QUOTE(Lutpede @ 2015 12 09, 16:05)
Jei žemė drėgna- nelieti. Lapai pradeda augti vėliau, o kartais ir kartu. Tai normalu. Šiaip aš raučiau svogūną, gerai apžiūrėčiau dėl puvinio ir jei ką suteikčiau "med. pagalbą" svogūnui. Žiedas niekur nedigs, paržys
Vaje, paklausiu jusu patarimo, itraukiau svoguna lauk. ir nusiminiau! ogi is viso grazaus svoguno liko nuluptas, is kupstelio saknu liko tik nuplesytu supuvusiu saknu likuciai, gyvos vos dvi mazytes saknytes, puvinio nesimate, raudonu demiu nera, svoguna pamerkiau i kalio permanganato tirpala, palaikysiu per nakti. Apvertus svoguna is svoguno serdies, kur lenda ziedstiebis, isbego net slakelis vandenuko, vadinasi palaistytas buvo parduotuveje... :-(
Papildyta:
Netresiam mes cia meslu geliu, o tik dilgeliu raugu. Meileniai bus tresiami po zydejimo tik. Visi pirktiniai nauji prifarsiruoti trasu, todel per anksti tresiant supus arba sirgs raudonlige - vistiek pus.
[/quote]
Na, kanoms rekomenduoja i vazono dugna dei mesliuko, kitoms irgi patinka...
bet pas mane matyt is lauko parsinese geris, nors mesliuko ir nedejusi...
buvau liejusi nuo vabaliuku tirplu geles, bet kirminukai neisnyko, permanganato tirpalo irgi nepabijojo, gyvena... bijau stipresnius tirpalus daryti, augaliukai nusiraitys...
bandysiu ieskoti lapiuku...