Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 340

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 08 28, 18:47)
as kazkokius panasius ir kepdavau , be jokiu sviestu. bet ir be krakmolo
smile.gif

o filmas pagal knygas tas ? nes tik filma ir zinau

Jeigu bus progu suknelei - tai imkit. kaina gera smile.gif

20% kodukas
www.armaniexchange.com

user posted image
Papildyta:
COACH ideel
user posted image

Filmas sukurtas pritaikius elementų iš visų knygų smile.gif Man atrodo, kad jų yra kokios šešios smile.gif Man tai labai nuotaiką pakelia, tokios lengvos, naivios, optimistiškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 08 28, 17:53)
tavo mamos yra geras,  thumbup.gif dažnai ant greitųjų darau, kartais patobulintą: 6 kiaušinius, miltų šiek tiek daugiau, cukrus aišku su žiupsneliu druskos, alyvuogių aliejaus šliukštelnu ir šaukštelį kepimo miltelių  drinks_cheers.gif

man atrodo kiaušinių ir 6 per daug nebus. Tik man atrodo kad pamažinsime cukraus ir visgi gal grietinės šaukštą įdėsim.. nes kažkaip baisu,kad sausa tešla gausis g.gif
Atsakyti
Dedu krepseli
paskubekit
www.dillards.com
kainos su nuolaidom
user posted image

QUOTE(Jolanta:) @ 2015 08 28, 17:53)
tavo mamos yra geras,  thumbup.gif dažnai ant greitųjų darau, kartais patobulintą: 6 kiaušinius, miltų šiek tiek daugiau, cukrus aišku su žiupsneliu druskos, alyvuogių aliejaus šliukštelnu ir šaukštelį kepimo miltelių  drinks_cheers.gif

as be riebalu toki darydavau ir dar pildavau romo esencijos smile.gif
reiks rugsejo proga issikept ir man smile.gif
Beje, paziurejau , kad rugsejo 1 bus 27 karscio doh.gif tikiuosi, neiskeps vaikai su mano sudizainuotais outfitais biggrin.gif

QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 28, 18:04)
Filmas sukurtas pritaikius elementų iš visų knygų smile.gif Man atrodo, kad jų yra kokios šešios smile.gif Man tai labai nuotaiką pakelia, tokios lengvos, naivios, optimistiškos smile.gif

Man is tokiu lengvu labai patiko Bridzitos dienorastis smile.gif
Atsakyti

Man is tokiu lengvu labai patiko Bridzitos dienorastis smile.gif
[/quote]

Turiu sia knyga, neseniai skaiciau , panasi i madame knygas , perskaiciua ir galiu perleisti jei kas norite smile.gif
Atsakyti

mergiukai , tiek grozybiu wub.gif
ir kainu geru 4u.gif

www.desigual.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 08 28, 15:19)

mergiukai , tiek grozybiu  wub.gif
ir kainu geru  4u.gif

www.desigual.com

user posted image

O raudonos kainytes jau galutines ax.gif

sita lb grazi.. bet ziuriu jau nebera verysad.gif

http://www.desigual....amileth-51X59C6
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 08 28, 19:45)
O raudonos kainytes jau galutines  ax.gif

sita lb grazi.. bet ziuriu jau nebera  verysad.gif

http://www.desigual....amileth-51X59C6

taip, jau su 50% kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 28, 16:35)
P.S. Skaitau dabar Sophie Kinsella'os Parduotuvių maniakės dalis, na, žinau, kad tai ne tos knygos, kurių idėjas būtų galima plėtote kokiame intelektualų susibūrime, bet iš tikro skaitydama tą knygą jaučiuosi tokiaaaa artima pagrindinei herojai  blush2.gif  doh.gif

Perskaičiau visas "serijas", patiko visos iki vienos, paprasta, daug apmąstymų nereikalaujanti, lengvai ir greit skaitoma, super drinks_cheers.gif Knygą per 3 vakarus "suėsdavau" thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, jungiames prie lieknuoliu kosmetikos smile.gif

www.hautelook.com

user posted image

Siomis priemonemis prekiauja ir Sephora, tik gerokai brangiau ten viskas
naudojames proga drinks_cheers.gif

Atsakyti
Griebkit BLISS priemones, kainos superinės, poveikio nežinau, nes dar nebandžiau lotuliukas.gif Bet sprendžiant pagal jų kūno sviestukus, tai ir šios turėtų būti geros priemonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 08 28, 20:58)
Griebkit BLISS priemones, kainos superinės, poveikio nežinau, nes dar nebandžiau  lotuliukas.gif Bet sprendžiant pagal jų kūno sviestukus, tai ir šios turėtų būti geros priemonės  drinks_cheers.gif

omg, as irgi ciupsiu, sephoroj viskas dvigubai brangiau doh.gif drinks_cheers.gif Norika gal girdejai ka nors apie ta vacuumo masazo aparaciuka ? galvoju gal pasiimti g.gif
Atsakyti
kaip vadinasi ta parduotuvė kur NEW Balanc pirkot??? užkrito doh.gif
Atsakyti