Mane vis dar stebina mano vyriškis. Panašu, kad jam nuoširdžiai patinka vintažiniai Miss Dior ir Dioressence Nu, arba labai jau profesionaliai apsimeta
Hermes Eau Claire des Merveilles - pirmas išėjimas "į žmones" ir iškart komplimentai Šešuras net paklausė pavadinimo.
Daugybė komplimentų su noru sužinoti kvapo pavadinimą, paragauti.
QUOTE(by ki @ 2016 05 30, 21:27)
Daugybė komplimentų su noru sužinoti kvapo pavadinimą, paragauti.
oi, malonus sitie labai, ir as girciau
Vakar komplimentą užsidirbo Hermes Hermessence Iris Ukiyoé - "taip natūraliai kvepia gėlėmis".. kai paklausiau kokiomis - sako, pakalnutėmis aiškiai sumaišė, bet faktas kvapo natūralumo ir realistiškumo naudai..
Miss Dior Cherie Blooming Boquet (tie senesnieji dar cherie) buvo isvadinti "geruliais"
Šiandien draugė pagyrė Penhaligon's Peoneve - labai gražios ir šviežios gėlės, tokios "su vėju"..
kolektyvo buvo isgirti
Vakar buvo pagirti Moschino Funny!
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 25, 10:19)
Vakar buvo pagirti Moschino Funny!
Jie mano dukros "signaturiniai", nenori keisti net ziema. Puse metu pernai mokesi Paryziuje, tai sake vaikinai leipdavo nuo kvapo ir girdavo, girdavo...
Ot tau ir prancuzai!
QUOTE(bellete @ 2016 06 25, 18:02)
Jie mano dukros "signaturiniai", nenori keisti net ziema. Puse metu pernai mokesi Paryziuje, tai sake vaikinai leipdavo nuo kvapo ir girdavo, girdavo...
Ot tau ir prancuzai!
Ot tau ir prancuzai!
Fainučiai jie. Tik man norėtųsi, kad būtų stipresni, kaip I Love Love. Bet per karščius gerai "sueina".
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 26, 17:25)
Fainučiai jie. Tik man norėtųsi, kad būtų stipresni, kaip I Love Love. Bet per karščius gerai "sueina".
uzvakar pirma karta uosciau moschino i love love, ir zinot, man jie i mano dievinamus vasarai clinique happy vyriskus panasus:)
o siaip daug komplimentu sulaukiu su jimmy choo edp. tik jie ne vasarai skirti, labiau zinoma jie saltesniam orui skirti.