Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Kokiais cia vaistais kvepia? blink.gif

Ats.
Lalique Perles EDP thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2016 09 20, 23:19)
Kokiais cia vaistais kvepia?  blink.gif

Ats.
Lalique Perles EDP  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Nepaskaičius jau žinojau atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 09 20, 12:52)
Manau kokius kosuliojoncus...blink.gif

Man tai karts kamparu panesa anie. Bet ojei kaip po visko, vakare uzsiuodziu skaniai!.. wub.gif
Tik reik pasipurskus palaukt keleta valandeliu to gerumo apogejaus! mirksiukas.gif  biggrin.gif

Jie tokie įdomūs, kad dažnai paklausia kas čia per įdomybė biggrin.gif
Jau ir man jie nebelabai ima patikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 20, 23:25)
Nepaskaičius jau žinojau atsakymą biggrin.gif

O man jie tokie silti ir prabangus, ir jokiu vaistu!
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2016 09 21, 15:47)
O man jie tokie silti ir prabangus, ir jokiu vaistu!

Na, man jie irgi labai patinka, bet pilnai galiu suprasti, kodėl kažkam kvepia vaistais. O va dėl šiltumo, tai man jie kaip tik labai šalti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 21, 17:35)
Na, man jie irgi labai patinka, bet pilnai galiu suprasti, kodėl kažkam kvepia vaistais. O va dėl šiltumo, tai man jie kaip tik labai šalti blink.gif

+1
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 21, 16:35)

+1 del Perles
O ko blogai kvepet vaistais vaabsce?
schmoll.gif
Svariais kvapniais vaistais labai net nieko sau, sakyciau.
As tai kvepesiu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 21, 17:35)

+1
man jie irgi tokiu lyg kamparu kvepia, bet man kamparo kvapas kvepaluose visai gerai.. Ir tikrai šalti - tuo žavūs.
Atsakyti

Tai, kad man vaistai kvepaluose gerai, ir kamparo (šiek tiek) cinkelio suteikia. Aš čia apie šaltį. biggrin.gif
Man dar Montale White Aoud tokie vaistiški - labai mėgstu.
Atsakyti
Chloe edp gavo komplimentų, kad visa mašina kvepia smile.gif
Atsakyti
Is mano turimu kvapu daugiausiai komplimentu sulaukia sospiro erba pura ir opus III visuomet buna pastebeti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2016 09 25, 19:25)
Is mano turimu kvapu daugiausiai komplimentu sulaukia sospiro erba pura ir opus III  visuomet buna pastebeti  rolleyes.gif

o mano aplinkoj, visus sospira keikia verysad.gif ypac accento, erba pura (isvadinti diklofosu ir pan.) irgi ne ka geriau sutikti buvo opera, gal svelniausiai "gavo" melodia.
geriausia tai kai drauge su erba pura pasikvepinus buvo tai maximoj kasininke pradejo skustis kolegei, kad vajezau kaip cia smirda (ir ji suprato ir mes apie ka kalba eina) biggrin.gif
Atsakyti