Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 340

QUOTE(zibuteg @ 2015 08 28, 15:43)

Ačiū , bet g.gif gal trupininio nelabai norim. Gal labiau tokį "biskvitinį" g.gif
Atsakyti

Laukiame prisijungiant

www.toryburch.com

user posted image

www.campsaver.com
-20% kodukas ir Canada Goose
user posted image

www.desigual.com

user posted image

www.dillards.com
kainos su nuolaidom
user posted image

www.lastcall.com

user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.abercrombie.com
-25% kodukas
user posted image

www.bloomingdales.com
-20%
user posted image

www.macys.com
-20%

user posted image[

www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.factory.jcrew.com
www.saksfifthavenue.com
northamerica.triangl.com
www.levi.com-20%
www.wilsonsleather.com-40%
www.anntaylor.com
www.aeropostale.com
www.victoriassecret.com
www.armaniexchange.com
www.nike.com
www.abercrombie.com
www.ae.com
www.zumiez.com
www.jcrew.com
www.yoox.com
www.gap.com-35%
www.sierratradingpost.com-40%
www.hautelook.com

vaikams
www.carters.com-25%
www.crazy8.com
www.gymboree.com
www.childrensplace.com

sveikatai
www.vitacost.com
www.puritan.com
www.drugstore.com

groziui
www.maccosmetics.com
www.sephora.com
www.paulaschoice.com-15%
www.fragrancenet.com-25%
fragranceshop.com-15%

Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 08 28, 15:26)
Ačiū , bet  g.gif  gal trupininio nelabai norim. Gal labiau tokį "biskvitinį"  g.gif

Šitas skanus, tik recepte mažas kiekis obuolių, aš dėjau 800gr. jau paruoštų obuolių ir man tešla kietoka gavosi, tai mažinčiau miltų, aš dėjau grietinės, nes kieta tešla buvo.
Bandykit 4u.gif

pyragas
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2015 08 28, 16:39)
Šitas skanus, tik recepte mažas kiekis obuolių, aš dėjau 800gr. jau paruoštų obuolių ir man tešla kietoka gavosi, tai mažinčiau miltų, aš dėjau grietinės, nes kieta tešla buvo.
Bandykit 4u.gif

pyragas

va va, kažko tokio norisi labai biggrin.gif
jazau, kalorijų vakaras laukia.... doh.gif Ir dar kaip tyčia ledams akcija.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 08 28, 17:17)
ka perkate?  labai gerom kainom buvusiu prekiu jau nebera...  unsure.gif

Ai, kelias palaidines, paprastos nieko ypatingo smile.gif
Atsakyti

Kodukas tik siandien
www.sierratradingpost.com

FEJ0484S
user posted image

Bearpaw labai pigiai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 08 28, 15:26)
Ačiū , bet  g.gif  gal trupininio nelabai norim. Gal labiau tokį "biskvitinį"  g.gif

kazkada labai senai SM radau Obuoliu pyrago recepta. Tesla tikrai biskvitine gaunasi. Tik as nededavau jokiu razinu, jokiu apelsinu. tiK OBUOLIAI su cinamonu. Specialiai optimos linijos produktu neieskodavau biggrin.gif Cituoju:
"OBUOLIU PYRAGAS
Mums reikes:
4 MAXIMOS kiausiuku
1 OPTIMOS LINIJOS stiklines cukraus
1 MAXIMOS stiklines miltu
1 valgomojo sauksto krakmolo
...cinamono
..MAXIMOS razinu
...ir daug daug obuoliu!!!!
bei apelsinu ar kokiu kitu vaisiu paposimui mirksiukas.gif
eIGA:
Atskirti baltymus nuo tryniu ir juo sgerai isplakti su cukrumi, cukraus deti mazdaug per puse, i trynius, ir i baltymus..I baltymus galima ilasinti citrinos rugsties, ir isplakti iki standziu putu.., tada sudeti trynius su baltymais, sumaisyti, ideti miltukus, krakmola, ir viska ismaisyti (geriausia mikseriuku isplakt)ir sudeti visus skanumynus kurie pazymeti MAXIMOS zenklu, obuoliai, razinos ir t.t. (pagal skoni) biggrin.gif tada dedame i bleka, paruosta kepimui (gali buti folija istepta aliejuku) viska sudedam , apibarstom cinamoniuku, ir kisam i i kaitusia orkaite , tada kepam mazdaug 30 min, kol iskeps....ir ka ...iskepta obuoliu pyragiu valgom su saltu pienuku, arba karstu sokoladu, bei apelsinais..."
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 28, 18:15)
Ai, kelias palaidines, paprastos nieko ypatingo smile.gif

Pvz., dar galvoju apie šią suknutę, reikia man jos ar ne biggrin.gif
http://www.dillards....797109117116111

P.S. Skaitau dabar Sophie Kinsella'os Parduotuvių maniakės dalis, na, žinau, kad tai ne tos knygos, kurių idėjas būtų galima plėtote kokiame intelektualų susibūrime, bet iš tikro skaitydama tą knygą jaučiuosi tokiaaaa artima pagrindinei herojai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 28, 16:35)
Pvz., dar galvoju apie šią suknutę, reikia man jos ar ne biggrin.gif
http://www.dillards....797109117116111

P.S. Skaitau dabar Sophie Kinsella'os Parduotuvių maniakės dalis, na, žinau, kad tai ne tos knygos, kurių idėjas būtų galima plėtote kokiame intelektualų susibūrime, bet iš tikro skaitydama tą knygą jaučiuosi tokiaaaa artima pagrindinei herojai  blush2.gif  doh.gif

o man madame serijos knygos irgi patinka lengvi tokiai skaitaliukai bet gerai nuteikiantys wink.gif
del sukneles tai man nelabai, bet skonis draugu neturi , jei norisi vadinasi reikia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2015 08 28, 16:40)
o man madame serijos knygos irgi patinka lengvi tokiai skaitaliukai bet gerai nuteikiantys wink.gif
del sukneles tai man nelabai,  bet skonis draugu neturi , jei  norisi vadinasi reikia  drinks_cheers.gif

as del in boom chalatuko galvojau, bet kol galvojau ir nebeliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2015 08 28, 17:35)

as kazkokius panasius ir kepdavau , be jokiu sviestu. bet ir be krakmolo

QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 28, 17:35)

P.S. Skaitau dabar Sophie Kinsella'os Parduotuvių maniakės dalis, na, žinau, kad tai ne tos knygos, kurių idėjas būtų galima plėtote kokiame intelektualų susibūrime, bet iš tikro skaitydama tą knygą jaučiuosi tokiaaaa artima pagrindinei herojai  blush2.gif  doh.gif

smile.gif

o filmas pagal knygas tas ? nes tik filma ir zinau

Jeigu bus progu suknelei - tai imkit. kaina gera smile.gif

20% kodukas
www.armaniexchange.com

user posted image
Papildyta:
COACH ideel

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2015 08 28, 17:35)
kazkada labai senai SM radau Obuoliu pyrago recepta. Tesla tikrai biskvitine gaunasi. Tik as nededavau jokiu razinu, jokiu apelsinu. tiK OBUOLIAI  su cinamonu. Specialiai optimos linijos produktu neieskodavau biggrin.gif Cituoju:
"OBUOLIU PYRAGAS
Mums reikes:
4 MAXIMOS kiausiuku
1 OPTIMOS LINIJOS stiklines cukraus
1 MAXIMOS stiklines miltu
1 valgomojo sauksto krakmolo
...cinamono
..MAXIMOS razinu
...ir daug daug obuoliu!!!!
bei apelsinu ar kokiu kitu vaisiu paposimui  mirksiukas.gif
eIGA:
Atskirti baltymus nuo tryniu ir juo sgerai isplakti su cukrumi, cukraus deti mazdaug per puse, i trynius, ir i baltymus..I baltymus galima ilasinti citrinos rugsties, ir isplakti iki standziu putu.., tada sudeti trynius su baltymais, sumaisyti, ideti miltukus, krakmola, ir viska ismaisyti (geriausia mikseriuku isplakt)ir sudeti visus skanumynus kurie pazymeti MAXIMOS zenklu, obuoliai, razinos ir t.t. (pagal skoni)  biggrin.gif tada dedame i bleka, paruosta kepimui (gali buti folija istepta aliejuku) viska sudedam , apibarstom cinamoniuku, ir kisam i i kaitusia orkaite , tada kepam mazdaug 30 min, kol iskeps....ir ka ...iskepta obuoliu pyragiu valgom su saltu pienuku, arba karstu sokoladu, bei apelsinais..."

šitą ir kepsim galima sakyt:D

mama pasakėbiggrin.gif 4kiaušiniai, 1st miltų ir 1 st cukraus thumbup.gif

Ačiū, dabar tikrai kepsim:D Jei pavyks, fotoreportažą pažadu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 08 28, 17:47)
šitą ir kepsim galima sakyt:D

mama pasakėbiggrin.gif  4kiaušiniai, 1st miltų ir 1 st cukraus thumbup.gif

Ačiū, dabar tikrai kepsim:D Jei pavyks, fotoreportažą pažadu drinks_cheers.gif

tavo mamos yra geras, thumbup.gif dažnai ant greitųjų darau, kartais patobulintą: 6 kiaušinius, miltų šiek tiek daugiau, cukrus aišku su žiupsneliu druskos, alyvuogių aliejaus šliukštelnu ir šaukštelį kepimo miltelių drinks_cheers.gif
Atsakyti