Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 340

QUOTE(daliux78 @ 2015 09 02, 20:15)
ta arklio galva kokia juokingai baisi  biggrin.gif

ziurint kokio ieskot, jeigu iphone tai perkam is apple.com jeigu kitokiu , tai yra mergaites is amazon pirkusios  4u.gif

bet jie nepriristi? idejus savo kortele veiks normaliai? nes kaina tia labai vilioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 09 02, 22:11)
Mergaitės, toks klausimas ne į temą biggrin.gif

Kaip skaniai pasikept krevetes? Tieeek receptų internete, bet kažkaip gal išbandyto norėtųsi g.gif  blush2.gif
Man čia lauktuvių iš Norvegijos atvežė, tokių didelių,skanių biggrin.gif Tai nesinori sugadint rolleyes.gif

Mes tai dažniausiai darom taip, mylimiausias visos šeimos receptas:
keptuvėj ištirpdom sviestą su šiek tiek aliejaus (kad nesviltų, degėsių nesigautų), trumpai sumetam smulkintus česnakus (negailim), tada krevetes, druska, pipirai skonio reikalas, trumpai apkepam (keptuvė neturi būti sausa), prieš baigiant išspaudžiu citrinos ir baziliko užmetu (nebūtinai, bet man skanu). Mano šeima miršta dėl šio recepto, bandėm kitus, bet vis grįždavom prie šio, nebijot sviesto, nepadaugint, bet ir nepagailėt, išvalgius visą lėkštę krevečių, ant dugno likusį sviestą, sumišusį su skysčiu nuo krevečių išskirtą, citrinos sultimis ir česnaku pas mane iki dugno išlaižo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seida @ 2015 09 03, 00:59)
bet jie nepriristi? idejus savo kortele veiks normaliai? nes kaina tia labai vilioja  ax.gif

Jei iphone- tai reik rinktis ,kur ne USA vartotojams. Apskritai , kiek kas pirko- tai problemu lyg ir nebuvo 4u.gif gal dabar ir nebuna tu priristu telefonu g.gif
Papildyta:
Truksta nedaug shipukui
Nuolaida dar galios valandele
www.sierratradingpost.com

GEC1807B
user posted image
Atsakyti

Bearpaw
http://www.sierratra...-women~p~5880w/ 16.50$
http://www.sierratra...-girls~p~9310c/ 18:00$
http://www.sierratra...-youth~p~4428u/ 16:50$

Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 09 03, 09:05)
Mes tai dažniausiai darom taip, mylimiausias visos šeimos receptas:
keptuvėj ištirpdom sviestą su šiek tiek aliejaus (kad nesviltų, degėsių nesigautų), trumpai sumetam smulkintus česnakus (negailim), tada krevetes, druska, pipirai skonio reikalas, trumpai apkepam (keptuvė neturi būti sausa), prieš baigiant išspaudžiu citrinos ir baziliko užmetu (nebūtinai, bet man skanu). Mano šeima miršta dėl šio recepto, bandėm kitus, bet vis grįždavom prie šio, nebijot sviesto, nepadaugint, bet ir nepagailėt, išvalgius visą lėkštę krevečių, ant dugno likusį sviestą, sumišusį su skysčiu nuo krevečių išskirtą, citrinos sultimis ir česnaku pas mane iki dugno išlaižo  4u.gif

thumbup.gif Mes irgi ruošiame krevetes pagal šį receptą, tik aš dar rekomenduočiau kepimo pabaigoje įberti diiidelę saują petražolių, kad truputį pasitroškintų smile.gif
Atsakyti
Nauji kodukai smile.gif

www.shopbop.com
-15% vienkartinis
user posted image

www.saksoff5th.com
-20% kai kurioms prekems
user posted image

www.halebob.com
-50% Sale

user posted image
Atsakyti
gal patarsite kur ieskoti mergaitei(5metuku) rudeniniu batuku ?
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2015 09 03, 09:35)
gal patarsite kur ieskoti mergaitei(5metuku) rudeniniu batuku ?

paziurekit 6pm.com 4u.gif

Sierra truksta 3$
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 09 03, 09:41)
paziurekit 6pm.com  4u.gif

Sierra truksta 3$

pamenu pirkote kazkada ecco batukus is kazkokios parduotuves tik nuorodos nebepamenu (lyg skaiciukas 1nuorodoje yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2015 09 03, 09:47)
pamenu pirkote kazkada ecco batukus is kazkokios parduotuves tik nuorodos nebepamenu (lyg skaiciukas 1nuorodoje yra smile.gif

www.1stopkidzshop.com

Dedu krepseli

www.wilsonsleather.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 09 02, 21:15)
pvz cia
http://www.bestbuy.c...id=abcat0800000

teko pirkti ir ebay, ir amazon
daugiausia tai iphonu is apple.com 4u.gif

reiktu aprasyma skaityti  4u.gif

bet ar is bestbuy.com telefonai ne su sutartimi, ar as ne taip kazka suprantu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2015 09 03, 10:14)
bet ar is bestbuy.com telefonai ne su sutartimi, ar as ne taip kazka suprantu? blush2.gif

cia be sutarciu 4u.gif
Atsakyti