Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Eau Duelle Diptyque kvepaliukai keliems kolegoms kvepia skaniu saldziu tabakeliu. Kai tik uzeina, vis giria kad skaniu tabaku kvepia mano kvepalai.

Hermes voyage pp, buvo pagirtas kaip TIKRAS kvepalas, svarste kiek daug mokejau uz TOKIUS kvepalus, nes neuzmirstamas kvapas kai praeidavau koridoriais.
Atsakyti
Kolegė šiek tiek pavėlavo į darbą, įvirsta į kabinetą ir iškart su atitinkama veido israiska: fuuu kokie neskanus šiandien tavo kvepalai (lancome tresor la nuit) biggrin.gif atidaro spinta pasikabint palta, kur maniskis jau kabo ir sako: o kodėl paltas kitais kvepalais kvepia? bet paltas tai daug skaniau (chanel chance) biggrin.gif
Atsakyti
susitinku toki buvusia meile ir jis man sako-kokiais kvepalais buvai pasikvepinus anakart kai susitikom? pasakau pavadinima, o jis-labai labai neskaniai kvepejai tuomet...
anadien kita drauga sutinku, pereinam per laisves aleja kartu ir jis klausia-kas cia pas tave per kvepalai, toooks geras kvapas...
Xerjoff Fatal Charme abiem atvejais.
Atsakyti
Brangusis apie Sospiro opera: močiutės spinta unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Net keliu kolegu nuomone-mano kvepalu"skaniais" nepavadinsi,greiciau jie keisti arba dygus.Po ilgu mano Narciso uostymu buvo nutarta-kvepiu krakmolytu grieztos vaistininkes chalatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprices @ 2015 10 21, 17:57)
Net keliu kolegu nuomone-mano kvepalu"skaniais" nepavadinsi,greiciau jie keisti arba dygus.Po ilgu mano Narciso uostymu buvo nutarta-kvepiu krakmolytu grieztos vaistininkes chalatu smile.gif

Sunitrigavot. O aš kažkodėl galvojau, kad ai, čia gi Narciso Rodriguez, vėl bus muskusas kvadratu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 10 21, 17:33)
Sunitrigavot. O aš kažkodėl galvojau, kad ai, čia gi Narciso Rodriguez, vėl bus muskusas kvadratu biggrin.gif

Turejau ir anuos-riuzava ir juoda For Her ,tai nelipo man-atidaviau dukrai svietejiskais tikslais biggrin.gif . O sitas baltas kubiukas man toks mielas,vesus nesibraunantis i smegenis,pagarbiai islaikantis atstuma smile.gif
Nors,vyrui jie irgi kazkodel vaistine kvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprices @ 2015 10 21, 15:57)

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 10 21, 16:33)

as turiu meginuka tu baltu tai man jie toks muskusas su saldesiu, bet i joki vaistines kvapa anei per kur..nors del krakomlo is dalies sutikciau.va kaip skirtingai ant visu kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2015 10 22, 13:59)
as turiu meginuka tu baltu tai man jie toks muskusas su saldesiu, bet i joki vaistines kvapa anei per kur..nors del krakomlo is dalies sutikciau.va kaip skirtingai ant visu kvepia ax.gif

Tai jau tikrai... Nežinau,kokia mano oda-šalta ar šilta g.gif ,bet tikriausiai net ir sirupu pasikvėpinusi saldžiai nekvepėčiau smile.gif . Antai paskutinė mano meilė ir aistra Brecourt Farah,atrodo jau toooks saldėsis,kad stebimės jog kamštelis neapsicukravęs biggrin.gif ,bet mano oda tą cukrų moment "suvalgo" ir palieka tik prieskonius ir cinamoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprices @ 2015 10 21, 18:05)
Turejau ir anuos-riuzava ir juoda For Her ,tai nelipo man-atidaviau dukrai svietejiskais tikslais biggrin.gif . O sitas baltas kubiukas man toks mielas,vesus nesibraunantis i smegenis,pagarbiai islaikantis atstuma smile.gif
Nors,vyrui jie irgi kazkodel vaistine kvepia g.gif

Situ baltu Narcis'u noreciau.. ax.gif
Man jie kazkodel primena Lancome Poeme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprices @ 2015 10 22, 15:31)
Tai jau tikrai... Nežinau,kokia mano oda-šalta ar šilta g.gif ,bet tikriausiai net ir sirupu pasikvėpinusi saldžiai nekvepėčiau smile.gif . Antai paskutinė mano meilė ir aistra Brecourt Farah,atrodo jau toooks saldėsis,kad stebimės jog kamštelis neapsicukravęs biggrin.gif ,bet mano oda tą cukrų moment "suvalgo" ir palieka tik prieskonius ir cinamoną ax.gif

gerai jums 4u.gif man kaip tik patiktų tas krakmolytas vaistininkės chalatas wub.gif
Atsakyti
man paskutiniu metu kažkaip kaip tik su Incense Rose - taip ir giria, kad nerealiai kvepiu bigsmile.gif
Atsakyti