Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(zygintama @ 2016 01 13, 17:52)
Norejau paklausti, ar Limona ar kazkuri tai balta (ant etiketes parasyta White star, lygtai), tai prasiskleide baltas diedas, turintis roziniu gysleliu, siuleliu... ar taip turi buti? kai prasiskleis daugiau, ikelsiu foto

Arctic white? Tai elementarus palanginis baltas smile.gif Limonai iki balto labai toli, kaip panos ir sakė, žalsva ji.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2016 01 13, 18:56)

ačiū,turėjau įtarimų,bet abejojau wub.gif
Atsakyti
Liko liko dar Ermitaže Evergreen keli, SpotLight keli, vienas Desire ir Lima atrodo kelios yra. Svogūnai patikrinti, sveikutėliai. Ai vienas SpotLight su vaiku nemažu.

Taip taip kaži kas čia tų meilenių trepsi vis lotuliukas.gif gi man vis maža.

Beje Tes Chic sveikutėlis ir dar su leliuku nemažu thumbup.gif dabar jau turėsiu žydintį ir du vaikus. Dalele jeigu ateitį tavo nusibaigs vaiką gražinsiu mirksiukas.gif kaip ir turėtų jau kitais metais žiedyną krauti g.gif nu blogiausia dar po metų rolleyes.gif

Na kad ir sezonas, nepasakyčiau, jog meileniai puolasi busti ir žydėti. Pagal viską pas mane bus meilenių sezonas vasario galas, kovas unsure.gif bet fainai, baigs meileniai žydėti už lango tulpės žydės thumbup.gif na bent jau snieguolės tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaulių ermitažas tuščias. Kokių meilenių, nei pigių, nei brangių...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 01 13, 21:26)
Šiaulių ermitažas tuščias. Kokių meilenių, nei pigių, nei brangių...

Nieko užveš, kiek žinau Kauno čia irgi pirmas normalus užvežimas ax.gif
Atsakyti
Kas turi 'White Nymph'? Maniškės ermitažinės pumpuras gana smailas. Ar neturėtų būti pilnavidurio užapvalintas?
Atsakyti
Gal viduje du pumpurai. Kiek pastebejau nuo ju skaiciaus storis priklauso. Tik pumpuras turi buti trumpas, pernai visi atitiko su juodom etiketem ,net ir senuku. Palauk kantrybes wink.gif
Atsakyti
Va toks naujokės ,,šovinys":
https://picasaweb.go...531648627835618
Kiek pamenu, pilnavidurių pumpurai būdavo iš karto ,,bumbuliškesni".
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 01 14, 10:03)
Va toks naujokės ,,šovinys":
https://picasaweb.go...531648627835618
Kiek pamenu, pilnavidurių pumpurai būdavo iš karto ,,bumbuliškesni".

Nebūtinai. Dabar pas mane žydi Sweet Nymph ir jos pumpuras buvo toks, kaip tavo nuotraukoje
Atsakyti
tai čia normaliai atrodo, kaip tokiam mažam žiedkočiui. Aš galvojau jau pas tave jis aukštas. Tikrai anksti spręsti. Dar ir apie spalvą anksti spręsti mirksiukas.gif mano FlamingPeacock atrodo lygiai taip pat, aš jį išvis buvau palaikius Aphrodite, nes pumpurai panašus mirksiukas.gif tad nusiramink.

P.S. rauk iš vazonų ir tikrink dugnelį, mano vakar vienas buvo per daug drėgnoje žemėje ir su jau norinčiu pradėti pūti lukštu žemėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 13, 20:12)
Liko liko dar Ermitaže Evergreen keli, Lima atrodo kelios yra.

doh.gif ojej kaip šitų noriu doh.gif
kokios kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2016 01 14, 10:33)
doh.gif ojej kaip šitų noriu  doh.gif
kokios kainos  ax.gif

Po 2.99
Atsakyti