Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Aš prisijungčiau prie užsakymo smile.gif
Atsakyti
Ir aš jungčiausi smile.gif
Atsakyti
išsigandau orų prognozės ir sutempiau savo meilenius į chatą,
Na vienu žodžiu.... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 09 29, 21:19)
išsigandau orų prognozės ir sutempiau savo meilenius į chatą,
Na vienu žodžiu.... irnesakyk.gif

Šaunuolė 4u.gif , aš vakar sustresavau ir visi namučiuose jau sėdi biggrin.gif
Atsakyti
O kokios jūs šaunuolės thumbup.gif Mano keletas liko balkone, bet jis toks gilus į namo vidų šiek tiek įlindęs, tai gal tie keli likę balkone- nesušals.
Tai galim rinktis iš olandų iki spalio mėn. galo. Ar gerai toks terminas, ar geriau iki spalio 15 d.??
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 09 29, 22:39)
O kokios jūs šaunuolės  thumbup.gif  Mano keletas liko balkone, bet jis toks gilus į namo vidų šiek tiek įlindęs, tai gal tie keli likę balkone- nesušals.
Tai galim rinktis iš olandų iki spalio mėn. galo. Ar gerai toks terminas, ar geriau iki spalio 15 d.??

Lapktriti jau gali salnos kandziotis. Ka rodo prognozes dar neviskas. Nors zasys tik buriuojas, dar neskrenda - salciu nebus. g.gif jo man ir keletos reiks to grozio smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gana senokai buvau užsukus - visai nenuotaika buvo o ir patys amariliai paskutiniais metais "kažkaip" neauga, ligos puola (šeimoj buvo daug problemų -ne iki gėlių, tai tik palaistydavau kad nesunyktų). Žiemą ar pavasarį čia pasivaidenau, žadėjau foto, bet blush2.gif Pernai vasarą nekaip jos augo - po 3-4, o kai kurios tik 2 lapus išaugino, rudenį miegot beveik nėjo o ir nevariau. Šią vasarą ir labai nenorėjo augti, užpuolė raudonligė - lyg apgydžiau, dabar žiūriu lapai vėl raudonom dėmelėm eina. Dar be to maži juodi šoklūs vabaliukai užpuolė. Visas ligotas iškėliau į balkoną, apiploviau lapus muiluotu vandeniu, žemes permenganatu palaisčiau, po kiek laiko ir lapus permenganatu nuvaliau, bet... niekaip nenori tie vabalai išnykti. Intike paskaičiau kad gali būti tripsai, ar tikrai? Ir kaip juos naikinti (lauke purkšt neturiu sąlygų, nebent balkone). Kiek sugebėjau perskaityt ir RS forume siūlo tik purkšti actara
Kad ir labai norėčiau bet šiuokart žiauriai stabdau save su bendrais užsakymais
ir dar- čia gali būti ambiance?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 01 spalio 2015 - 16:47
Royal Colors Amaryllis šiandien įkėlė straipsnį:
http://royalcolors.c...us-amaryllises/
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2015 10 01, 17:35)

ir dar- čia gali būti ambiance?

Ambiance
Atsakyti
Merginos ar kuri bandete auginti amarilius is seklu. Zinau kad bus ilgai, bet noreciau kad papasakotumet kaip daiginote?
Atsakyti
Nu, tai iki kada užsakymą renkam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 10 12, 18:07)
Nu, tai iki kada užsakymą renkam? smile.gif

Kiek supratau iki spalio 15.

Na einu surinksiu sau puokste biggrin.gif pas mane Evergreen ir AppleBlossom jau pumpurus kelia ant stiebo mirksiukas.gif ax.gif šiemet speju nuo rudens iki pavasario vis po kelis žydės. Sausa ir karšta vasara padare savo, užmigo rugpjūtį, tai va tau ir žydėt patys sumaste....
Papildyta:
Exotic Star
Gervase ( 2vnt)
Gipsy Princess
Samba ( jeigu tikrai didelis žiedas )

va jaučiu pirma užsakymą surezgusi g.gif
Atsakyti