Kokiais cia vaistais kvepia?
Ats.
Lalique Perles EDP
QUOTE(WWWitch @ 2016 09 20, 23:19)
Nepaskaičius jau žinojau atsakymą
QUOTE(bellete @ 2016 09 20, 12:52)
Manau kokius kosuliojoncus...
Man tai karts kamparu panesa anie. Bet ojei kaip po visko, vakare uzsiuodziu skaniai!..
Tik reik pasipurskus palaukt keleta valandeliu to gerumo apogejaus!
Man tai karts kamparu panesa anie. Bet ojei kaip po visko, vakare uzsiuodziu skaniai!..
Tik reik pasipurskus palaukt keleta valandeliu to gerumo apogejaus!
Jie tokie įdomūs, kad dažnai paklausia kas čia per įdomybė
Jau ir man jie nebelabai ima patikti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 20, 23:25)
Nepaskaičius jau žinojau atsakymą
O man jie tokie silti ir prabangus, ir jokiu vaistu!
QUOTE(WWWitch @ 2016 09 21, 15:47)
O man jie tokie silti ir prabangus, ir jokiu vaistu!
Na, man jie irgi labai patinka, bet pilnai galiu suprasti, kodėl kažkam kvepia vaistais. O va dėl šiltumo, tai man jie kaip tik labai šalti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 21, 17:35)
Na, man jie irgi labai patinka, bet pilnai galiu suprasti, kodėl kažkam kvepia vaistais. O va dėl šiltumo, tai man jie kaip tik labai šalti
+1
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 21, 16:35)
+1 del Perles
O ko blogai kvepet vaistais vaabsce?
Svariais kvapniais vaistais labai net nieko sau, sakyciau.
As tai kvepesiu!
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 21, 17:35)
+1
man jie irgi tokiu lyg kamparu kvepia, bet man kamparo kvapas kvepaluose visai gerai.. Ir tikrai šalti - tuo žavūs.
Chloe edp gavo komplimentų, kad visa mašina kvepia
Is mano turimu kvapu daugiausiai komplimentu sulaukia sospiro erba pura ir opus III visuomet buna pastebeti
QUOTE(Darijac @ 2016 09 25, 19:25)
Is mano turimu kvapu daugiausiai komplimentu sulaukia sospiro erba pura ir opus III visuomet buna pastebeti
o mano aplinkoj, visus sospira keikia ypac accento, erba pura (isvadinti diklofosu ir pan.) irgi ne ka geriau sutikti buvo opera, gal svelniausiai "gavo" melodia.
geriausia tai kai drauge su erba pura pasikvepinus buvo tai maximoj kasininke pradejo skustis kolegei, kad vajezau kaip cia smirda (ir ji suprato ir mes apie ka kalba eina)