QUOTE(aliosenka @ 2016 03 11, 01:36)
Ar verta investuoti i brangia sildymo sistema 80kv namui kai pas mane su infrared kilimeliais vos 70eur sausio men tesigavo ir tai karstai gyvenant ?
Tik va kilimelius geriau siustis is ebay nes 3 kartus pigiau
)
Džiaugiuosi sutikęs dar vieną bendramintį
.
Papildyta:
QUOTE(Verteris @ 2016 03 11, 09:34)
'Infrarediniai kilimėliai' - čia kažkoks naujas stebuklas ar paprasti elektrinio šildymo kilimėliai ala Devi ir pan. tipo? Pasitikslinu, gal kažkas naujo atsirado
Oi ne, dar savo namo statybų pradžioje buvau užsikabliavęs ant šių kilimėlių. Tai ne kabelis išvedžiotas ant kilimėlio o ant plėvelės tolygiai paskleista šylanti medžiaga, todėl šie kilimėliai labai ploni ir juos galima kloti tiesiai po laminatu ar panašiai.
Mano namo statybos pradžios laikais buvo reklamuojami kilimėliai su prekės ženklu
Caleo
Vis tik šios plėvelės yra pakankamai brangios, ir jei dėti po visomis grindimis, kaina gaunasi labai didelė. Dabar aš pasiskaičiuočiau pagal reikiamą kilovatų kiekį plėvelės dydį ir dėčiau tik tiek, kiek reikia, plėvelę ar standartinį šildymo ilimėlį paklodamas zonose, kuriose norėčiau jausti šiltas grindis.
Ši plėvelė labai patogi kloti po visokiomis plaukiojančiomis grindimis. Po plytelėmis, pav. vonioje ženkliai geriau į plytelių klijų sluoksnį įmerkti paprastą šildomų grindų kilimėlį. Jis ten labiau tinka.