O as dazniausia susilaukiu komplimentu, kai bunu pasikvepinus Cartier La Panthera.. tiek is vyru tiek is moteru.. uuuuuuui.. koks gerulis kvapas.. sexy toks.. (cia cituoju ka dazniausia sako )
Jau ne pirma karta ir is vaikino ir is drauges komplimentus gauna Serge Lutens Tubereuse Criminelle... sako labai geri kvepalai ir padaro toki veida
QUOTE(_MiMi_ @ 2016 02 24, 21:18)
Jau ne pirma karta ir is vaikino ir is drauges komplimentus gauna Serge Lutens Tubereuse Criminelle... sako labai geri kvepalai ir padaro toki veida
Reiks ryt pasikvepinti
Mano Cabochard Gres edt apuostė, nustebo, kad čia būtent jis ir pagirė.
QUOTE(by ki @ 2016 02 24, 20:23)
Reiks ryt pasikvepinti
A kodel nustebo? Na ten yra kuo "nustebti", oi yra! Tik idomu-ant jusu gal kazkaip neiprastai, svelniai ar kaip jis kvepejo?
As va pavyzdziui nesiryztu Cabochard "nesti i mases"...
QUOTE(amberr. @ 2016 02 21, 19:52)
O as dazniausia susilaukiu komplimentu, kai bunu pasikvepinus Cartier La Panthera.. tiek is vyru tiek is moteru.. uuuuuuui.. koks gerulis kvapas.. sexy toks.. (cia cituoju ka dazniausia sako )
maniskis tai ju nemegsta, sako kvepia tokia boba cia butent apie edp
QUOTE(bellete @ 2016 02 25, 00:10)
A kodel nustebo? Na ten yra kuo "nustebti", oi yra! Tik idomu-ant jusu gal kazkaip neiprastai, svelniai ar kaip jis kvepejo?
drąsos!! masės ištvers
Tikrai - by ki už Cabochardą jau yra užsidirbusi komplimentą - iš manęs
Coromandel darbe jau ne pirmą kartą išvadintas Angelu (įtariu, ne gerąja prasme)
('liūdesėlis')
('liūdesėlis')
QUOTE(eglegle @ 2016 03 15, 10:31)
Coromandel darbe jau ne pirmą kartą išvadintas Angelu (įtariu, ne gerąja prasme)
('liūdesėlis')
('liūdesėlis')
Man greičiau jis Shalimar primena Ir dar labai - Musc Ravageur.
O aš apie juos (COROMANDEL) sulaukiau replikos, kad prabangiai kvepiu
QUOTE(eglegle @ 2016 03 15, 11:31)
('liūdesėlis')
('liūdesėlis')
o man jis toks "gyvas", šiltas, prabangus ir visai ne angeliškas, net sakyčiau, priešingai - kaip sakoma, grieko vertas
maniskis ssvaitgali pagyre dg 3, tiesiog isikniaube ir sako mmm kaip skaniai kvepi, jau senai sitais kvepinais buvo siek tiek netiketa nes girt jis nelinkes greiciau skustis po mano eksperimentu su visokiais nisiniais ir nenisiniais megineliais kad kvepiu boba arba raugintais agurkais