Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(bellete @ 2016 11 15, 19:13)
Taip, deja, skonis kritikai sunkiai paklūsta...
Svarbu jūsų pasirinkimas tikrai geras! wub.gif
Man gerti kavą su drauge, kvepiančia LB Roma, net laaaabai patiktų! mirksiukas.gif

Ačiū, bellete wub.gif

Pagaliau išsiaiškinau kuom "kvepinasi" mano draugė, paklausiau.Pasirodo tai net ne kvepalai...o eteriniai aliejai, pvz., levandų blink.gif sakė, kad nemėgsta kvepalų ir kvepinasi tik su eteriniais aliejais.Vėl dalyvavome kartu viename kultūriniame renginyje ir pusantros valandos išsėdėti kartu ir kvėpuoti eterinių aliejų "kvepalus" tikrai buvo nelengva... unsure.gif
Atsakyti
Dabar belieka tikėtis, kad draugė neskaito šios temos biggrin.gif O gal atvirkščiai? smile.gif

Kalėdos - puiki proga padovanoti kito kvapo eterinį aliejų mirksiukas.gif
Atsakyti
Ou je smile.gif jei grynu eteriniu tepliojas, tai suprantama, kodel tokia reakcija issaukia smile.gif
Atsakyti
Eteriniai odos nedegina?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 11 20, 17:25)
Eteriniai odos nedegina?

Kai kuriuos galima ant odos naudot. Pvz. levandu.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 11 20, 17:24)
Ou je smile.gif jei grynu eteriniu tepliojas, tai suprantama, kodel tokia reakcija issaukia smile.gif

Bent man tai žiauriai smirdi tie eteriniai aliejai.Vos ne iki pykinimo.

Pink Pepper, tegul skaito, gal susipras daugiau "neiskvepinti" tais aliejais.
Kalėdų proga geriau draugei padovanoti tikrus kvepalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 20 lapkričio 2016 - 17:51
QUOTE(Lybera @ 2016 11 20, 18:50)

Kodėl aš neturiu tokių draugių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 11 20, 15:50)
Bent man tai žiauriai smirdi tie eteriniai aliejai.Vos ne iki pykinimo.
Pink Pepper, tegul skaito, gal susipras daugiau "neiskvepinti" tais aliejais.

Smirda? Turbut neisivaizduoji kiek rusiu buna grynu eter. alieju bei ju misiniu.
Man asmeniskai nelabai patinka tik arbatmedziu ir tai nepavadinciau smarve.
Pvz apelsinu praktiskai visiems patinka, praskaidrina nuotaika, kelia darbinguma.
Lybera, kazkokia keista drauge esi, kenti iki pykinimo, taciau atvirai nepasikalbi su drauge , nesuprantami man tokie moteru santykiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo accessories: 20 lapkričio 2016 - 19:33
Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian - dukros mokytoja prizere komplimentu . Veliau ejau kavos su drauge, tai pardaveja irgi pasake kad labai gerau kvepiu. Kazkaip keista , nes kartais man atrodi kad taip suprantamai maloniai kvepiu ir nei vieno pastebejimo , o cia tai ne pats paprasciausiais kvapas ir du komplimentai valandos begyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2016 11 20, 20:09)
Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian - dukros mokytoja prizere komplimentu . Veliau ejau kavos su drauge, tai pardaveja irgi pasake kad labai gerau kvepiu. Kazkaip keista , nes kartais man atrodi kad taip suprantamai maloniai kvepiu ir nei vieno pastebejimo , o cia tai ne pats paprasciausiais kvapas ir du komplimentai valandos begyje  rolleyes.gif

Chi-chi. rolleyes.gif mes lyg susitarusios. Aš vakar vakare irgi jais pasipuošiau. Vyro draugas, sutikęs, pabučiavo į žanduką ir pagyrė kvapą. Šiandien vis dar pagaunu kvapo pėdsakas, prisilietus prie plaukų už ausų. Kaifuoju. Nerealus grožis! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 20 lapkričio 2016 - 21:04
QUOTE(by ki @ 2016 11 20, 21:03)
Chi-chi.  rolleyes.gif mes lyg susitarusios. Aš vakar vakare irgi jais pasipuošiau. Vyro draugas, sutikęs, pabučiavo į žanduką ir pagyrė kvapą. Šiandien vis dar pagaunu kvapo pėdsakas, prisilietus prie plaukų už ausų.  Kaifuoju. Nerealus grožis!  wub.gif

Tikras grozis , sutinku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 11 20, 17:21)
Pagaliau išsiaiškinau kuom "kvepinasi" mano draugė, paklausiau.Pasirodo tai net ne kvepalai...o  eteriniai aliejai, pvz., levandų  blink.gif  sakė, kad nemėgsta kvepalų ir kvepinasi tik su eteriniais aliejais.Vėl dalyvavome kartu viename kultūriniame renginyje ir pusantros valandos išsėdėti kartu ir  kvėpuoti eterinių aliejų "kvepalus" tikrai buvo nelengva...  unsure.gif

Užuojauta jums, Labai gerai jus suprantu, nes man irgi levandų kvapas smirda, ir visai nesvarbu koks to kvapo pavidalas: kveplai, muilas ir t.t.. Bet aš turiu naglumo ir kitiems tiesiai šviesiai pasakau. Jei žmogus nesusivokia, kad nuo to kvapo tručijasi aplinkiniai, tai kažkam reikia imtis tos nemalonios procedūros ir pasakyti apie tai. Gal tada susipils ne visą buteliuką, o tik jo pusę...
Atsakyti