Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(mimi88 @ 2016 09 26, 08:31)
geriausia tai kai drauge su erba pura pasikvepinus buvo tai maximoj kasininke pradejo skustis kolegei, kad vajezau kaip cia smirda (ir ji suprato ir mes apie ka kalba eina) biggrin.gif

lotuliukas.gif Tyčia pažiūrėjau natas, tai visos įprastos, atsiliepimai irgi vien tik teigiami, net keista, kas ten taip smirdėt gali.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 26, 07:18)
lotuliukas.gif Tyčia pažiūrėjau natas, tai visos įprastos, atsiliepimai irgi vien tik teigiami, net keista, kas ten taip smirdėt gali.

siaip galiu pasakyt kad ir man jie tik uzspurskus smirdi siek tiek tokiu nei tai dyzeliu nei tai acetonu lotuliukas.gif ir accento (kai pauoscuiau buvau sventai isitikinus kad vyriski) su erba pura identiski man tik pasipurskus ir tik veliau nusivadeja erba pura iki to vaisiskumo tai as beveik galiu ir ta kasininke suprast tik galejo biski mandagiau smile.gif as speju kad cia gal tas muskusas taip duoda i nosi (nors vėlgi ir melodijoj ir operoj muskusas yra bet jie abu is visai kitos "operos", ten iskart gali atskirt natas bet ir laiko jie gal 5 kart trumopiau nei anie 2)..man erba pura patinka tik į kokia 3 dieną nuo papurškimo, nes tik tada islenda saldumas ir vaisiškumas
Papildyta:
beje as iš pradžių galvojau ypač į natas ir atsiliepimus fragrantikoj pažiūrėjus kad tie mano accento ir erba pura originalus meginukai (ne atomikai) gal kažkokie brokuoti/sugedę ir tt, bet pauosčiau pas draugę buteliuke, pardėj testerį ir dar parduotuvesė ne kart sutikti teko ką nors pasikvėpinus tai supratau kad jie tiesiog tokie yra
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 09 26, 09:59)
siaip galiu pasakyt kad ir man jie tik uzspurskus smirdi siek tiek tokiu nei tai dyzeliu nei tai acetonu lotuliukas.gif ir accento  (kai pauoscuiau buvau sventai isitikinus kad vyriski) su erba pura identiski man tik pasipurskus ir tik veliau nusivadeja erba pura iki to vaisiskumo tai as beveik galiu ir ta kasininke suprast tik galejo biski mandagiau smile.gif as speju kad cia gal tas muskusas taip duoda i nosi (nors vėlgi ir melodijoj ir operoj muskusas yra bet jie abu is visai kitos "operos", ten iskart gali atskirt natas bet ir laiko jie gal 5 kart trumopiau nei anie 2)..man erba pura patinka tik į kokia 3 dieną nuo papurškimo, nes tik tada islenda saldumas ir vaisiškumas
Papildyta:
beje as iš pradžių galvojau ypač į natas ir atsiliepimus fragrantikoj pažiūrėjus kad tie mano accento ir erba pura originalus meginukai (ne atomikai)  gal kažkokie brokuoti/sugedę ir tt, bet pauosčiau pas draugę buteliuke, pardėj testerį ir dar parduotuvesė ne kart sutikti teko ką nors pasikvėpinus tai supratau kad jie tiesiog tokie yra

Na taip, tikrai galėjo prikąsti liežuvį kasininkė, jei suprato, kad tai kvepalai biggrin.gif

O tie Accento nepanašūs į Chance arba Chance Eau Fraiche? Nes natos tai laaabai panašios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 26, 08:33)
Na taip, tikrai galėjo prikąsti liežuvį kasininkė, jei suprato, kad tai kvepalai biggrin.gif

O tie Accento nepanašūs į Chance arba Chance Eau Fraiche? Nes natos tai laaabai panašios blink.gif

man asmeniškai tai ne menkiausio panasumo jie neturi, net gyvenime nebuciau pagalvojus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif fragranticoj db paskaiciau kad kai kas su chance izvelgia kokio tais panasumo, bet man ne kart neatrode, tiesa paskius ta meginuka isnaudojo mano brangusis nes as ji apgavau kad tai vyriski kvepalai, o jam ir klausimu nuo ju aitrumo nekilo lotuliukas.gif dar lasas likes reikes vakare testavima atlikt viens prie vieno su sansu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 26 rugsėjo 2016 - 11:12
QUOTE(mimi88 @ 2016 09 26, 08:31)
o mano aplinkoj, visus sospira keikia verysad.gif ypac accento, erba pura (isvadinti diklofosu ir pan.) irgi ne ka geriau sutikti buvo opera, gal svelniausiai "gavo" melodia.
geriausia tai kai drauge su erba pura pasikvepinus buvo tai maximoj kasininke pradejo skustis kolegei, kad vajezau kaip cia smirda (ir ji suprato ir mes apie ka kalba eina) biggrin.gif

negaliu patiketi doh.gif man asmeniskai jie nerelus, komplimentu gavus begale net is nepazystamu zmoniu, vyras, kuriam retai kas patinka, visada kaip jais pasikvepinu pasako mmmm siti geri. kirpykloj viena karta moteris apsirengusi palta sako reikia eiti bet negaliu, nu dar biski pauostysiu biggrin.gif
gal jie ant manes kazkaip ypatingai skleidziasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2016 09 26, 14:19)
negaliu patiketi doh.gif man asmeniskai jie nerelus, komplimentu gavus begale  net is nepazystamu zmoniu, vyras, kuriam retai kas patinka, visada kaip jais pasikvepinu pasako  mmmm siti geri.  kirpykloj viena karta  moteris apsirengusi palta sako  reikia eiti bet negaliu, nu dar biski pauostysiu biggrin.gif

Susitikus ir as jums komplimenta pasakyciau wub.gif drinks_cheers.gif

Man tai is vis idomus variantas buvo .. Darbe atlekiu ,kolega sako ,tu saltalankiu aliejum kvepi ... unsure.gif
O as Fidelio ,kad prisivarius ....
Pagalvojau ar paciam tik saltalankiu aliejaus i nosi ipurkst nereiktu ..uosle sutrikus ...visiskai ne i tema man ten saltalankiai ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2016 09 26, 15:19)
negaliu patiketi doh.gif man asmeniskai jie nerelus, komplimentu gavus begale  net is nepazystamu zmoniu, vyras, kuriam retai kas patinka, visada kaip jais pasikvepinu pasako  mmmm siti geri.  kirpykloj viena karta  moteris apsirengusi palta sako  reikia eiti bet negaliu, nu dar biski pauostysiu biggrin.gif

tai aišku, kad nuo kūno chemijos "kvepia" ar "smirda" priklauso, man keista, kad išvis tokia tema iškeliama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 09 26, 20:41)
Susitikus ir as jums komplimenta pasakyciau  wub.gif  drinks_cheers.gif

Man tai is vis idomus variantas buvo .. Darbe atlekiu ,kolega sako ,tu saltalankiu aliejum kvepi ... unsure.gif
O as Fidelio ,kad prisivarius ....
Pagalvojau ar paciam tik saltalankiu aliejaus i nosi ipurkst nereiktu ..uosle sutrikus ...visiskai ne i tema man ten saltalankiai ... biggrin.gif

Tai dar saltalankiais nieko visai, as viena karta komplimenta gavau kad kvepalai kuriais issikvepinus prakaitu dvokia ir tai buvo amouage memoir lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2016 09 26, 22:48)
Tai dar saltalankiais nieko visai, as viena karta komplimenta gavau kad kvepalai kuriais issikvepinus  prakaitu dvokia ir tai buvo amouage memoir  lotuliukas.gif

Mano brangiausiojo reakcija buvo panaši, kai iš cdc grįžau su Memoir lašeliu ant riešo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 09 27, 17:09)
Mano brangiausiojo reakcija buvo panaši, kai iš cdc grįžau su Memoir lašeliu ant riešo biggrin.gif

o man jie toookie geri smile.gif bet dabar labai atsargiai jais kvepinuosi, galvoju gal padauginus buvau, nes megeja pasimaudyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 26, 08:33)

dvi dienas zaidziau su accento, tai padariau toki atradima, kad ju reikia tokio dydzio laselio kaip adatos galvute ir jie tada skanuciai ir net ananasa pavyko uzuost, ir galbut kazkokia mazyte aliuzija i chance akimirka buvo. tuo mikroskopiniu laseliu pakvepinta riesa pakisau saviskiu, sakau zinai kas cia (jis viena 2ml meginuka ju sunaudojes buvo), tai negalejo patiket kad tie patys cia. beje veliau islindo tas nosi grauziantis muskusas. bet isvada tokia - jie turetu but tepami nes ispurskiamas kiekis yra gerokai per daug, o dar jei ne vienas psykas o kokie trys tai va paskui ir varo visokios maximos darbuotojos kad smirda biggrin.gif ps sakiau ryt nesiuos i darba kolegu nuomone isgirst smile.gif
dar su erba pura reiks taip pasizaist mazu kiekiu
Atsakyti
as nesuprantu moterys, jus ka komplimentu negaunat, ar nenorit girtis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mano amouage opus VI buvo ziauriai isgirti, susitikom su drauge pietu kavinej,
sake nusvaigti galima kaip as kvepiu ir pietaujant kelis kartus vis numeta replika koks nuostabus kvapas... wub.gif siandien skambina drauge ir sako, noresiu dar uzuost tuos kvepalus, negaliu pamirst ax.gif
Atsakyti