QUOTE(Daisoja @ 2015 12 18, 21:05)
Gal nupjaukit. Jei pirkot ligonį, tai greičiau sveiks.
Prastas žydėjimas ir neišsivystęs žiedynkotis - svogūno problemų požymis. Aš pernai irgi panašų nusipirkau, tai radau narcizinės musės lervos išėstą vidų.
Papildyta:
Iš mano stebėjimų, tai nupjovus ar nenupjovus, vistiek auginasi tai, kam pasiruošė per vasarą. Jeigu nesuformavo viduje antro ar trečio žiedinio pumpuro, tai ir neaugins. O jeigu tokius turi, tai ir pirmo nenupjovus augins.
Prastas žydėjimas ir neišsivystęs žiedynkotis - svogūno problemų požymis. Aš pernai irgi panašų nusipirkau, tai radau narcizinės musės lervos išėstą vidų.
Papildyta:
Iš mano stebėjimų, tai nupjovus ar nenupjovus, vistiek auginasi tai, kam pasiruošė per vasarą. Jeigu nesuformavo viduje antro ar trečio žiedinio pumpuro, tai ir neaugins. O jeigu tokius turi, tai ir pirmo nenupjovus augins.
Siandien perskaiciau komentarus, kad geriau perzydejusi ziedynstiebi nenupjauti, kol jis nenugelsta ir nesuglemba, reikia tik ziedus nukirpti, kad neatiduotu jegu seklu brandinimui. Leidziabt ziedynkociui sunykti jo nenupjaunant, naudingos medziagos sugrizta i svoguna.