokiu,ar senukuose.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2016 01 15, 07:27)
Aciu,dabar zinosiu,nes net nemaciau tokiu (arba demesio nekreipiau ), o vilniaus ermitaze buna tokiu,ar senukuose.

apie tokius ir rašo ,kad Ermitaže yra mirksiukas.gif

mano pernykščiai visi atitiko pavadinimus wub.gif
Atsakyti