Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Mane vis dar stebina mano vyriškis. Panašu, kad jam nuoširdžiai patinka vintažiniai Miss Dior ir Dioressence blink.gif Nu, arba labai jau profesionaliai apsimeta biggrin.gif
Atsakyti
Hermes Eau Claire des Merveilles - pirmas išėjimas "į žmones" ir iškart komplimentai biggrin.gif Šešuras net paklausė pavadinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 28 gegužės 2016 - 16:30
Daugybė komplimentų su noru sužinoti kvapo pavadinimą, paragauti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2016 05 30, 21:27)
Daugybė komplimentų su noru sužinoti kvapo pavadinimą, paragauti.

oi, malonus sitie labai, ir as girciau smile.gif
Atsakyti
Vakar komplimentą užsidirbo Hermes Hermessence Iris Ukiyoé - "taip natūraliai kvepia gėlėmis".. kai paklausiau kokiomis - sako, pakalnutėmis biggrin.gif aiškiai sumaišė, bet faktas kvapo natūralumo ir realistiškumo naudai..
Atsakyti
Miss Dior Cherie Blooming Boquet (tie senesnieji dar cherie) buvo isvadinti "geruliais" biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien draugė pagyrė Penhaligon's Peoneve - labai gražios ir šviežios gėlės, tokios "su vėju".. biggrin.gif
Atsakyti
kolektyvo buvo isgirti
user posted image
Atsakyti
Vakar buvo pagirti Moschino Funny!
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 25, 10:19)
Vakar buvo pagirti Moschino Funny!

Jie mano dukros "signaturiniai", nenori keisti net ziema. Puse metu pernai mokesi Paryziuje, tai sake vaikinai leipdavo nuo kvapo ir girdavo, girdavo... wub.gif
Ot tau ir prancuzai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 06 25, 18:02)
Jie mano dukros "signaturiniai", nenori keisti net ziema. Puse metu pernai mokesi Paryziuje, tai sake vaikinai leipdavo nuo kvapo ir girdavo, girdavo... wub.gif
Ot tau ir prancuzai! mirksiukas.gif

Fainučiai jie. Tik man norėtųsi, kad būtų stipresni, kaip I Love Love. Bet per karščius gerai "sueina".
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 26, 17:25)
Fainučiai jie. Tik man norėtųsi, kad būtų stipresni, kaip I Love Love. Bet per karščius gerai "sueina".

uzvakar pirma karta uosciau moschino i love love, ir zinot, man jie i mano dievinamus vasarai clinique happy vyriskus panasus:)

o siaip daug komplimentu sulaukiu su jimmy choo edp. tik jie ne vasarai skirti, labiau zinoma jie saltesniam orui skirti.
Atsakyti