Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(IlonaMutis @ 2016 11 21, 08:55)
Užuojauta jums, Labai gerai jus suprantu, nes man irgi levandų kvapas smirda, ir visai nesvarbu koks to kvapo pavidalas: kveplai, muilas ir t.t.. Bet aš turiu naglumo ir kitiems tiesiai šviesiai pasakau. Jei žmogus nesusivokia, kad nuo to kvapo tručijasi aplinkiniai, tai kažkam reikia imtis tos nemalonios procedūros ir pasakyti apie tai. Gal tada susipils ne visą buteliuką, o tik jo pusę...

Pagaliau atsirado žmogus, kuris mane supranta.
Nesu naglas žmogus, todėl dėl tų eterinių aliejų visada tylėjau.Bet manau, kad jau atėjo laikas pasakyti tai moteriai, kad eterinius lavandų aliejus netinka naudoti kaip kvepalus.Gal tai reikės padaryti delikačiai, pvz., padovanojus tikrus moteriškus kvepalus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 11 21, 11:08)
Pagaliau atsirado žmogus, kuris mane supranta.
Nesu naglas žmogus, todėl dėl tų eterinių aliejų visada tylėjau.Bet manau, kad jau atėjo laikas pasakyti tai moteriai, kad eterinius lavandų aliejus netinka naudoti kaip kvepalus.Gal tai reikės padaryti delikačiai, pvz., padovanojus tikrus moteriškus kvepalus.  smile.gif

Aš nedovanočiau, bet kvepalų katalogą tikrai įteikčiau..... Ir dar užsiminčiau, kad užsiciklinti ant tokių pačių aromatų nereikėtų... Na, viskas priklauso, koks jūsų santykis su ta drauge....
Atsakyti

Na, santykis, matyt, kaip vilnos su kandimi, jei levandų aliejumi trūčija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 11 21, 11:59)
Na, santykis, matyt, kaip vilnos su kandimi, jei levandų aliejumi trūčija biggrin.gif

Tai kad trūčija ne tik mane, bet ir savo vyrą ir kitus namiškius unsure.gif turbūt visi ir tyli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 11 21, 15:15)
Tai kad trūčija ne tik mane, bet ir savo vyrą ir kitus namiškius  unsure.gif  turbūt visi ir tyli  unsure.gif

Bet tai jeigu cia drauge, keista, kad negalit jai tiesiai pasakyti. Padovanosit kvepalus, o ji i spinta pasides arba kokiai mamai atiduos. Ir ka toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 21 lapkričio 2016 - 19:11
Turėjau patirties su eteriniais aliejais ir draugėmis smile.gif Kažkada labai seniai, kai dar nieko neišmaniau apie kvepalus, atradau pačiulio kvapą, man tai pasirodė wow, tai buvo eterinis aliejus ir aš su entuziazmu pasitepiau juo eidama į miestą, užsukom pas draugę, jai tas kvapas vos man įėjus priminė kamparą ar kažką tokio, nuo ko jai tiesiog negera. Labai įvertinau tokį jos atvirumą. Na, be abejo, daugiau kažkaip tokiu intensyviu kiekiu nebesikvėpinau, mea culpa 4u.gif
Pasakykit draugei. Nes kai būni su žmogumi ir erzina kvapas, atsiranda labai negera asociacija į patį santykį pasąmoningai. Na, bent jau man taip.

Vakar draugė paklausė gal esu pasikvėpinusi Trusardi "Dona", tai buvo Serge Lutens "Fille en aquilles".

O va su Absolue Pour Le Soir Francis Kurkdjian man labai smalsu kokias jie asociacijas sukelia aplinkiniams. Nedažnai juos naudoju, reikės paeksperimentuoti ir paklausinėti. Nes kai vasarą juos įsigijau, iš buteliuko davus pauostyti, tai buvo daugiau neigiamos reakcijos. O man tai tokie ypatingi kvepalai, kurie sukuria mane gerokai kitokią nei aš esu ir ta jų animalistinė nata man pačiai ne visada patinka, bet veža bigsmile.gif
Atsakyti
pirmos koleges sekundes darbe dar neperzengus slenkscio - nauji kvepalai? kvepi kazkokiu muilu (veido israiska byloja, kad ne is gerosios puses) biggrin.gif antrai pusei irgi nepatiko, rauke vakar nosi
bottega veneta eau de parfum
tiesa pirmos natos man ir paciai dideles meiles nesuzadina, tas odos kvapas juose kazkoks ne toks. man patinka kaip kvepia pvz odine liaudiskai vadinama "koza", na tokia vyriskesne stipresne odos nata kvepaluose, o cia ta oda tokia nu pavadinkim ja versta oda biggrin.gif
Atsakyti

siandien komplimenta nuo virsininkes gavo chanel mademoiselle, kai paklause kuo kvepiu is netiketimu net pavadinima pamirsau, nes siaip jau jie daug kam pabode biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 08 vasario 2017 - 19:08
Dėl Mukhallat vis kirbėjo abejonė, svarsčiau, o gal ištrinti skelbimą ir pasilikti? Užpurškiau ant lapuko ir palikau ant stalo - mol, pagalvosiu dar biggrin.gif Grįžta MB, sako, kas čia taip skaniai kvepia? bigsmile.gif Galvoju, gal apie maistą kokį klausia g.gif Ir tik prisiminiau, taigi Mukhallat. Pakišau lapuką po nosim, sakau, šitas? Sako, taip. Tai sakau, ko pirmąsyk negyrei, kai daviau pauostyt? Sako, iš toliau skaniau kvepia biggrin.gif

Tai va tas ir padėjo man apsispręst. Nes iš jo sulaukti tokio klausimo (ir dar su susidomėjimu), tai yra kažkas tokio, kaip sniegas vasarą.
Atsakyti
siandien pardaviau dior dolce vita ir pries galutinai atsisveikinant purstelejau ant rieso, tai maniskis kad sove - visai ismuse is veziu, net akimirka sudvejojus buvau ar parduot nors jau pirkeja lauke biggrin.gif sako kaip skaniai kvepia guminukais????? blink.gif ir zefyrais tais kur burnoj tirpsta (cia tokie kur salia guminuku buna, guminukai is cukraus mases ) blink.gif blink.gif blink.gif vaisiais..nu as juose tik cinamona jauciu, o po tokiu apibudinimu net pati uzsimaniau kvepet guminukais ir vaisiais bet nu nejauciu nieko apart cinamona doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tiziana terenzi andromeda - 1 psykas ryte ir kolege jau pasitiko surauktu veidu ir klausimu ar negalejau pasikvepint kuo nors normaliau biggrin.gif
Atsakyti
Baccarat rouge buvo pagirti Ispanijoje man apziurinejant batus parduotuveje, pardaveja paklause kokie kvepalai bet is jos akiu maciau kad nieko jai nesako biggrin.gif bet sake labai labai geri biggrin.gif
Atsakyti