Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(Darijac @ 2016 09 26, 22:48)
Tai dar saltalankiais nieko visai, as viena karta komplimenta gavau kad kvepalai kuriais issikvepinus  prakaitu dvokia ir tai buvo amouage memoir  lotuliukas.gif

Turiu Memoir ,turbut pirmi Amouage mano buvo is visu turimu ... wub.gif Labai juos megstu ,svaigus ,siltas ,toks minkstas ,kaip koks juodas barchatas ... wub.gif
Man atvirsksciai su jais buvo ,pavakare ejom i restoraneli ,Rotuses aisktej is paskos zingsniavo tokia pora ,moteris sako ,nu negaliu kaip kvepia.. Atsisukau ,paklause kokie kvepalai ,nerealus sako ...
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 10 10, 17:45)
Turiu Memoir ,turbut pirmi Amouage mano buvo is visu turimu ... wub.gif Labai juos megstu ,svaigus ,siltas ,toks minkstas ,kaip koks juodas barchatas ... wub.gif
Man atvirsksciai su jais buvo ,pavakare ejom i restoraneli ,Rotuses aisktej is paskos zingsniavo tokia pora ,moteris sako ,nu negaliu kaip kvepia.. Atsisukau ,paklause kokie kvepalai ,nerealus sako ...

man jie kvepia labai, tik kazkaip atrodo kad kvapas ne man...
mano is amouage favoritas yra EPIC wub.gif alpstu as nuo sio aromato wub.gif wub.gif
Atsakyti
AMOUAGE IX-kolega pasakė - kaip skaniai prisikvėpinusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2016 10 10, 15:30)
as nesuprantu moterys, jus ka komplimentu negaunat, ar nenorit girtis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
mano amouage opus VI  buvo ziauriai isgirti, susitikom su drauge pietu kavinej,
sake nusvaigti galima kaip as kvepiu ir pietaujant kelis kartus vis numeta replika koks nuostabus kvapas... wub.gif siandien skambina drauge ir sako, noresiu dar uzuost tuos kvepalus, negaliu pamirst  ax.gif

oj gaunam gaunam, ir dar kokių! Va šiandien kolegė sako kas čia taip kvepia biotualetu, bet tuo tokiu išvalytu ir prikvepintu,kur chemijos pripilta, ai čia tu prisikvepinus. O aš šiandien testavau mėginuką, pasirodo Franco Boclet (tik nesu tikra dėl kvapo,nes neužrašyta, bet manau Tonka (kitas kandidatas tobacco) ir sau kvepiu tokiu tolu balsamu ar tai tonka (kvapas lb panašus į esteban baume tolu), kvapas man net pasakyčiau labai švelnus, o jau gal 4 sykius girdėjau "nu bet ir neša čia tuo biotualetu", tik išeina iš kabineto, grįžta ir vėl biggrin.gif blink.gif tai ką jau čia, man didžiausias komplimentas kai ji nuo mano kvepalų tik čiaudi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 10 13, 13:40)
oj gaunam gaunam, ir dar kokių! Va šiandien kolegė sako kas čia taip kvepia biotualetu, bet tuo tokiu išvalytu ir prikvepintu,kur chemijos pripilta, ai čia tu prisikvepinus. O aš šiandien testavau mėginuką, pasirodo Franco Boclet  (tik nesu tikra dėl kvapo,nes neužrašyta, bet manau Tonka (kitas kandidatas tobacco) ir sau kvepiu tokiu tolu balsamu ar tai tonka (kvapas lb panašus į esteban baume tolu), kvapas man net pasakyčiau labai švelnus, o jau gal 4 sykius girdėjau "nu bet ir neša čia tuo biotualetu", tik išeina iš kabineto, grįžta ir vėl biggrin.gif  blink.gif tai ką jau čia, man didžiausias komplimentas kai ji nuo mano kvepalų tik čiaudi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mane tai labai erzina kaip bunu pasikvepinus amouage interlude, mano merginos sako,
mama siti kvepalai tai tikrai coca colos kvapo, nusipirk colos ir kvepinkis biggrin.gif biggrin.gif
nu ***** nenoriu cola kvepet.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darijac: 17 spalio 2016 - 16:14
Chanel Allure iškart užsidirbo komplimentą nuo vyro.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 17, 19:29)

ir aš pridėsiu wub.gif

o aš vis "duoduosi" su Chanel no. 5 L'eau ir Premiere pasirinkimu. Tai vakare abu užsipurškiau, gavau komplimentą nuo nepažįstamo pagyvenusio vyriškio optikoje - "kvepia taip, kaip ir turi kvepėti tikri kvepalai".. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 10 17, 20:51)
ir aš pridėsiu wub.gif

o aš vis "duoduosi" su Chanel no. 5 L'eau ir Premiere pasirinkimu. Tai vakare abu užsipurškiau, gavau komplimentą nuo nepažįstamo pagyvenusio vyriškio optikoje - "kvepia taip, kaip ir turi kvepėti tikri kvepalai"..  biggrin.gif

Reikėjo prikišt riešus, ir paklaust, kurie geriau kvepia lady.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 17, 21:52)
Reikėjo prikišt riešus, ir paklaust, kurie geriau kvepia lady.gif biggrin.gif

nesumojau iš to džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgali Alaia uždirbo iš brangiojo komplimenta, kaip labai skaniai kvepiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 24 spalio 2016 - 08:28
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 17, 19:29)

tobuli jie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nebuvo žmonių, kurie nepagirtų Initio Divine Atraction. Jau nekalbu apie draugus, drauges, bet kai klausia nepažįstami gatvėje, kas čia per kvepalai, tai matyt tikrai verti komplimento. Mano mylimiausi taupau kiekvieną lašąsmile.gif
Atsakyti