viva 37, 01 Rgs 2016 - 12:26, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
viva 37, 01 Rgs 2016 - 12:26, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Sveiki. Kada darau ne taip,kad man apačioj ta karamele gaunasi kieta?per kepu? Kepu 20 min ant 180 laipsnių atidengtas,po to dedu stiklinį dangtį ir kepu dar 40 min ant 160-170. Tiesa kepu įjungus ventiliatoriu🤔 gal čia klaida🤔 tiesa,kalbu apie 2 kg Šimtalapio kepima. Dekui
Tai reikia džiaugtis, kad iškepėte tobulu "padu" šimtalapį


Kepiau šimtalapį

Sveikutės, žiauriai mėgstu šimtalapį, labai bijojau bandyti kepti, bijojau, kad nesigaus, nu ir ko bijojau tas ir įvyko, jis nesigavo Nemokėjau, nežinojau kaip tampyt tą tešlą tai kočiojau, matyt nepakankamai plonai
nesupratau ar sviestu tepti ar vieną sluoksnį ar palaukt kol apstings ir tada dar tepti, ar pilti, bet jei pilsiu sviestas nubėgs, gal cukraus per mažai barsčiau, žodžiu, klausimų milijonas.... O finale sluoksniai gavosi, bet jie žiauriai sausi
Suvalgysim aišku, bet norisi, kad dar ir skanu būtų....
Pasiryžus bandyti dar kol pagaliau pavyks, juk aš galiu 😁