Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Komplimentas Amouage - Memoir buvo: nerealus kvepalai...tokie aristokratiski, intelegentiski ir isimintini..
Atsakyti
O as dazniausia susilaukiu komplimentu, kai bunu pasikvepinus Cartier La Panthera.. tiek is vyru tiek is moteru.. uuuuuuui.. koks gerulis kvapas.. sexy toks.. (cia cituoju ka dazniausia sako biggrin.gif )
Atsakyti
Jau ne pirma karta ir is vaikino ir is drauges komplimentus gauna Serge Lutens Tubereuse Criminelle... sako labai geri kvepalai ir padaro toki veida happy.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2016 02 24, 21:18)
Jau ne pirma karta ir is vaikino ir is drauges komplimentus gauna Serge Lutens Tubereuse Criminelle... sako labai geri kvepalai ir padaro toki veida  happy.gif

Reiks ryt pasikvepinti g.gif
Mano Cabochard Gres edt apuostė, nustebo, kad čia būtent jis ir pagirė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2016 02 24, 20:23)
Reiks ryt pasikvepinti  g.gif
Mano Cabochard Gres edt apuostė, nustebo, kad čia būtent jis ir pagirė. smile.gif

A kodel nustebo? Na ten yra kuo "nustebti", oi yra! doh.gif Tik idomu-ant jusu gal kazkaip neiprastai, svelniai ar kaip jis kvepejo?
As va pavyzdziui nesiryztu Cabochard "nesti i mases"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 02 21, 19:52)
O as dazniausia susilaukiu komplimentu, kai bunu pasikvepinus Cartier La Panthera.. tiek is vyru tiek is moteru.. uuuuuuui.. koks gerulis kvapas.. sexy toks.. (cia cituoju ka dazniausia sako  biggrin.gif )

maniskis tai ju nemegsta, sako kvepia tokia boba doh.gif biggrin.gif cia butent apie edp
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 02 25, 00:10)
A kodel nustebo? Na ten yra kuo "nustebti", oi yra! doh.gif Tik idomu-ant jusu gal kazkaip neiprastai, svelniai ar kaip jis kvepejo?
As va pavyzdziui nesiryztu Cabochard "nesti i mases"... biggrin.gif

drąsos!! masės ištvers 4u.gif
Tikrai - by ki už Cabochardą jau yra užsidirbusi komplimentą - iš manęs biggrin.gif
Atsakyti
Coromandel darbe jau ne pirmą kartą išvadintas Angelu (įtariu, ne gerąja prasme) blink.gif
('liūdesėlis')
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 03 15, 10:31)
Coromandel darbe jau ne pirmą kartą išvadintas Angelu (įtariu, ne gerąja prasme) blink.gif
('liūdesėlis')

Man greičiau jis Shalimar primena g.gif Ir dar labai - Musc Ravageur.
Atsakyti
O aš apie juos (COROMANDEL) sulaukiau replikos, kad prabangiai kvepiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astela99: 15 kovo 2016 - 11:02
QUOTE(eglegle @ 2016 03 15, 11:31)
('liūdesėlis')

blink.gif o man jis toks "gyvas", šiltas, prabangus ir visai ne angeliškas, net sakyčiau, priešingai - kaip sakoma, grieko vertas smile.gif
Atsakyti
maniskis ssvaitgali pagyre dg 3, tiesiog isikniaube ir sako mmm kaip skaniai kvepi, jau senai sitais kvepinais buvo siek tiek netiketa nes girt jis nelinkes greiciau skustis po mano eksperimentu su visokiais nisiniais ir nenisiniais megineliais kad kvepiu boba arba raugintais agurkais
Atsakyti