Paprastai mano dukrytė mane pauosto ir jei jai patinka - pasako, kad kvepiu. Bet kai prisikvėpinau šiais nenustojo manęs uostyti ir uostyti giliai įkvėpdama ir vis klausinėjo ir kartojo kuom aš čia taip skaniai kvepiu
QUOTE(bellete @ 2015 10 30, 07:43)
Vis dar prieky sitie komplimentu lenktynese..
Vieni jaustukai, reiskiantys susizavejima ir palaima...
Vieni jaustukai, reiskiantys susizavejima ir palaima...
Man tai juokinga, kad daug kas rašo, jog atseit nepanašūs į Alien. Bet mačiau, kaip vienas vyrukas užrištomis akimis uostė savo kvepalus, tai ant šitų pasakė, kad Alien
Beje, tikrai geras būdas į kvepalus pažvelgti kitu kampu. Man net būna kartais, kad šiaip kelioms sekundėms ar net minutei "užkrenta", kuo aš šiandien pasikvepinusi, tai tokia, sakyčiau, įdomi patirtis, be jokių pavadinimų, asociacijų. Net esu pagalvojusi, kokiais aš čia keistais kvepalais pasikvepinusi, kurie man šiaip visai neatrodo keisti
QUOTE(bellete @ 2015 11 21, 19:08)
Ta tema bemaz mano asmenine..
Tai ir labai gerai,kad pasisakot ,nes tiek prisiskaiciusi apie komplimentus siems Alien'ams,atsiradus progai,puoliau testuoti
Radau daug tirstu vynuogiu sulciu...keista ,natose vynuoges neminimos
QUOTE(Caprices @ 2015 11 21, 20:24)
Tai ir labai gerai,kad pasisakot ,nes tiek prisiskaiciusi apie komplimentus siems Alien'ams,atsiradus progai,puoliau testuoti
Vynuogiu?.. Dar nieks nesake!
Kai galiu as komplimentu zarstytoju klausiu-kuo, kuo taip skaniai tau kvepiu? Atsakymai buvo -"vanile", "vysniom", "amaretu"
As pati ju beveik nejauciu ant saves! O kiti uzuodzia ir vakaryksti purkstelejima
Olfaktorines patirtys mus lydi visa gyvenima-stai as su didele nuostaba vis"klausausi"daugelio taip dievinama Amouage Ubar -pries akis mokyklos koridorium atidunda mokyklos direktoriaus pavaduotoja su savo kuno spalvos kojakelnem nubegusia akim ir cypianciais nuo jos svorio smailanosiu batu kulnais .Gal ji taip ir nekvepejo,bet,esu tikra-butu norejusi kvepeti
QUOTE(jovita1972 @ 2015 11 21, 21:25)
Nesusilaikiau, atėjau su nuomone - Alien Essence Absolue Intense Thierry Mugler - siaubinga sintetinė vanilė. Kaip automobilio kvėpiklis.
bet nesiginciju. Del komplimentu-sakau ka as girdejau. Bet taip pat zinau, kad baigiamo atomiko turbut nebekartosiu.
QUOTE(Caprices @ 2015 11 21, 21:49)
Olfaktorines patirtys mus lydi visa gyvenima-stai as su didele nuostaba vis"klausausi"daugelio taip dievinama Amouage Ubar -pries akis mokyklos koridorium atidunda mokyklos direktoriaus pavaduotoja su savo kuno spalvos kojakelnem nubegusia akim ir cypianciais nuo jos svorio smailanosiu batu kulnais .Gal ji taip ir nekvepejo,bet,esu tikra-butu norejusi kvepeti
Nesu bandzius, bet jau isivaizduoju kaip tas turetu kvepeti!!!
Labai vaizdingai aprasete!
QUOTE(Ašara @ 2015 10 13, 23:44)
susitinku toki buvusia meile ir jis man sako-kokiais kvepalais buvai pasikvepinus anakart kai susitikom? pasakau pavadinima, o jis-labai labai neskaniai kvepejai tuomet...
anadien kita drauga sutinku, pereinam per laisves aleja kartu ir jis klausia-kas cia pas tave per kvepalai, toooks geras kvapas...
Xerjoff Fatal Charme abiem atvejais.
anadien kita drauga sutinku, pereinam per laisves aleja kartu ir jis klausia-kas cia pas tave per kvepalai, toooks geras kvapas...
Xerjoff Fatal Charme abiem atvejais.
prisidedu prie komplimentu siam nuostabiam kvapui... pati jais kvepinuosi ir komplimentu gaunu nuolat Tobulas moteriskas aromatas vertas pavadinimo Fatal Charme