Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Baigėsi mano Ambre Sultan atomikas, tai draugas gedi verysad.gif Kaskart užuodęs įsikniaubdavo į kaklą ir grasindavo suvalgysiąs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vintage78 @ 2015 11 23, 21:10)
Baigėsi mano Ambre Sultan atomikas, tai draugas gedi verysad.gif Kaskart užuodęs įsikniaubdavo į kaklą ir grasindavo suvalgysiąs smile.gif

Ach..koks mielas grasinimas.. smile.gif
Atsakyti
Netiketai komplimento sulauke L`Artisan Fleur de Narcisse, vaikinas pagire kad laabai graziai kvepiu. Man visad atrode, kad Narcizas gana tilus ir kitu beveik neuzuodziamas...bet, matyt klydau smile.gif
Atsakyti
Esu pasisakiusi apie savo nemalštančią nemeilę Kenzo Jungle Elephant, bet...
Ateinu i pasitarimą ir prisėdu prie senokai matytos kolegės iš kito padalinio. Ir ji...kvepia "Drambliu".
Bet kaaaaaip kvepia!!!! thumbup.gif
Aiškiai girdimas, bet nerėkiantis, toooooks jaukus, šiltas ir minkštutis kvapas... wub.gif
Nes tobulai jai tinka.
Ir komplimentą pasakiau aš: kad ir kur nukišai savo nuostabųjį Opium (Yves Saint Laurent), šis tavo pasirinkimas-fantastiškai gražus! smile.gif

"Tai va, meška, nepatikėsi-atėjau atsiprašyti!"... ax.gif "Dramblio":D
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 12 17, 20:22)
"Tai va, meška, nepatikėsi-atėjau atsiprašyti!"... ax.gif  "Dramblio":D

biggrin.gif būna būna.
Taip aš visad žaviuosi ir prie progos sakau komplimentą vienai 60+ poniai, ant kurios Victor&Rolfo Flowerbomb kvepia dieviškai, nors šiaip man tas kvapas toksiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 18, 18:15)
biggrin.gif būna būna.
Taip aš visad žaviuosi ir prie progos sakau komplimentą vienai 60+ poniai, ant kurios Victor&Rolfo Flowerbomb kvepia dieviškai, nors šiaip man tas kvapas toksiškas  smile.gif

Suprantu jus.. ir laiminga ponia, kuriai taip pasisekė "adaptuoti" tą "bombą".

Dar reiktų, kad kas su Lagerfeldo Sun. Moon. Stars mane parblokštų! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 09 10, 20:54)
Komplimentas nuo darbinio vyro jiems tongue.gif
user posted image

drinks_cheers.gif manes nepazistama moteris paklause kuo as taip skainiai kvepiu wub.gif
Atsakyti
Kolega įėjęs i kabineta, kas cia svila pas tave? susinepatoginus as : ai gal sildytuvas genda...bet supratau, kad greiciausiai gali buti kalti 3 psyk Amouage fate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saida86 @ 2016 02 04, 12:06)
Kolega įėjęs i kabineta, kas cia svila pas tave? susinepatoginus as : ai gal sildytuvas genda...bet supratau, kad greiciausiai gali buti kalti 3 psyk Amouage fate  blush2.gif

blink.gif unsure.gif eina sau... doh.gif man jie taip patinka.. Aš sakau jums komplimentą čia ir dabar 4u.gif
Atsakyti
Aš jau taip laukiu šilto oro, kad vis išsitraukiu Eau de Merveilles smile.gif Tai ir draugas dūsauja, kad labai gerai, ir kolegos giria blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 02 05, 17:11)
blink.gif  unsure.gif eina sau...  doh.gif man jie taip patinka.. Aš sakau jums komplimentą čia ir dabar 4u.gif

Aciu, man jie irgi patinka labai labai 4u.gif
Atsakyti
sian maniskis veze mane i darba ir kadangi namie nepasikvepinau, isedus i masina pasipurskiau By Kilian Forbidden Games, tai tas ir sako: kokiais cia raugintais agurkais pasipurskei lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti