QUOTE(GIZZI5 @ 2015 12 12, 23:59)
Reticulatum ir Garfildas, abu pas mane yra, bet nežydėjo nei vienas. Jei sakai, kad pagal lapus galima nuspėti, palyginsiu ryt dieną. Nors man labiau patiktų žiedus palygint
Niekad papildomai neapšvietinėju. O prie papilio patarčiau išvis mažiau lysti ir sukinėti ar raišioti. Kol makalavau tai nežydėdavo. Jam tikrai nepatiks. Aš jį palieku ramybėj, net dulkes valydama nuo palangių
kitus nukeliu, o šitas kaip caras, stovi nejudinamas. Šiap, pirmam puslapį surašyta
Mačius pirmą puslapį, bet negausi ten ,,papilinė" patirtis. Ir internete daugiau teorija, o laimingos istorijos Pietų pusrutulyje arba ties pusiauju.
Kelintais metais žydėjo? Maniškis 2011 m. vasario mėn. (nepamenu po kelių metų įsigijimo). Vazonas buvo kilnojamas vienodai su kitais, svogūnas vienišas, vasarojo lauke vazone. 2010 m. buvo labai karšta ir saulėta vasara, net dvi stiprios sausros. Pagal mano spėjimus, tai galėjo paskatinti žiedinių pumpurų formavimą. Intensyviai auga žiemą, todėl ir kyla mintys, kaip priartinti sąlygas prie tėvyninių.
Nemačiau pirmame psl. apie narcizinę musę, gal nepastebėjau.
https://www.rhs.org....profile?PID=657