QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 09 02, 22:26)
Pamenu , kazkada temoj buvo kazkoks padazo receptas tik ... bet ,kaip jas kept ypatingai-tai nezinau..
Va, Daliukas gyres nusipirko toki stebukla druskos luita kepimui
http://www.williams-...?cm_src=AutoRel
Nu kaip as jo noriu dabar
tik svoris nemazas labai turetu buti
kaip įdomiai
QUOTE(daliux78 @ 2015 09 02, 23:44)
kai vaziuosiu i Lietuva, atvesiu tau lauktuviu druskos luita
kazin sitas ne maziau sveria, nei kad mano
Tai visos mergaitės kviečiamos,kaip supratau?
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 09 03, 08:05)
Mes tai dažniausiai darom taip, mylimiausias visos šeimos receptas:
keptuvėj ištirpdom sviestą su šiek tiek aliejaus (kad nesviltų, degėsių nesigautų), trumpai sumetam smulkintus česnakus (negailim), tada krevetes, druska, pipirai skonio reikalas, trumpai apkepam (keptuvė neturi būti sausa), prieš baigiant išspaudžiu citrinos ir baziliko užmetu (nebūtinai, bet man skanu). Mano šeima miršta dėl šio recepto, bandėm kitus, bet vis grįždavom prie šio, nebijot sviesto, nepadaugint, bet ir nepagailėt, išvalgius visą lėkštę krevečių, ant dugno likusį sviestą, sumišusį su skysčiu nuo krevečių išskirtą, citrinos sultimis ir česnaku pas mane iki dugno išlaižo
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, ačiūūū
Tik,kaip supratau kept maišant, kol apskrus iš abiejų pusių?
QUOTE(dewofsoul @ 2015 09 03, 08:55)
Mes irgi ruošiame krevetes pagal šį receptą, tik aš dar rekomenduočiau kepimo pabaigoje įberti diiidelę saują petražolių, kad truputį pasitroškintų
petražolių nemįgstu, bet esu girdėjus ,jog deda. Tai padarysim pusę taip, pusę taip
Ačiū