Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(DarkSecrets @ 2015 09 06, 00:12)
Emila -  wub.gif
Valio, valio, valio VLN Ermitazas jau prekiauja meileniais ♥♥♥

Siandien buvau ir labai idomiai pasirode lapu spalva☺ vieni buvo su zaliais o kiti su tokiais kaip tamsiai tamsiai bordo sumaisyta su zalia, gal kas zino kokia cia gali buti ziedo spalva. Lanai gaudau tamsiai bordo.😊
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2015 09 25, 20:37)
Siandien buvau ir labai idomiai pasirode lapu spalva☺ vieni buvo su zaliais o kiti su tokiais kaip tamsiai tamsiai bordo sumaisyta su zalia, gal kas zino kokia cia gali buti ziedo spalva. Lanai gaudau tamsiai bordo.😊

pagal lapų spalvą tau niekas žiedų spalvos neatspės. Į pavadinimus etiketėse reikia žiūrėti, bet ir tai gali būti tik loterija ( atitiks arba ne)
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 09 25, 21:36)
pagal lapų spalvą tau niekas žiedų spalvos neatspės. Į pavadinimus etiketėse reikia žiūrėti, bet ir tai gali būti tik loterija ( atitiks arba ne)

Supratau, bandysiu tada paziuresim kokia bus smile.gif
Atsakyti
Exotica ir Ambiance
user posted image
Atsakyti
Splashas ir liūtukas

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gražūs žiedai smile.gif O aš galvojau, kad tik pas mane vieną ne visai laiku meilenis žydi ax.gif Jei norite galiu vėl suorganizuoti užsakymą iš My Webpage
Prieš gal tris savaites Kauno botanikos sode vykusioje parodoje nusipirkau iš tokio žmogelio Vallota purpurea. Pamačiau vieną tik tuo metu pražydusį žiedą ir griebiau lotuliukas.gif

user posted image

O čia tas kaip ir ne laiku pražydęs Double Dream. Visą vasarą stovėjo didžiausias svogūnas su dviem lapais, dabar pražydo ir lapus augintis pradėjo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 09 27, 12:23)

O čia tas kaip ir ne laiku pražydęs Double Dream.

Oho koks galiūnas thumbup.gif
Praneša šalnas. Teks nešti meilenius iš balkono. Net galvot nenoriu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 09 28, 08:41)
Oho koks galiūnas  thumbup.gif
Praneša šalnas. Teks  nešti meilenius iš balkono. Net galvot nenoriu karsta.gif

Na pagaliau kaip baltasis žmogus jaučiuosi thumbup.gif

Mano jau namie visi meileniai ir amariliai. Tik va kanų bus gaila jeigu žiedai visi nušals verysad.gif

Gražūs visų labai žiedai wub.gif o mano jau puse miega, kita pusė auga rolleyes.gif
Atsakyti
Net karšta pasidarė perskaičius Lutpedes postą, einu žiūrėt kada čia tos šalnos unsure.gif Vėl apsikrausiu kaip partizanas visus langus doh.gif
O tos pas kurias dabar žydi wub.gif pavydžiu baltai baltai beee.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 09 27, 12:23)
Jei norite galiu vėl suorganizuoti užsakymą iš fluwel
aš noriu jungtis biggrin.gif bet žiūriu Jūs kaunietė, o kaip suprantu parduotuvė siunčia nuo gruodžio pirmos sad.gif kaip Jūs darydavot? persiuntinėdavot kažkaip?
Atsakyti
Kokie žiedai bigsmile.gif Anksti sezoną pradėjote bigsmile.gif
O valotė wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 09 28, 18:00)
aš noriu jungtis biggrin.gif bet žiūriu Jūs kaunietė, o kaip suprantu parduotuvė siunčia nuo gruodžio pirmos sad.gif kaip Jūs darydavot? persiuntinėdavot kažkaip?

Pernai ilgai nebuvo didelių šalčių, tai meileniai visas sėkmingai pasiekė. Daugumai išsiuntinėjau Lietuvos paštu, kitoms per autobusų siuntų tarnybas. Kai kas su reikalais buvo Kaune, tai "į rankas" perdaviau. Vienu žodžiu kažkaip susiderinom smile.gif
Atsakyti