Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Na va mano naujoke is senuku jau prasiskleide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguna @ 2016 01 12, 20:23)
Pirmi metai kai bandau auginti amarilius ir vat iskilo klausimelis. Svogunas vizualiai kiek paglebes, paspaudus minkstokas. Nulupau virsutini sluoksti tikedamasi rasti blogiausia, t.y. puvini, bet svogunas kuo sveikiausias. Ar reikejo lupti ta sluoksni ar cia tokia normali eiga? Laistyti tikrai neperlaisciau, nebent nedalaisciau. Ar galejo pasirauksleti del vandens trukumo? Savaites begyje tureciau sulaukti ziedu smile.gif

Jis energiją žiedui atiduoda. Paskui lapus leis, duokit trąšų ir atsigaus.
Atsakyti
Šį vakarą į Kauno Ermitažą atvežė šviežutėlių gražutėlių meilenių po 2,99 €: 'White Nymph', 'Spotlight', ;Lemon Lime', 'Limona', 'Tres Chic', 'Evergreen' ir dar.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 01 12, 22:40)
Šį vakarą į Kauno Ermitažą atvežė šviežutėlių gražutėlių meilenių po 2,99 €: 'White Nymph', 'Spotlight', ;Lemon Lime', 'Limona', 'Tres Chic', 'Evergreen' ir dar.

Nu ne INFARKTA įvarysi......
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 01 12, 22:40)

Blem. Visai norėčiau Tres Chic ir Limonos... Et... Toli sad.gif
Gal ir į Šiaulius atveš...
Atsakyti
vakar buvau Vilniaus Ermitaže - tai nieko:(
kažkaip nuotraukų mažoka kaip pačiam sezonui?
Pas mane tai tik Ever green per Kalėdas žydėjo ir dabar dar kol kas tyluma.
Atsakyti
Pas mane žydi 'Exotic Star', nuotraukoje Trijų Karalių dieną, dabar jau 4 žiedai (2 kart 2).
https://picasaweb.go...694454351617842
Ir 'Limona':
https://picasaweb.go...694454106940354
šiandien jau išsiskleidė trečias žiedas, antras žiedynkotis dar mažas.
Dar žydi 'La Paz', pirktas šiemet (dėkui gerajai kurjerei Dalelei).
Nepakenčiu žieminių fotografavimų su blyksne, pas mus dar nei krislo saulės pro langą.
Atsakyti
Norejau paklausti, ar Limona ar kazkuri tai balta (ant etiketes parasyta White star, lygtai), tai prasiskleide baltas diedas, turintis roziniu gysleliu, siuleliu... ar taip turi buti? kai prasiskleis daugiau, ikelsiu foto
Atsakyti
Limona žalsva su rožinėmis gyslelėmis. Gali būti, kad trūko saulės ir žiedas išsiskleidė baltas. Reikėtų palaukti kitų metų žydėjimo.
Tai Daisoja, tokią reklamą metė, kad jau 11 val. paskambinus į Ermitažą buvo likę tik Tres Chic lotuliukas.gif
Pas mane žydi šiek tiek meilenių, bet vis neprisiruošiu nuotraukas į albumą sukelti. Šiandiena vakare pasitaisyiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 13, 16:52)
Norejau paklausti, ar Limona ar kazkuri tai balta (ant etiketes parasyta White star, lygtai), tai prasiskleide baltas diedas, turintis roziniu gysleliu, siuleliu... ar taip turi buti? kai prasiskleis daugiau, ikelsiu foto

Nežinau, koks ten pas jus diedas, bet tikrai ne 'Limona'. 'Limona' net žydėjimo viduryje nenušviesėja iki baltos. Jei kas turėtų vienu metu žydinčius ir baltus, gerai būtų grupinė nuotrauka. Kol veriasi 'Limona' labai atitinka pavadinimą, gal kiek žalesnė, nei pilnai išsiskleidusi.
https://picasaweb.go...304561660138578
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2016 01 12, 20:34)
Na va mano naujoke is senuku  jau prasiskleide smile.gif

wub.gif įdomu kuo ji vardu,nes ir aš tokį turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2016 01 13, 18:54)
wub.gif  įdomu kuo ji vardu,nes ir aš tokį turiu  wub.gif

Minerva.
Atsakyti