Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Dalele, duok nuorodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 12 11, 23:06)
Dalele, duok nuorodą smile.gif

https://www.facebook...9...e=3 ar tik ne apie šitą kalba eina? Mudvi su Lutpede turim tokius friends.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2015 12 11, 22:53)
https://www.facebook...9...e=3 ar tik ne apie šitą kalba eina? Mudvi su Lutpede turim tokius friends.gif

Ir pas abi žydėjo?
Atsakyti
Nava parsivežiau ir aš olandukus, nulupau viršutinį sluoksnį kai kurių, ištepliojau "zelionke" ir paguldžiau apdžiūti smile.gif šaknytes jau naujas leidžia, nors visiškai miegantys yra. Dar ta proga, kai visi miega ir vaikai netrukdo iškuičiau savo mažylius jau numylėtus, apšokinėtus. Nu rupūžiukai bunda, lapus sumastė leisti 12 svogūnų ir dar 4 žiedus krauna, net užsispyrėlis mano pirmasis meilenis po metų su puse vėl sugalvojo žydėti...kotais susipykę buvom. Prikaišiojau lipūškių musytėm gautyti, žiuriu pilni namai pas mane nuo anytos palergonijų doh.gif doh.gif , gerai kad jie izoliuoti, bet neduok dieve įskris, vėl puse svogūnų pus doh.gif doh.gif doh.gif o dabar visi sveikučiai wub.gif wub.gif wub.gif

Taiva Pretty Nymph turėsiu smile.gif jau beveik visas Nymph'as turiu biggrin.gif

Atsakyti
Taip čia, GIZZIS smile.gif . Tai H.reticulatum. Aš tokį taip pat turiu, jei galima tai įvardinti turėjimu. Žiauriai mažas. Auga pagal savo protėvių rėžimą ir net nesupranta, kad jis Lietuvoje. Gal ir paaugo per metus 2 mm. Kada jis priaugs prie žydėjimo dydžio aš net negaliu įsivaizduoti.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 12 12, 00:35)

Ne nežydėjo verysad.gif tik vaikų būrelis. Jis gal tokios mados kaip tas Papilio užsispyręs. Tarp kitko vieną tau žadėjau.
O pas mane Chico pražydo. Gal vėliau nufotografuosiu. Šitas pas mane visada gruodį pražysta
Atsakyti
Kiek žinau, tai H.reticulatum lėtai augantys ir žydėjimui taip pat reikia ,,šeimos palaikymo" aplinkui.
Kai seniau rašinėjote apie garfildus, tai apie šituos H.reticulatum var. striatifolium 'Mrs. Garfield'? Ar hibridus turite, ar rūšinius? Anksčiau nesekiau šio forumo, tai nežinau, kokių retenybių prisisiuntėt.
Atsakyti
Daisoja, mūsų auginami meileniai paprastai pirmajame puslapyje surašyti smile.gif . Bet kartais nutinka taip, kad tema nepasibaigusi (nėra 50 pusl. prirašyta) ir sąrašas neatnaujintas. O meilenių naujų, keli vazonai kaip auga g.gif Arba sąrašas kažkieno dar nesutvarkytas.
Aš šiemet nuodugnią svogūnų reviziją darau. Labai patogu, kai jie miega sutikrinti sąrašėlius. Pasirodo, ir mano sąrašas nebuvo pilnas, labai jau nemažai nelegalų radau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 12 12, 01:14)
Ir pas abi žydėjo?

Pas mane prisivaikavę, laukiu kol sužydės, labai tikiuosi, bet kaip sakant, gerai kai yra ko laukti lotuliukas.gif
QUOTE(Lutpede @ 2015 12 12, 10:23)
Ne nežydėjo verysad.gif  tik vaikų būrelis. Jis gal  tokios mados kaip tas Papilio užsispyręs. Tarp kitko  vieną tau žadėjau.
O pas mane Chico pražydo. Gal vėliau nufotografuosiu. Šitas pas mane visada gruodį pražysta

Man ir lapai laaabai gražu biggrin.gif , čia save raminu.
QUOTE(Dalelė @ 2015 12 12, 12:21)
Daisoja, mūsų auginami meileniai paprastai pirmajame puslapyje surašyti  smile.gif . Bet kartais nutinka taip, kad tema nepasibaigusi (nėra 50 pusl. prirašyta) ir sąrašas neatnaujintas. O meilenių naujų, keli vazonai kaip auga  g.gif  Arba sąrašas kažkieno dar nesutvarkytas.
Aš šiemet nuodugnią svogūnų reviziją darau. Labai patogu, kai jie miega sutikrinti sąrašėlius. Pasirodo, ir mano sąrašas nebuvo pilnas, labai jau nemažai nelegalų radau  lotuliukas.gif

Čia jau akmenėlis į mano darželį rolleyes.gif suskaičiuokit, surūšiuokit, atsidalinkit, prižadėkit ir man parašykit 4u.gif atnaujinsiu augintinių sąrašiuką mirksiukas.gif Man irgi reikėtų gerokai pakoreguot.
Atsakyti
Sąrašuose ,,garfildų" nėra, tik GIZZIS užsirašė Reticulatum striatifolium. Pagal šiuos aprašymus:
http://www.pacificbu...rum_reticulatum
turėtų skirtis lapo dryžio atspalvis, jeigu kažkuri Reticulatum veislė.

Ar apšviečiate visžalius žiemą papildomai? Aš šiemet pakišau 'Fairytale' po lempa, nes per daugelį metų žydėjo gal tik kartą. Žemaūgis, tai telpa, nors ir ne visi lapai. Papilio ir 'Exotic Star' auginasi naujus didžiulius išblyškusius lapus, tai reiks rišti, nes tuoj nuluš.

Ką pas kitas veikia 'Lemon Lime'? Manojo lapai nebestovi, nors pakankamai žali. Tai nežinau, ar migtelti nusprendė, ar reikia rišti ir laistyti.

Sąrašus rinko Steputė, gal nespėjo atnaujinti.
Atsakyti
Ačiū Dalelei smile.gif
aš pirkau 3, tai 2 labai gražūs smile.gif o vienas liko toks mažiukas... tikiuos išgyvens smile.gif beveik visas supūvęs buvo doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti