Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(jevcia @ 2016 06 27, 11:51)
uzvakar pirma karta uosciau moschino i love love, ir zinot, man jie i mano dievinamus vasarai clinique happy vyriskus panasus:)

o siaip daug komplimentu sulaukiu su jimmy choo edp. tik jie ne vasarai skirti, labiau zinoma jie saltesniam orui skirti.

nu suintrigavot, nes clinique happy tai kai maniskis pasipurskia as ir is paskos einu ir paciai kvepintis jais noris biggrin.gif o love love man visalaik su light blue ko tais asociajavosi g.gif reiks eit ikist i juos nosi, per eile metu gal kas pasikeite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 28 birželio 2016 - 12:32
QUOTE(mimi88 @ 2016 06 28, 13:31)
nu suintrigavot, nes clinique happy tai kai maniskis pasipurskia as ir is paskos einu ir paciai kvepintis jais noris biggrin.gif o love love man visalaik su light blue ko tais asociajavosi g.gif reiks eit ikist i juos nosi, per eile metu gal kas pasikeite 4u.gif

as is saviskio vogdavau juos pastoviai, kai turejo. grynai su laime ir vasara jie man asociavosi. o vat moteriski clinique happy man asmeniskai nekokie:( situos pauosciau ir galvoju, nu va clinique happy moteriska versija butent taip turejo skambet:D uosciau ant drauges odos:D
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2016 06 27, 13:51)
o siaip daug komplimentu sulaukiu su jimmy choo edp. tik jie ne vasarai skirti, labiau zinoma jie saltesniam orui skirti.

Vasarai yra vasarinės Jimmy Choo versijos (tiksliau, versija, nes ten tas pats kvapas, tik buteliuko spalva kasmet kitokia), kurios gana panašios į edp mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 29 birželio 2016 - 10:06
metų atradimas, begalės komplimentų, gaivu ir prabangu 4u.gif (niekada jokios rožės nepatiko, čia jos kap ir nėra). Jei kas paklaustų - koks tai aromatas? atsakymo - jokio. Jis neaišku kas......... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sesuo pasibaisėtinu tonu apie Guerlain Samsara: fui, bobučių kvepalai..

Ir kaip dabar man jaustis?!
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 10, 08:55)
Sesuo pasibaisėtinu tonu apie Guerlain Samsara: fui, bobučių kvepalai..

Ir kaip dabar man jaustis?!

jaustis gerai 4u.png

tai ne bobučių, o klasikiniai, "amžini" kvepalai, klasika užsivadina bigsmile.png
Atsakyti
ai, dabar tokie laikai, kad pilna naujų neįtikėtino grožio kvapų, tai tie a la 'klasikiniai' man yra tikrai moraliai mažumėlę atsilikę nuo civilizacijos, tai ramiai į pavėsį juos, sakyčiau, reiktų dėt, nes tas klasikos kultas.... smile30x30.png su drabužiais, kurie buvo madoj prieš 60 m. niekas nevaikšto, nes juokingai atrodytų, tai aš ir apie kvepalus tą patį manau smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 10 rugpjūčio 2016 - 09:37
QUOTE(LEEja @ 2016 08 10, 10:32)
ai, dabar tokie laikai, kad pilna naujų neįtikėtino grožio kvapų, tai tie  a la 'klasikiniai' man yra tikrai moraliai mažumėlę atsilikę nuo civilizacijos, tai ramiai į pavėsį juos, sakyčiau, reiktų dėt, nes tas klasikos kultas.... smile30x30.png su drabužiais, kurie buvo madoj prieš 60 m. niekas nevaikšto, nes juokingai atrodytų, tai aš ir apie kvepalus tą patį manau smile30x30.png

O man dabar aštuoniasdešimtųjų-devyniasdešimtųjų kvepalų manija ir nieko negaliu sau padaryt biggrin30x30.png
Atsakyti
ai, dabar tokie laikai, kad pilna naujų neįtikėtino grožio kvapų, tai tie  a la 'klasikiniai' man yra tikrai moraliai mažumėlę atsilikę nuo civilizacijos, tai ramiai į pavėsį juos, sakyčiau, reiktų dėt, nes tas klasikos kultas.... smile30x30.png su drabužiais, kurie buvo madoj prieš 60 m. niekas nevaikšto, nes juokingai atrodytų, tai aš ir apie kvepalus tą patį manau smile30x30.png

Is dalies pritariu ,nors kvepalai nera toks materialus reikalas kaip rubai ,bet daugelio nenoreciau naudot klasikiniu ...neidomu ,neaktualu ..
Turiu uzsipirkus senojo Opiumo ,mano pirmieji mylimiausieji ,bet nesinaudoja kazko jie man ..

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 10, 11:06)
O man dabar aštuoniasdešimtųjų-devyniasdešimtųjų kvepalų manija ir nieko negaliu sau padaryt  biggrin30x30.png

Jei patinka ,miela dusiai ,tai ir naudot .. Ir apie siuolaikinius kvapus kai kuriuos ,butu kas ta pati pasakytu ..
Atsakyti
Aš vertinu klasiką (nors mano ir amžius toks klasikinis biggrin30x30.png ), bet galiu ir visai avangardu kvėpintis. Ir Samsara man patinka. tongue30x30.png O metai jau leidžia rinktis kvapus grynai pagal nuotaiką (žinoma, stengiuosi nenokautuoti aplinkinių), madinga ar ne, koks skirtumas. Jei kurią dieną noriu silkės , o ne omaro, tai ją ir valgau biggrin30x30.png
Atsakyti

ir tiek daug menkaverčio, kaip čia pasakius, š..., kad jau geriau bobučių kvepalai..
ir tą menkavertį vienadienį niekalą reikėtų į šoną, kaip gražiai pasakei, į pavėsį, dėti, o ne Samsarą, apie kurią čia buvo kalbėta.

Klasika - tai ne kultas, o stilius..

Papildyta:
QUOTE(theorema @ 2016 08 10, 12:34)
Aš vertinu klasiką (nors mano ir amžius toks klasikinis biggrin30x30.png ), bet galiu ir visai avangardu kvėpintis. Ir Samsara man patinka. tongue30x30.png  O metai jau leidžia rinktis kvapus grynai pagal nuotaiką (žinoma, stengiuosi nenokautuoti aplinkinių), madinga ar ne, koks skirtumas. Jei kurią dieną noriu silkės , o ne omaro, tai ją ir valgau biggrin30x30.png

va būtent..

apskritai - koks įžeidžiantis palyginimas: bobučių kvepalai.. Palyginus su Chanel nr. 5, Samsara dar tik maža mergaitė.. smile30x30.png
Atsakyti

Iš dalies sutinku. Nors jei labai patinka, tai koks skirtumas, kad kažkam juokingai atrodo, svarbu, kad pati pasikvepinusi jaustumeis gerai ir savam kailyje. Tiesiog nereikia kvepintis vien dėl to, kad tai klasika, legenda ar dar kažkas.

Man su Samsara buvo, kad patiko. Ne taip wub30x30.png , bet patiko. Paskui padovanojau vyro močiutei savo atsarginį buteliuką ir kai užuodžiau juos "iš šono", pagalvojau, kaip aš galiu jais kvepintis... unsure30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 rugpjūčio 2016 - 12:38