Galu gale mano uzsakyti svoguneliai pasieke Lietuva,tik idomu ar nesusals kol atkeliaus iki manes? Laukiu nesulaukiu.
Sveikos merginos, gal žinot per kur nemokamai įkelt foto apart fotki.com , tas jau neveikia nemokamai
Nuostabus žiedukai...na jau QUEEN tikra QUEEN
QUOTE(ziurkytes @ 2015 12 30, 19:30)
Sveikos merginos, gal žinot per kur nemokamai įkelt foto apart fotki.com , tas jau neveikia nemokamai
http://www.part.lt/
tik pasirinkti paveikslėlio dydį 640
QUOTE(Slanka5 @ 2015 12 29, 20:12)
]
Puikūs žiedai , o jau Evergreen tai nuostabi
ziurkytes
aš naudoju www.radikal.ru ir nesiskundžiu
Na žinoma, jei supranti rusiškai. Ten galima pasirinkti įvairų nuotraukų formatą
Su Naujais Metais Sveikatos, meilės, sėkmės ir laimės. Plačių palangių, plataus artimųjų rato ir plačios pilnos piniginės.
Maximinis nuskriaustasis turiu du vienetus išgelbėtus sveikus, jeigu kuri vieno pageidauja, prašom sakyt. Perspėju svogūniukai mažiukai, žiedas irgi nedidelis, Neon meilenio žiedo dydžio. Realybėje daug žalios spalvos žiede.
Ir mano Evergreen'as
P.S. su naujais!!!! daug gražių žiedų
Ir mano Evergreen'as
P.S. su naujais!!!! daug gražių žiedų
Labai gerai pagauta Evergreen spalva
Patarkite, kaip teisingiau pasielgti. Nupirkau pora nukainuotu, turbut nuzydejusiu meileniu, gal amariliu is prekybos centro. Istraukiau is vazonu, saknys dideles, gyvos, grazios, aplaupiau, apziurejau, puviniu ir raudonu demiu nera, negyvas saknis nurinkau, kai kur paslapusias vietas dezinfekavau zelionka, persodinau, klausimas: ziedynstiebiu nebebuvo, nupjovimo zymes susitraukusios, lapai gal kokie 5, bet 5 cm nuo svoguno nupjauti, gelsvi, bet po persodinimo pradejo balsti, nykti. Tai kaip teisingai elgtis, lieti, ar nelieti, nukisti kur ramiai ir leisti miegoti, ar kaip tik budinti ir maitinti? Ar jis isleisnaujus lapus? Su kitu svogunu gal ir aisku, nes lapai nenupjauti, nors pagelte...
Fonas ne koks, bet taip tamsu, kad neradau tinkamos vietos nufotografuoti
Dalele Evergeen'as iš tikro šį kartą žymei žalesnis, nei pernai iš parduotuvės parvežtas - gelsvas. Pernai nusivylusi spalva buvau, šiemet super graži buvo.
Aphrodite gražuolė, pas mane irgi tokiais smulkiais žiedais žydės pirmą kartą po dviejų metų gydymo. Tik man klausimas iškilo, kitą turiu dideliais žiedais žydinčią. Tai ar čia nuokrypis, ar dėl to kad pirmas žiedas po gydymo
Nereikia nieko daryti su tais nužydėjusias jeigu sveiki svogūnai. Persodini, išterlioji zelionka ir jeigu lapus leidžia laistai, jeigu vytina nelaistai
Žinoma dabar aš vietoje tavęs truputi į lėkštutę įpilčiau vandens, kad apatinės šaknys gautų jo ir pastatyčiau šiltai, ne ant šaltos palangės
Pagaliau per visa diena sugebėjau parašyt žinutę
Aphrodite gražuolė, pas mane irgi tokiais smulkiais žiedais žydės pirmą kartą po dviejų metų gydymo. Tik man klausimas iškilo, kitą turiu dideliais žiedais žydinčią. Tai ar čia nuokrypis, ar dėl to kad pirmas žiedas po gydymo
Nereikia nieko daryti su tais nužydėjusias jeigu sveiki svogūnai. Persodini, išterlioji zelionka ir jeigu lapus leidžia laistai, jeigu vytina nelaistai
Žinoma dabar aš vietoje tavęs truputi į lėkštutę įpilčiau vandens, kad apatinės šaknys gautų jo ir pastatyčiau šiltai, ne ant šaltos palangės
Pagaliau per visa diena sugebėjau parašyt žinutę