Tas pažiūrėjimas iš šono yra geras dalykas. Aš kartais prašau draugės pasikvėpinti, kai nesuprantu kvapo. Žinoma, kūno chemija ir t.t., bet bendras vaizdas susidaro. O man su Samsara atvirkščiai. Pradžioj nepatiko, gal asocijavosi su mase fake kvapų, po to kažkas atsivėrė . Bet reiks iš šalies pažiūrėti, gal vaidenasi...
o man su tuo "iš šalies" - nelabai pavyksta būti objektyviai.. Esu net apsirikusi ir nusipirkusi, oi kaip pasigailėjau.
Esu pasakiusi komplimentų kitiems, pasikvėpinusiems tais kvepalais, kurie ant mano odos - baisiau baisaus.. Samsara man patinka labiau ant kitų, bet ir pati juos turiu, naudoju - ne dažnai, bet "užeina"
Esu pasakiusi komplimentų kitiems, pasikvėpinusiems tais kvepalais, kurie ant mano odos - baisiau baisaus.. Samsara man patinka labiau ant kitų, bet ir pati juos turiu, naudoju - ne dažnai, bet "užeina"
Kvėpintis tai toliau kvėpinsiuos jais, nes ant mano odos jie maloniai (man) skleidžiasi nuo a iki z, patinka net kai nugaruoja ir vos vos lieka kvapas
Įdomu būtų pasitikrinti, kaip jie kvepia ant kitų Reikės ką nors pakvėpint. Yra tekę užuosti kelių asmenų dieviškus signature scent, tik ant manęs jie stipriai nekažką. Be to, aš gi negaliu pavogt kito žmogaus signature scent ir vaikščiot toj pačioj aplinkoj kvepėdama taip pat. Turi gi būti kažkoks garbės kodeksas
Nesikvėpinu klasika vien dėl klasikos. Kažkada dar studentė ėjau pauostyt No 5 ir man jie pasirodė fee, įdomumo dėlei pauosčiau vėl - nu kaip fee, taip fee
Įdomu būtų pasitikrinti, kaip jie kvepia ant kitų Reikės ką nors pakvėpint. Yra tekę užuosti kelių asmenų dieviškus signature scent, tik ant manęs jie stipriai nekažką. Be to, aš gi negaliu pavogt kito žmogaus signature scent ir vaikščiot toj pačioj aplinkoj kvepėdama taip pat. Turi gi būti kažkoks garbės kodeksas
Nesikvėpinu klasika vien dėl klasikos. Kažkada dar studentė ėjau pauostyt No 5 ir man jie pasirodė fee, įdomumo dėlei pauosčiau vėl - nu kaip fee, taip fee
Vakar komplimento ir prasymo uzrasyti pavadinima sulauke Annayake Matsuri O as kol kas iki galo negaliu del jo apsispresti, ar pasiliksiu sau. Nors grazus jis, toks Kenzo Drambliuko ir YSL Opium miksas...
Buvo labai maloniai pagirtas Carven Le Parfum. Man nebūdinga jais kvėpintis, bet gal pradėsiu dažniau, kad jau vyriškiai giria
QUOTE(RitaRazi @ 2016 09 02, 13:31)
Buvo labai maloniai pagirtas Carven Le Parfum. Man nebūdinga jais kvėpintis, bet gal pradėsiu dažniau, kad jau vyriškiai giria
Man kažkada jį konsultantė labai siūlė, pasirodė malonus ir toks, kuris tikriausiai patiktų daugeliui.. vyrų Man per delikatus ir elegantiškas.
Komplimenta gavo Tom Ford Lys Fume
Vakar ir papeike (kolegei per stiprus pasirde) ir pagyre (vakare draugai)
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu
QUOTE(bellete @ 2016 09 20, 10:33)
- Ar tai tu cia vaistu prisiciulpus? (isejus is pasitarimo koleges "atradimas")
Mano mylimukas Alien Essence Absolue
Mano mylimukas Alien Essence Absolue
įdomu, kokius vaistus ji turėjo omeny? Uspakajoncus?
QUOTE(RitaRazi @ 2016 09 20, 09:53)
įdomu, kokius vaistus ji turėjo omeny? Uspakajoncus?
Manau kokius kosuliojoncus...
Man tai karts kamparu panesa anie. Bet ojei kaip po visko, vakare uzsiuodziu skaniai!..
Tik reik pasipurskus palaukt keleta valandeliu to gerumo apogejaus!