Dalele, kada jus darote uzsakymus is Olandijos ? Drauge pamate pas mane, tai nori irgi uzsisakyti.
Juskirena kai salciu nebuna
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 04, 11:29)
Juskirena kai salciu nebuna
Dabar, kad ir labai nori, neverta užsisakyti. Žiema ir kol kas nesimato, kad būtų kažkoks ilgas atšilimas. O užsisakai paprastai. Spaudi ko nori, kiekį, galiausiai kai baigi užsakymą ir spaudi- mokėti, tau pripliusuoja siuntimo kainą ir tax'us. Bet reikia turėti kortelę tinkančią internetinei prekybai. Bet vienam siūstis neapsimoka. Brangus siuntimas. Tegul draugė palaukia bus tų meilenių ir pas mus
Turiu atliekamą Evergreeen ir Exposure po 6 eur. Bet jie įduodami į rankas, nes 1. žydi, 2. šalta, tai iš namų į mašiną :-)
evergreen aš labai noriu
gal kas iš vilniečių turi? arb aš pro Kauną antroj mėnesio pusėj važiuosiu
gal kas iš vilniečių turi? arb aš pro Kauną antroj mėnesio pusėj važiuosiu
QUOTE(Dalelė @ 2016 01 04, 14:16)
Dabar, kad ir labai nori, neverta užsisakyti. Žiema ir kol kas nesimato, kad būtų kažkoks ilgas atšilimas. O užsisakai paprastai. Spaudi ko nori, kiekį, galiausiai kai baigi užsakymą ir spaudi- mokėti, tau pripliusuoja siuntimo kainą ir tax'us. Bet reikia turėti kortelę tinkančią internetinei prekybai. Bet vienam siūstis neapsimoka. Brangus siuntimas. Tegul draugė palaukia bus tų meilenių ir pas mus
Turiu atliekamą Evergreeen ir Exposure po 6 eur. Bet jie įduodami į rankas, nes 1. žydi, 2. šalta, tai iš namų į mašiną :-)
Tai teks tada jai palaukti kol jus darysite uszakyma ,o maniskiai jau abu atsibudo vienas net dvi nosytes iskiso,o kita viena,bet uztat mano vietiniai turbut pradejo pavydeti,kad as apie juos sokineju,tai siandien ziuriu irgi pradejo nosytes kisti.kai bus ziedeliai prasysiu kad pasakytumet kokie jie,nes bendradarbe pavoge jau nuzydejusius is karidoriaus pas save ( kazkas ismete) tai net nemaciau kokie ziedai
QUOTE(Slanka5 @ 2016 01 04, 18:06)
Pasaka, o tas antras palanginis ? Gal leliuka tures ?
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 04, 17:40)
QUOTE(Slanka5 @ 2016 01 04, 18:06)
Tas Grožis leliuką jau turi
QUOTE(juskirena @ 2016 01 04, 16:42)
Tai teks tada jai palaukti kol jus darysite uszakyma ,o maniskiai jau abu atsibudo vienas net dvi nosytes iskiso,o kita viena,bet uztat mano vietiniai turbut pradejo pavydeti,kad as apie juos sokineju,tai siandien ziuriu irgi pradejo nosytes kisti.kai bus ziedeliai prasysiu kad pasakytumet kokie jie,nes bendradarbe pavoge jau nuzydejusius is karidoriaus pas save ( kazkas ismete) tai net nemaciau kokie ziedai
Ar ne gėda bendradarbei? Juk į laiptines žmonės dažnai pasideda augalus, o ne išmeta.
QUOTE(Daisoja @ 2016 01 04, 18:21)
Ar ne gėda bendradarbei? Juk į laiptines žmonės dažnai pasideda augalus, o ne išmeta.
Ten buvo ismestos nes nieks ju nepriziurejo mazame vazone ir apsivaikavusios gsl kokiais 8-9 vaikais. Tai dareme akcija- gelbekime geles
[quote=Slanka5,2016 01 04, 19:12]
[/quote]
[/quote]
Jeigu jis našlaitis aš priglausiu labai gražus
O štai mano princesė Aphrodite:
[/quote]
[/quote]
Jeigu jis našlaitis aš priglausiu labai gražus
O štai mano princesė Aphrodite:
pasirodau ir aš su savo kaimietuku