Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 09, 19:43)
Viskas išsisėmiau šiam kartui  drinks_cheers.gif

aciuks.gif visų vardu.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2016 01 09, 20:28)
Merginos, dalinkites patirtimi, perdaug nebus  4u.gif

Labai daug patirties pirmam puslapy - tik skaityt ir skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 09, 22:14)
Labai daug patirties pirmam puslapy - tik skaityt ir skaityt smile.gif

O kas pasuks temos malūną, jei ne žiopliukės 4u.gif biggrin.gif
Manieji po du lapus, supratau, kad jokių migdymų ir žiedų teks laukt ilgai ilgai...
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 09, 21:49)

Na buvo ir Megos Seniai po 5.59 užvežę, bet dabar padare po 3.59. Tai sakau yra Picotee vienas sveikas svogūnas ir vienas raudonas, kiti sukišti į žemę reik čiupinėtis.

P.S. Picotee baltas su ružavais apvadais smile.gif

Jei ką domina Picotee Vilniuje - Banginyje Senukuose vakar jų dar buvo. Uz 3 eur su centais. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 09, 20:49)
Nenuvys, lauk rauk ir tvarkyk. Jie žydi iš energijos esančios svogūne, šaknis leidžia tik kai lapai būna sprindžio. Todėl kiekviena diena jam gali būti paskutinė. GELBĖK IŠ SENUKŲ NEIŠMANYMO ir jeigu yra tik šaknis dėk į drėgną, o aplinkui sausa žemę pilk. Laukiam naujienų ar sveiki svogūnai.

Na buvo ir Megos Seniai po 5.59 užvežę, bet dabar padare po 3.59. Tai sakau yra Picotee vienas sveikas svogūnas ir vienas raudonas, kiti sukišti į žemę reik čiupinėtis.

P.S. Picotee baltas su ružavais apvadais smile.gif

Aciu uz spyri siknon 😀kai isroviau persodinimui tai vos neapsivoziau. Svoguno virsutinis sluoksnis buvo minkstas ir labai daug supuvusiu saknu. Tai persodinau sausai istepliojau zelionke- laukiu, ziedukas jau skleidziasi, tuoj pasirodysiu visame grazume. Tik vyras nesuprato kodel as nusprendziau kad reikia persodinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras iki siol nesupranta ko as juos taip dievinu ir sokineju kaip apie vaikus savo. O apie persodinimus jau pamato tai iskarto klausia ar geras, neduok dieve supuves....bambes savaite, geriau brangus geras nei pigus ir nezydi... Pasakau kad reik pas amariliu kolege kavos - klausimas : tau dar amariliu mazai? lotuliukas.gif

Jie to nesupras....

Saknys visad senos buna supuve. Tik dugneli tikrint reik, ten metasi puviniai ir zinoma lukstai.
Laukiam foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 10, 19:07)
Mano vyras iki siol nesupranta ko as juos taip dievinu ir sokineju kaip apie vaikus savo. O apie persodinimus jau pamato tai iskarto klausia ar geras, neduok dieve supuves....bambes savaite, geriau brangus geras nei pigus ir nezydi... Pasakau kad reik pas amariliu kolege kavos - klausimas : tau dar amariliu mazai?  lotuliukas.gif 

Mano jau susitaikė. Anądien atėjęs kambarin sako: "matei, lenda kažkuris iš tų užsieninių. Apžiūrėjau, manau, kad žiedas" lotuliukas.gif mano egzpertas wub.gif O kai išnešiau paskutinius miegot, tai pareiškė, kad valgomajam ant baro pasidarė nyku doh.gif wub.gif
Dabar nusprendžiau padovanot kai kuriuos raudonus, tuos, kurie pirkti Kalvarijų sklepuky. Tai vyras klausia, negi negaila savom rankom čiūčiuotų. Aišku, kad gaila. Bet vietos pas mus ribota, palangės ne guminės...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 10, 21:46)
Mano jau susitaikė. Anądien atėjęs kambarin sako: "matei, lenda kažkuris iš tų užsieninių. Apžiūrėjau, manau, kad žiedas"  lotuliukas.gif mano egzpertas wub.gif O kai išnešiau paskutinius miegot, tai pareiškė, kad valgomajam ant baro pasidarė nyku doh.gif  wub.gif
Dabar nusprendžiau padovanot kai kuriuos raudonus, tuos, kurie pirkti Kalvarijų sklepuky. Tai vyras klausia, negi negaila savom rankom čiūčiuotų. Aišku, kad gaila. Bet vietos pas mus ribota, palangės ne guminės...

Pas mane darbe palange tuscia...!!! :-D
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 01 10, 22:54)
Pas mane darbe palange tuscia...!!! :-D

Turiu dar du raudonus. Pakuot tau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 10, 22:20)
Turiu dar du raudonus. Pakuot tau? biggrin.gif

Pakuok, kvieciu pietu :-) galim susitikti pusiaukeleje...
Atsakyti
Pirmi metai kai bandau auginti amarilius ir vat iskilo klausimelis. Svogunas vizualiai kiek paglebes, paspaudus minkstokas. Nulupau virsutini sluoksti tikedamasi rasti blogiausia, t.y. puvini, bet svogunas kuo sveikiausias. Ar reikejo lupti ta sluoksni ar cia tokia normali eiga? Laistyti tikrai neperlaisciau, nebent nedalaisciau. Ar galejo pasirauksleti del vandens trukumo? Savaites begyje tureciau sulaukti ziedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguna @ 2016 01 12, 20:23)
Pirmi metai kai bandau auginti amarilius ir vat iskilo klausimelis. Svogunas vizualiai kiek paglebes, paspaudus minkstokas. Nulupau virsutini sluoksti tikedamasi rasti blogiausia, t.y. puvini, bet svogunas kuo sveikiausias. Ar reikejo lupti ta sluoksni ar cia tokia normali eiga? Laistyti tikrai neperlaisciau, nebent nedalaisciau. Ar galejo pasirauksleti del vandens trukumo? Savaites begyje tureciau sulaukti ziedu smile.gif

Leisdami ziedstiebį, taip pat kurį laiką po zydėjimo svogūnai daznai būna paglebę. Vėliau, auginant lapus, atsistato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 12 sausio 2016 - 20:16