Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(RitaRazi @ 2016 03 16, 00:24)
blink.gif o man jis toks "gyvas", šiltas, prabangus ir visai ne angeliškas, net sakyčiau, priešingai - kaip sakoma, grieko vertas smile.gif

būtent, pritariu +1 bigsmile.gif
Atsakyti
Darbe kolege pagyre Playing With The Devil By Kilian Ir kaip nekeista sutapo musu skoniai, o tai kas man patikdavo, jai nepatikdavo ir atvirksciai. biggrin.gif
Atsakyti
Komplimentas amouage interlude,man besikvepinant dukryte sako, kas cia taip coca-cola kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Komplimentas Alien Essence Absolue: "Kaip skaniai kvepia..." Pasakė du kartus smile.gif Nustebau šiek tiek, nes ta moteris kvepinasi tik gaiviais kvepalais smile.gif
Atsakyti
Apie Ysl Belle d'Opium: kaip pavasariškai kvepi, vien citrusais nuo tavęs sklinda smile.gif Net pasitikslinau ar tikrai nuo manes, nes aš ten citrusu nelabai užuodžiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 02 21, 21:52)
O as dazniausia susilaukiu komplimentu, kai bunu pasikvepinus Cartier La Panthera.. tiek is vyru tiek is moteru.. uuuuuuui.. koks gerulis kvapas.. sexy toks.. (cia cituoju ka dazniausia sako  biggrin.gif )

aga, apie situs ir an daug kas sako, kad geruliai biggrin.gif
Atsakyti
kolege uzklause kuo siandien pasikvepinus, nes "visai maloniai kvepia..jo, sitie tavo visai nieko" tai bent vieni kurie jos nepykina DG Dolce biggrin.gif

beje praeita sav. skridom kartu i komandiruote ir rankinej lektuve issipurske amouage ciel, tai vargse net supykino nuo kvapo, sake jei as prie jos kada nors jais pasipurksiu ar juos issitrauksiu ji mane nusaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi kolegei itikau TM Angel edt bigsmile.gif Sake-Geri!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 05 18, 13:18)
beje praeita sav. skridom kartu i komandiruote ir rankinej lektuve issipurske amouage ciel, tai vargse net supykino nuo kvapo, sake jei as prie jos kada nors jais pasipurksiu ar juos issitrauksiu ji mane nusaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau pasidekit i seifa koki, kad nereiktu galvos palydeti... biggrin.gif biggrin.gif
Bet jergau-nekaltuciai Ciel? Uz ka??!!

Siandien toks vyrukas atnese i darba pakalnuciu. Pora kolegiu uzsuko ir sako: "Kvepia!! Ir dar bene iteikusiojo kvepalais?-toks vyriskas pokvapis... mirksiukas.gif "
O varge! Ten buvo mano Chanel Coco Noir... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 05 18, 21:18)
Tai jau pasidekit i seifa koki, kad nereiktu galvos palydeti... biggrin.gif  biggrin.gif
Bet jergau-nekaltuciai Ciel? Uz ka??!!

Siandien toks vyrukas atnese i darba pakalnuciu. Pora kolegiu uzsuko ir sako: "Kvepia!! Ir dar bene iteikusiojo kvepalais?-toks vyriskas pokvapis... mirksiukas.gif "
O varge! Ten buvo mano Chanel Coco Noir... verysad.gif

po teisybes delei ja erzina faktiskai visi mano kvepalai lotuliukas.gif net ne tik mano bet ir jei kas prisikvepines i kabineta uzeina smile.gif tai tik keletas tokiu neutralu kaip mineti dolce arba j'adore būna su nuostaba pakomentuoti kad siandien tavo kvepalai normalus arba visai nieko
ps.o ciel tai gal del to kad ju siaip stiprus kvapas kokybes prasme, ne vandenelis
sospiro visi tai isvis jos kosmaru kosmaras sake nesupranta kaip normalus zmones gali spiritu ar diklofosu savo noru kvepintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nubegau i fragrantica noir'e pakalnuciu paieskot biggrin.gif as pati juose isvis turbut jokios natos nesugebeciau isskirti. siaip idomiai zmoniu nosys kvapus interpretuoja, pvz pries pora savaiciu dg 3 buvo isvadinti slyvu slyvom blink.gif o as tai pvz magnetizme eglisakius uzuodziu nors ten ju ne su ziburiu ner doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 19 gegužės 2016 - 08:01
Na, aš kai pabandžiau Guerlain Terracotą, tai dukra rimtai paklausė, kokius vaistus vartoju, kad taip trenkia.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2016 05 19, 09:44)
Na, aš kai pabandžiau Guerlain Terracotą, tai dukra rimtai paklausė, kokius vaistus vartoju, kad taip trenkia.... doh.gif

Jus apie paskutine Terrakotta? As maniau, cukralige nuo jos gausiu biggrin.gif
Siaip Terracotta Voile - mano daugiametis mylimukas wub.gif
Atsakyti