Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(Jovita23 @ 2016 10 24, 16:06)
Nebuvo žmonių, kurie nepagirtų Initio Divine Atraction. Jau nekalbu apie draugus, drauges, bet kai klausia nepažįstami gatvėje, kas čia per kvepalai, tai matyt tikrai verti komplimento. Mano mylimiausi taupau kiekvieną lašąsmile.gif

kur juos galeciau pauostyti ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 24, 18:10)
kur juos galeciau pauostyti ?

creme jie
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2016 10 24, 16:06)
Nebuvo žmonių, kurie nepagirtų Initio Divine Atraction. Jau nekalbu apie draugus, drauges, bet kai klausia nepažįstami gatvėje, kas čia per kvepalai, tai matyt tikrai verti komplimento. Mano mylimiausi taupau kiekvieną lašąsmile.gif

buvo, bet, matyt, nepastebėjot.. ax.gif

bet džiugu, kad jums patinka - tai svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 10 24, 17:31)

parduotuvė, kurioje keistai jaučiuosi rolleyes.gif flirt.gif
Visad ateinu nežinodama ko noriu. Tada į mane keistai pažiūri, bando klausinėt kokią liniją rodyti. Tada aš pradedu mikčioti, nes nežinau kokią... rolleyes.gif biggrin.gif
Ir visad ten pastebiu klientus, kurie tarsi parfumo srities profai - uosto, rašosi....
Nuostabi parduotuvė, kurioje jaučiuosi aš balta varna hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 25, 13:54)
parduotuvė, kurioje keistai jaučiuosi  rolleyes.gif  flirt.gif
Visad ateinu nežinodama ko noriu. Tada į mane keistai pažiūri, bando klausinėt kokią liniją rodyti. Tada aš pradedu mikčioti, nes nežinau kokią... rolleyes.gif  biggrin.gif
Ir visad ten pastebiu klientus, kurie tarsi parfumo srities profai - uosto, rašosi....
Nuostabi parduotuvė, kurioje jaučiuosi aš balta varna  hihihi.gif  blush2.gif

Man ten kaip tik jaukiau nei Kristianose/Douglasuose. Konsultantės neįkyrios, prsisato tik tada, kai mato, kad kažko ieškai, nerandi ar pan. Nesiūlo iškart pirkt, kaip kitur. Tik kad labai retai ten užeinu...
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 25, 14:38)
Man ten kaip tik jaukiau nei Kristianose/Douglasuose. Konsultantės neįkyrios, prsisato tik tada, kai mato, kad kažko ieškai, nerandi ar pan. Nesiūlo iškart pirkt, kaip kitur. Tik kad labai retai ten užeinu...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 25, 14:38)

taip, sutinku 100%, ten labai malonus personalas.
Bet ten pasijuntu nieko neismananti apie kvepalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 25, 18:04)
taip, sutinku 100%, ten labai malonus personalas.
Bet ten pasijuntu nieko neismananti apie kvepalus  biggrin.gif

bet jums ir nereikia nusimanyti, jums reikia, kad patiktų ir norėtųsi jais kvepėti - tiek pirkėjui visiškai užtenka smile.gif
iš tikro tai yra baisu, kai ateina 'nusimanantys' ir pradeda paskaitas skaityti apie neoriginalius, nesilaikančius, atskiestus ir Lietuvos rinkai gamintus - sakau, nes turiu tokios patirties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 10 25, 17:18)
bet jums ir nereikia nusimanyti, jums reikia, kad patiktų ir norėtųsi jais kvepėti - tiek pirkėjui visiškai užtenka smile.gif

drinks_cheers.gif Kartais galvoju, kad kuo mažiau žinai, tuo didesnė tikimybė, kad išsirinksi, kas tikrai patinka, nei kad įtakojamas natų piramidžių, "legendų" ar kažkieno atsiliepimų internete.
Papildyta:
P.S. Užsirašinėja tai turbūt kvepalų pavadinimus ant bloterių, kad paskui nesusimaišytų. Aš neužsirašinėju, tai paskui problema atskirt, kur kuris, gerai dar, jei išvis atsimenu, ką purškiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 25, 17:36)
drinks_cheers.gif Kartais galvoju, kad kuo mažiau žinai, tuo didesnė tikimybė, kad išsirinksi, kas tikrai patinka, nei kad įtakojamas natų piramidžių, "legendų" ar kažkieno atsiliepimų internete.
Papildyta:
P.S. Užsirašinėja tai turbūt kvepalų pavadinimus ant bloterių, kad paskui nesusimaišytų. Aš neužsirašinėju, tai paskui problema atskirt, kur kuris, gerai dar, jei išvis atsimenu, ką purškiau doh.gif

As visada uzsirasineju ,jei daugiau arba nezinomus kvapus testuoju ,nebent labai ryskus kvapai ,tada ir rasyt nereikia ..
Creme ir man labai patinka ,jauku ,jau ir sava pasidare... biggrin.gif
Bet siandien ,Akropoly situacija biski kitokia pasirode .. Bet gal tik pasirode ... rolleyes.gif
VDK labai miela krautuvele ,kvepianti kvepalais ir gera kava wub.gif labai pasiilgau ten nueit ... naujienu jau prisikaupe netestuotu .

I komplimentu tema ,viena vakara purkstelejau Yuzu Fou ,iejes pazystamas ,sako ,tokiu sidru kvepia ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 10 25, 18:27)
Bet siandien ,Akropoly situacija biski kitokia pasirode .. Bet gal tik pasirode ...  rolleyes.gif

Būtent apie Vilniaus "Akropolio" Cremes darbuotojas esu girdėjusi nekokių atsiliepimų unsure.gif Bet pati ten dar nesu buvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 25 spalio 2016 - 17:58
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 25, 19:54)
Būtent apie Vilniaus "Akropolio" Cremes darbuotojas esu girdėjusi nekokių atsiliepimų unsure.gif Bet pati ten dar nesu buvus.

blogai ten ir man biggrin.gif
Atsakyti