QUOTE(LisaLove @ 2015 09 02, 22:11)
Mergaitės, toks klausimas ne į temą
Kaip skaniai pasikept krevetes? Tieeek receptų internete, bet kažkaip gal išbandyto norėtųsi
Man čia lauktuvių iš Norvegijos atvežė, tokių didelių,skanių
Tai nesinori sugadint
Mes tai dažniausiai darom taip, mylimiausias visos šeimos receptas:
keptuvėj ištirpdom sviestą su šiek tiek aliejaus (kad nesviltų, degėsių nesigautų), trumpai sumetam smulkintus česnakus (negailim), tada krevetes, druska, pipirai skonio reikalas, trumpai apkepam (keptuvė neturi būti sausa), prieš baigiant išspaudžiu citrinos ir baziliko užmetu (nebūtinai, bet man skanu). Mano šeima miršta dėl šio recepto, bandėm kitus, bet vis grįždavom prie šio, nebijot sviesto, nepadaugint, bet ir nepagailėt, išvalgius visą lėkštę krevečių, ant dugno likusį sviestą, sumišusį su skysčiu nuo krevečių išskirtą, citrinos sultimis ir česnaku pas mane iki dugno išlaižo