Sveiki. Kada darau ne taip,kad man apačioj ta karamele gaunasi kieta?per kepu? Kepu 20 min ant 180 laipsnių atidengtas,po to dedu stiklinį dangtį ir kepu dar 40 min ant 160-170. Tiesa kepu įjungus ventiliatoriu🤔 gal čia klaida🤔 tiesa,kalbu apie 2 kg Šimtalapio kepima. Dekui
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 01, 12:26)
Sveiki. Kada darau ne taip,kad man apačioj ta karamele gaunasi kieta?per kepu? Kepu 20 min ant 180 laipsnių atidengtas,po to dedu stiklinį dangtį ir kepu dar 40 min ant 160-170. Tiesa kepu įjungus ventiliatoriu🤔 gal čia klaida🤔 tiesa,kalbu apie 2 kg Šimtalapio kepima. Dekui
Tai reikia džiaugtis, kad iškepėte tobulu "padu" šimtalapį Tikro šimtalapio padas yra kietas, sunkokai įpjaunamas. O visi sluoksniai turi nusivynioti iki pat aguonų. Iškepti sluoksniai turi priminti sušlapintą popierinį rankšluostį. Ir nesimatyti jokių mielinių pakilimų.
Sveikos, kepėjėlės
Kepiau šimtalapį kaip pirmas, tai visai neblogas gavosi. Tik va, nepatiko, kad aguonos labai byra, atpjovus gabaliuką. Gal yra kokie ingredientai, kurie sujungtų tas aguonas labiau , sulipintų?
Kepiau šimtalapį kaip pirmas, tai visai neblogas gavosi. Tik va, nepatiko, kad aguonos labai byra, atpjovus gabaliuką. Gal yra kokie ingredientai, kurie sujungtų tas aguonas labiau , sulipintų?
Sveikutės, žiauriai mėgstu šimtalapį, labai bijojau bandyti kepti, bijojau, kad nesigaus, nu ir ko bijojau tas ir įvyko, jis nesigavo Nemokėjau, nežinojau kaip tampyt tą tešlą tai kočiojau, matyt nepakankamai plonai nesupratau ar sviestu tepti ar vieną sluoksnį ar palaukt kol apstings ir tada dar tepti, ar pilti, bet jei pilsiu sviestas nubėgs, gal cukraus per mažai barsčiau, žodžiu, klausimų milijonas.... O finale sluoksniai gavosi, bet jie žiauriai sausi Suvalgysim aišku, bet norisi, kad dar ir skanu būtų....
Pasiryžus bandyti dar kol pagaliau pavyks, juk aš galiu 😁