Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

rituals elixir d'orient mb jau antra komplimenta siandien sove. vakar kai tik nusipirkau pasipurskiau masinoj sako skaniai kvepia, siandien vel pasipurskiau masinoj, sako cia tie rituals (st pardes pavadinima lb gerai zino nes buvo issiustas i vilniu difuzoriaus ir zvakes ) ziauriai geri, noreciau ir as tokiais kvepintis blink.gif pradejau juoktis tai sako nugi juokauju bet taip gerai kvepia, ziauriai skanus
Atsakyti
Calvin Klein Euphoria EDT eilinį kartą susilaukė komplimentų, jau net nesuskaičiuoju kiek kartų jis buvo išgirtas darbe.
Tuo tartu Diptyque Eau duelle EDP sulaukė tik 1 komplimento kad laabai skaniai kvepia, o kitais kartais buvo išpeiktas kad kažkokie rūkalai, pastovėjęs likeris smirdantis ir pan... unsure.gif
Penktadienį dar buvau gavus komplimentą dėl Hermes Vetiver Tonka kvepaliukų, pagyrė kad skanūs ir įdomūs tokie, skanus šleifas eina paskui mane ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 07 lapkričio 2016 - 09:23
ESL Elle Intense EDP sulauke daug komplimentu sestadieni smile.gif
Atsakyti
azzedine alaia savaitgali brangusis gyre, kad labai skaniai pasikvepinau smile.gif
Atsakyti
Nežinau su kokiais kvepalais kvepinasi mano draugė, bet nuo jų kvapo manęs vos nesupykina.Kaip pasakyti, kad draugė neįsižeistų, kad jos kvepalai bobiški ir vos ne smirdintys? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 10 lapkričio 2016 - 14:48
QUOTE(Lybera @ 2016 11 10, 15:46)
Nežinau su kokiais kvepalais kvepinasi mano draugė, bet nuo jų kvapo manęs vos nesupykina.Kaip pasakyti, kad  draugė neįsižeistų, kad jos kvepalai bobiški ir vos ne smirdintys?  unsure.gif

Nereikia nieko sakyti, nebent jūs kartu sėdite visą dieną šalia, pvz. darbe. O gal jūsų kvepalai jai atrodo labai vaikiški , saldūs saldaininiai kompotukai, ir ką dabar?
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 11 10, 15:46)
Nežinau su kokiais kvepalais kvepinasi mano draugė, bet nuo jų kvapo manęs vos nesupykina.Kaip pasakyti, kad  draugė neįsižeistų, kad jos kvepalai bobiški ir vos ne smirdintys?  unsure.gif

Manęs vaikai tai iškart paklausia; "kokių čia vaistų prisigėrei? Sergi gal?" - ir man viskas aišku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2016 11 10, 15:19)
Nereikia nieko sakyti, nebent jūs kartu sėdite visą dieną šalia, pvz. darbe.  O gal jūsų kvepalai jai atrodo labai vaikiški , saldūs saldaininiai kompotukai, ir ką dabar?

Nedirbame kartu, tik susitinkame įvairiuose renginiuose ar kartu kur nors mieste išgeriame kavos.Žinoma, tą valandžiukę galiu iškęsti tuos jos "kvepalus". unsure.gif
Aš nemėgstu kvėpintis.Turiu Lauros Biagiotti "Roma", tai kai kartais retomis progomis pasikvepinu su jais, tai iš žmonių sulaukiu tik komplimentų. smile.gif

QUOTE(IlonaMutis @ 2016 11 10, 15:38)
Manęs vaikai tai iškart paklausia; "kokių čia vaistų prisigėrei? Sergi gal?" - ir man viskas aišku.  smile.gif

Vaikai visada teisybę sako. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 10 lapkričio 2016 - 16:01
QUOTE(Lybera @ 2016 11 10, 17:00)
Nedirbame kartu, tik susitinkame įvairiuose renginiuose ar kartu kur nors mieste išgeriame kavos.Žinoma, tą valandžiukę galiu iškęsti tuos jos "kvepalus".  unsure.gif

Dabar, žinokite, visoms čia smalsu ir neišsisuksite nepklaususi draugės, kuo ji kvėpinasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2016 11 10, 17:42)
Dabar, žinokite, visoms čia smalsu ir neišsisuksite nepklaususi draugės,  kuo ji kvėpinasi bigsmile.gif

Ok, pažadu, būtinai paklausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
JHAG Midnight oud - labai skaniai kvepi, jau visa valanda megaujuos tavo kvepalais, toks nezinomas, bet
labai skanus kvapas - netiketas manikiurininkes komplimentas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 11 10, 16:00)
Nedirbame kartu, tik susitinkame įvairiuose renginiuose ar kartu kur nors mieste išgeriame kavos.Žinoma, tą valandžiukę galiu iškęsti tuos jos "kvepalus".  unsure.gif
Aš nemėgstu kvėpintis.Turiu Lauros Biagiotti "Roma", tai kai kartais  retomis progomis pasikvepinu su jais, tai iš žmonių sulaukiu tik komplimentų.  smile.gif

Taip, deja, skonis kritikai sunkiai paklūsta...
Svarbu jūsų pasirinkimas tikrai geras! wub.gif
Man gerti kavą su drauge, kvepiančia LB Roma, net laaaabai patiktų! mirksiukas.gif
Atsakyti